Pirelli Malezya'da 3 Pit Stop Bekliyor

yazar:

kategori:

Lastiklerin aşırı bozulma yaşadığı Malezya’da pilotların yarış içerisinde daha iyi konumda olmak için bugünkü sıralamalarda sert lastikle piste çıkabileceği tahmin ediliyor.

Mevcut kurallar altında sıralamalarda son seansa kalan sürücü en hızlı turunu hangi lastikle atarsa yarışa da onla başlamak zorunda.

Paul Hambery “3 pit stop bekliyoruz. En büyük ihtimale sahip seçenek bu ancak yine de nasıl olacağını tam bilemezsiniz.”

“Takımların bazıları ağır yakıt yüküyle daha dengeli olmak için sert lastiklerle başlayabilirler ancak pol pozisyonunu kazanmak isteyen bunu yapmayacaktır.”

“Bu yüzden zor bir karar. Ancak burada geçiş yapılabiliyor olsa da pist üstü pozisyonu hâlâ çok önemli ve insanlar geçilmek istemiyorlar. Başka aracın arkasında sürmekten kaçınmak istiyorlar ve tepede bir takımsanız en yakın rakibinize yakın bir yerden başlamak istersiniz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. yok abi bu adamlar lastik işinden anlamıyorlar, bunlar pelikan okul silgisi takmışlar arabalara , bu nebiçin lastik be kardeşim , eriyip gidiyo lastikler 2 turda,,bu adamların hayatını riske atmak bukadar kolaymıdır anlayamadım ….lastikten tasarruf edip arabaları duvara çarparak mı harcıyalım paraları, …

  2. mercedeslerin 4 kez gireceği kesin.belki 5 i bile görebiliriz.

  3. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    fazla pitstop fazla heyecan 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir