Massa: "On İkincilikten Mutlu Olamam"

yazar:

kategori:

Massa “Açıkçası 12.likten memnun olamam ancak şu an için çok rekabetçi bir aracımız olmadığını biliyorum. 3. seansa kalmak çok zor ve bugün o hedefe oldukça yaklaştım.”

“Dün ve bugünkü 3. antrenman seansında aracımın dengesinden memnun değildim ancak sıralamalarda gelişmeyi başardık ve bu yarış ile gelecek için beni umutlandırıyor.”

“F2012’yi daha iyi anlamaya başladığımızı düşünüyorum ve bu olumlu bir şey. Yarın çok zor bir yarış olacak ve lastikler ön plana çıkacak. Bunun yanında yağmur tehdidi de var. Umarım 12.likten daha iyi bir sonuç alırım.”

“Baskı mı? Her zaman maksimumu başarma baskısı kendiliğinden oluyor ve bunu başaramadığımda ilk olarak üzülen ben oluyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. ayıp ettin paşam sen polden başla nasılsa ilk turda geçerler seni :)))

  2. Yeni şasiden değil, araçtan bahsediyor. O sorunun çözülüp çözülmediğini anlamak için massanın ağzına bakmaya gerek yok, derecesine bakmak yeterli. Alonso da ön grubun 1 saniye arkasından sağdan sağdan geliyor.

  3. ingilizce biliyor musun ?

    tıkla ve aşağıdan yukarıya doğru okumaya başla

    eğer bilmiyor isen tercümede yardımcı olabilirim. Craig Scarborough Scarbsf1 olarakta bilinir. Pull rod süspansiyona çok atıp tutan var, bilmemek değil öğrenmemek ayıp

  4. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    yeni şasi'de mi yaramadı ? massa senin kontratını masaya yatırma zamanı geldi sanırım :((

  5.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Sabri'yi Felipe ile kıyaslayarak hata ediyormuşum. Adamı Wolsburg istiyor. Felipe'den olsa olsa bu olur:

    http://s7.directupload.net/images/120212/qb74awyj.swf

  6. McLaren i Mercedes i geçtim bi Reno kadar olamadık adamların geçen yıl adlığı sonuçlar ortada bu sene geliştirdikleri araç da ortada, elbetteki Kimi nin gelmesiyle takım ateşlendi payı muhakkak vardır ancak bizimde şampiyonluğa susamış bi geçmişimiz var, olacak iş değil… Çöpte bu sezon Italyada ilk 4 için boy gösteririrz anca, bizm için sezon çokdan bitmiş olur tabi… Şuan en kötü ihtimalle Reno veya AMG seviyesinde olmamız lazım ki RBR ve Mclaren a kafa tutabilelim ama nerde…. Daha aracdaki Pull rod dan verim alamayı beceremedik, he başarırsak patlama yaşarız heralde böylesine büyük bi risk alarak bu kumar oynandığına göre… ki ozamanda 2013 için plan yapmaya başlanmalı,
    araçda öyle birşey keşfetmeliyiz ki onu çözdüğümüz an bizi 0,6 sn ileri atsın işte ozamn umut var demektir,,,, Şuan sadece karanlık…

  7. ya bu ferarı uyuyor resmem mersedese baksanıza sompıyonluga yakınlar avrupada daha guclu olacaklar ferrarının ısı yıl cok zor

  8. merak etme dostum saç baş yolacakları günlerde gelecektir

  9. anıl cem  arslan  avatarı
    anıl cem arslan

    Bence sevinmelisin…

  10. sevinmem lazım ama ferrari için üzülüyorum, tamam hızlı bir araç yok ama adam gibi yönetici de yok takımda.
    en son minardi'nin kullandığı sistemi kullan sonra
    massa gibi 2.pilotla nasıl bir anlaşma yaptıysa artık takımdan atamayıp zorla yarıştır.

  11. normal şartlarda iyi olmayan bir sonuç; fakat geçen haftaki kabus ve felipe'nin üzerinde dolaşan her zamankinden daha büyük olan karabulutlar düşünüldüğünde iyi bir sonuç. alonso'nun dediği gibi, 1 haftada sihirli bir değneğin dokunması beklenemez. önemli olan bu zor zamanlarda kısa süre içinde ilerleme sağlanması.

    schumi'nin antrenmanda medium lastiklerinin nasıl parçalandığını gördük dün, bugün pole alan hamilton'ın aklındaki ilk soru lastik aşınması, red bull pilotu vettel'in ilk 10'daki tüm rakiplerinin aksine sert lastikle tur atması, pirelli başkanının "yarışın başında ağır yükte sert lastikler daha dengeli gibi" demesi…vs. nedenleri alt alta koyunca, felipe'nin q3'e kalıp 9-10. sırayı elde edip, yarışa 3 tur eskimiş yumuşak lastiklerle başlamasındanda, 12. olup yeni sert lastiklerle yarışa başlamasının daha avantajlı olacağını düşünüyorum.

    yeni sert lastiklerle başlangıç, ilk viraja kadarki düzlüğün oldukça uzun olması ile birlikte güzel bir start ve başarılı bir pit stratejisi ile, yarın felipe'nin yüzünde gülücükler açtıracak bir sonucun gelmemesi için hiç bir neden yok. krizler yeni fırsatlar doğururmuş, alınacak bir iyi sonuç, her şeyi yeniden düzene koyabilir. ve inşallah felipe bunu başaracak..

  12. massa alonsodan 1 saniye yavaş bi pilotsun ne yazıkki..

  13. Ömer_Massa avatarı

    ah be Felipe biraz daha çabalasan ne bu ilk 10 a çok yaklaştım.bu hallere düşecek pilotmuydun sen?
    inşallah yarın iyi bir sonuç alırız…

  14. Siz F2012 Anlaya Kadar Sezon Biter Yazık Ferrari Ye Bir Maclern Mercedes KAdar Olmadık Aracı Geliştremedik Yazık Çok Yazık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir