Alonso: "Galibiyet Hızlı Olduğumuzu Göstermez"

yazar:

kategori:

Yağmurun etkilediği yarışta galibiyete ulaşan İspanyol pilot, bu zaferin, Ferrari’nin sorunların üstesinden geldiği anlamını taşımayacağını belirtiyor.

“Bugün büyük bir sürpriz oldu. Avustralya’da rekabetçi değildik ve burada da öyleydik. Hedefimiz mümkün olduğunca fazla puan alabilmekti ama bugün 25 puan aldık. Gerçekten inanılmaz bir sonuç.”

“Takım için harika bir sonuç oldu. Bugün zor şartlarda sakin kalmayı başarabildik. Takımı tebrik ediyorum, bu zaferi hak ettiler.”

“Şu sıralar zor zamanlar geçiriyoruz ama eminim bu Pazar gününü unutmayacağız.”

Bu galibiyetin Ferrai’nin geri dönmesi için bir motivasyon olup olmayacağı sorulduğunda Alonso, “Aslına bakarsanız, bir şeyi değiştirmez. Şu anda olmak istemediğimiz bir durumdayız. Son seansa kalmak ve puan almak için savaşıyoruz. Biz pol pozisyonları için zaferler için mücadele etmek istiyoruz. Geride kalan iki yarışta kendimizi tempo olarak geride gördüğümüz bir gerçek.”

“Amacımız fazla puan kaybetmemekti ve biz hiç puan kaybetmedik. İlk iki yarışın ardından bu iyi haber ama Çin’de Bahreny’de ve Barcelona’da daha iyi olmak için takım çalışıyor.”

“Birbirimize güveniyoruz ve bu galibiyet bizi mutlu ediyor ama kazanmak konusundaki kararlılığımızda değişen bir şey yok.”

Perez yarışın son turlarında Alonso ile arasındaki farkı oldukça kapatmış ve geçişe hazır görünüyordu. Ancak yaptığı küçük bir hata nedeniyle yine geriye düşmüştü. Alonso kendisine bu hatırlatıldığında Ferrari’nin hâlâ çok yavaş olduğunu ekliyor.

“İstikrar açısından rahattık ama yeterince hızlı değildik. Pozisyonumuzu koruyabildiğimiz için şanslıydık.”

 

 


Yorumlar

  1. tüm günün en doğru haberi..ve en hoşuma giden yorum yine Alonsodan gelmiş..

  2. Zoruna gitmiş:)

  3. zorunamı gitti !!

  4. tebrikler alonso ve sırasıyla perez,kimi ve weber.beyler alonso taraftarlarının burnundan getirmişsiniz yorumlarda.şunun hatası pit ekibinin hatası,erken aldı geç aldı bilmem ne zaten yarış bunlardan ibaret.fernando istikrarlı sürüşüyle galibiyeti hak etti.ha belki perezde kazanabilirdi ama olmadı.herkes alonsoya atmış durmuş.ama şundan kimse bahsetmiyor:kırmızı bayraktan sonra fernandonun attığı o 2 nokta sıfırlı en hızlı turlar övülseymiş keşke.Kimi için üzülldüm adam demiş artık normal bir yarış istiyorum diye.kiminin yarış içerisinde süper yumuşaklarla atacağı turları çok merak ediyorum.Bence lotusun gücü o zaman belli olacak.alonso için ferrari umarım çine kadar iyi bir araç yapar.niye:rekabette pilot sayısının fazla olması yarışları daha bi heyecanlı kılıyor.not:KİMİ TARAFTARIYIM

  5. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    mehmet kardeş senin içine fena oturmuş bu galibiyet. madem alonso bir daha kazanamayacak diyosun o zaman bu kadar oturtmana gerek yok içine. Taraftarların sevinmesine takmışsın adamlar sevinecek tabi. Milletin keyfinin kahyası mısın? Mesele fanların sevinmesi değil, asıl senin milletin sevinmesine neden bu kadar takman? Bide yaşları küçük imasında bulunmuşsun. Senin üslubun zaten kendi yaşını yada eğitim seviyeni belli ediyor. O değil de milletin sevinci senin bi yerini neden bu kadar gerdi onu anlamadım 🙂

  6. ƒєяηαη∂σ  αℓσηѕσ avatarı
    ƒєяηαη∂σ αℓσηѕσ

    Elinde inanılmaz yavaş bir araç varken bile yarıştan önce bana o kazanıcak dedirten pilota ne denir?

    Fernando Alonso Denir!!! Avanti Fer Avanti

  7. Kimse Alonsoya yada ferrariye laf etmesin bence. napsın adamlar fırastı yakalmışken kazandılar hemde bu arabayla sevinmesinler mi? ben 2009 da Lewis o arabayla her kazandıgında deli gibi seviniyordum. Bariz bir şekilde Mclaren hatalıydı bugun pitstoplarda 4er 5er saniye kaybetiiler kuru lastige cok gecmekte cok gec kaldılar. Hamiltonu da eleştire eleştire kediye cevirdiler eskiden olsa asfaltı eritir aracın suyunu cıkarırdı. Bugun tam renault zamanlarındaki Alonso ve Brawn zamanındaki Button gibi surdu. Tebrikler Alonso Tebrikler Perez. ikiside ellerinden geleni yaptılar. Aldıkları sonuçları sonuna kadar hak ettiler.

  8. bir mesajı 2 defa yazarak tılsım olacağına inanlar grubu sahne almış hadi hayırlısı

    ama massa ile olan yorumlar tam bir ütopya gerçekler ortada.

    Alonso gerçekleri söylemiş

    bu araçtan bunu çıkarmak herkesin işi değil.

  9. ha şunu bileydin..sen o kürsüye bi daha zor çıkarsın demedi demeyin,sadece ilerideki yarışları izleyin..balına aldın bu birinciliğide..

  10. yaw arkadaş bende bunu anlamam…Hangi F1 sitesine gitsem yorumlarda kesin " kaç senedir F1 takip ediyorsun ki? işte ben Hakinen'in Spa'da Shumi'yi geçtiğinden beri izlerim" falan gibi şaçma ezik yorumlar var…Buda onun gibi bişe " küçük yaştaki alonso fanları"…dahada saçması adamın mantığına bakarmısın….bu galibiyete neden bu kadar çok seviniyorsunuz ki der…sence? böle bir araçla 1. olduğumuz için olmasın?…ek olarak arkadaş bide normal bir yarışta ancak 5. olabilirdiniz diyor….ee o zmn teyzemin şeyi olsa dayım olurdu senin mantığına göre…son olarak ıntermediate lastiklere geçildiğinde hamilton kardeşimiz madem o kadar iyi pilot neden yaklaşamadı Alonso'ya….Eziklik olurda bu kadarmı olur….

  11. abi yazanın zeka seviyesini sorgulatan bi yorum dizisi okudum okumaz olaydım o kendini biliyor.

  12. yarış kazanalım sevinmeyelim öylemi,aslında yavaş araçla kazandığımız için seviniyoruz bence sende takdir etmelisin ayrıca avrupa yarışları başladığında ferrari geri dönerse bu galibiyete daha çok sevineceğiz çünkü bu extra(ALONSONUN HEDİYESİ)galibiyet…

  13. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    goruyoruz vettelı arkadslar hep dıyorum 1 sn hızlı aracla sampıyon olmaya benzemıyormus demı bu ısler :):) hadı ekstra bıseyler yap,hadı zorla lımıtlerı,sezon basından berı daha cok ekmek yemesı gerekıyor dıyorum ve yanılmıyorum da…

  14. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    f1 den anlamıyorsunuz yazmayın barı yaaa..
    Ne konusuyorsunuz yaa Alonso mukemmel bır pılot bunu anlayamıyan varsa hıc bosuna bu sporu ızlemesın..Limitlerinin ustunde gıdıyor hep,aracın canını cıkarıyor sankı,sampıyon oldugu yıllardan bıle daha ıyı suruyor,2010 yılından berı,rekabetcı bır aracı olsa kımse gecemez alonsoyu dıye hep yazıyorum,kucucuk bır fırsat verırsen gcrr boyle boruyu ıste ALONSO…Gelıp gecseydı o zaman onlardan daha hızlı araca sahıp olanlar,nerdeydı mclaren,redbull,lotus????

  15. ne alakası var başarı sadece hızlı olunca mı geliyor? Mevcut şartlardan maksimumu çıkartmaktır başarı. Yoksa sadece hızlı aracı olan başarılı oluyor herhalde. Yarış kzanmak mıdır başarı?

    takım arkadaşın Caterhamlarla takılıp 0 puanı varken 35 puanla lider olmaktır başarı. Ayrıca galibiyete sevinmeyeceğiz de neye sevineceğiz. Vitaly Petrov'un bu sefer pist dışına uçmayıp aracın direksiyonunu kırmadığına mı…

  16. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    Bu galibiyete neden seviniyorlar anlamıyorum kuru zeminde en fazla 5.olabilirdi alonso hala yok kıskanmayın yok ağlamayın yok hazmedemiyorsunuz alonso kendi bile diyor işte galibiyete aldanmayın kuru zeminde kazanacak hızımız yok diye alonsonun aşırı fanatik ve küçük yaştaki taraftarları neyin derdindeler bu kadar. sanki sadece alonso yarış kazanıyor.

  17. Massa gibi adam dahi birkez pist dışına taştı ki baskı altında kendi hatasıdır.Aracın performans anlamında kötü olduğunu herkes söylüyor ama bence dengeli gözüktü… RBR den birileri dahi Cuma antremanları sonrası ALonso nun turları çok dengeli derken aracın bir dengeyi diğer dengesizlikle yapması olmuyor.Pist kuruyunca herkesden hızlı olan ALonso arkasındaki çok araçdan yavaş kaldı.Denge sistemi iyi olmayan aracı ne kadar ayarlarsanız ayarlayın yağışlı yada kuru hava demez pistde duramaz.

  18. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    geçen yıl her yarış sonunda şampiyonluk şansımız devam ediyor matematiksel olarak sürüyor demiyormuydu şimdi tabi demez araç kanı gibi. şampiyonluk hayalimi kuracak birde.

  19. Ne Kadar Kafalı Bir Fanatiksin Sen Arkadaş.Kanım Dondu Yorumları Okurken.

  20. 2 senedir gördüğün yetmedimi mal tifosi

  21. webber gbı yaslı bı pıltu gecemeyn ya da kafa kfaya gıden orta halli bi pilot vettel. vettelı vettel yapan rb idi anlayın artık bunu yaw forza ferrari öncelikle şu cümlenden ötürü seni kınıyorum 2011 de vettel webberi ezdi geçti 2010 da yakındılar 2009 da gene vettel ezdi bak alonso renoyla lewis mc cayla vettel ise onlardan kat kat zayıf toro rosso ile ilk yarışını kazandı.Gör bak sene sonunda gene vettel şampiyon olacak ve gene rekor kıracak

  22. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    dogru okumuyosnz. ben mucızeyı bı tek alonsonun gerceklestrgını soylemedm kı nerden uyduruyosun zbunlar. ben takım oalrak bu arctan bu sonucu almalırna mucıze dıyorum siz nedıyosuz

  23. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    sizin komplike shumının velıahtı vettelınızı de gorduk:)

  24. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    sana bi şişe maden suyu benden doya doya iç rahatla:)

  25. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    tmm sen soyle vettelın yavas bı aracla duz bı yarısta mumkunse polden gelmeyıp kazandgı bı yarıs. allah askına mantıklı osrular sorun ya. sen massayla alonsoyu kıyasla farkı gorursun. webber gbı yaslı bı pıltu gecemeyn ya da kafa kfaya gıden orta halli bi pilot vettel. vettelı vettel yapan rb idi anlayın artık bunu yaw

  26. hazımsızlıkmış bilmem ne. saçma sapan yorumlar. kim niye hazmedemesin ki? sen bana en hızlı 5. araçla 2 yarış sonrası şamp. lideri olan adam göster demiş biri. ee sen de bana bilmem kaçıncı hızlı araçla bir 2. olan bir çaylağı göster? alonso ve ferrari pit ekibi iyi iş çıkardı aynen perezin takımı gibi. aşırı büyütülecek, mucizelik bir olay yok, fernandoya tebrikler.

  27. bugün çok güzel bir yarış oldu 1.olan hakkıyla oldu 2.olan 3.olan hakkıyla oldular .tebrik ediyorum.ben ferrari takımını tutuyorum pilot fanı değilim.alonso takiri haketti bugün …billo 2007 mclaren konusunu açtın yine ne alakası var şimdi şu başlık adında bunun ne alakası var 2007 yılı mclaren takımı ferrari nin birtakım bilgilerini çaldığı için f1 tarihinin en büyük para cezasını yemiştir.bu unutuldu mclaren 0 puanla bitirdi sezonu bu unutuldu l…

  28. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    🙂 7.mi yok 27.

  29. sihirbaz malezyada iş başında,dikkat hazımsızlık yapabilir puhaha haahahahah:))

  30. alonso bugün hızının yanında aklınıda kullanarak yarışı kazandı ben sana ne sordum alonsonun olaysız düz bir yarışta yavaş araçla kazandığı bi yarış söyle bak perezdede yavaş araç vardı oda kazanabilirdi hemen hemen aynı şartlarda vettel 2008 monzayı kazandı hem bugün vettel resmen webberi ezdi kartikeyan olayı olmasa böyle konuşmazdınız aynı lastiklerle tur derecelerine bak ayrıca şunuda ekleyim massa baya baya petrov seviyesine kadar düşmüş vasatın biraz üstünde bir pilot bak mesala bugün haminin mc ca sı daha hızlıydı demi ama vettel onu geçebilirdi

  31. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    sen bana son 10 yılda en sezonun 2. yarısında en hızlı 5. arabayla sampıyona lıderı olan bir pilot göster mucıze olmadıgına ınanıyım. bu kadar da hazmsız olmayın ya. buttun kazanınca waooo bızmkıler kaznınca karısıklık yok sc yok yagmur yok bılmem ne. yapmayın artık

  32. Şimdi birşey diyeceğim Vettel Torro rosso ile yağmurda şansla kazandı diyenleri buraya davet ediyorum.Sauber resmen ikincilik yeter dedi yoksa görürdüm ben komplike pilotunuzu sizin.Bu senenin hediyesi olsun senede bir galibiyet hakkınız nede olsa.

  33. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    k.bakma ama senınkı de halamın bıyıgı olsa amcam olurdu meslesıne donmus. aracın ne kadar hızlı oldguna bıraz massaya bakarak karar ver bence. sen alonsonun performasnıyla ferrarının performasnını ayırt edemıyosun suan. webber vettelı tüm hafta ezmıstır gerek sıralamada gerek yarısta bunu da kabullenın.vettelcgınz dedgm gbı altına 1 sn hızlı arac vermezsenız kendısını gosteremez. örnek 2011 ve 2010 tum yarıslar acın ızleyın vettelı

  34. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    malum 1 ve malum 2 ne film serisimi başarısızlıklara alışmak ne kadar acı suni zaferlere taptırıyor adamı santerder alonso diaz.

  35. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    ne olacaktı yaa yağmur sayesinde balına kazandın çinde yine sıralamarda ilk 10'a girmeye çalışırsın sonra 6.olursun taraftarın aslanım kaplanım en iyiydin der onlarda haklı alıştılar başarısızlıklara. şansa gelen zaferleri şampiyonluk gibi kutluyorlar.

  36. forza ferrari bk birader öncelikle perez sonda heyacanlanmasa alonso yarışı kazanamayacaktı button kendi kendini yakmasa gene kazanamazdı bana alonsonun düz bi yarışta yavaş araçla kazandığı bi yarış söyle webber arkalarda sürünürken vettel önlerde uçuyordu kazada kartikeyan suçluydu yoksa vettel rahat rahat hamiltonu geçerdi geçen sene britanyada egzoz yasakladılar öyle kazandınız 2010 a bakıyom gene öyle düz ve olaysız bir yarışta alonsonun yavaş araçla kazandığı yarış var mI

  37. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    ben de senı arıyodum rambo. su gecen hafta yaptıgın alonso vettel kıyaslamanı bı daha yapsana. ferrari yavastı bu bı gercek yagmuru lehımıze cevırmeyı basardık. alonsonun kusursuz surusu de eklenınce galıbıyet geldı. peki vettel nerdeydı bugun? neden baskı yapamadı ön tarafa? cok acemıce lasttgını patlattı ve 12. lıge kadar dustu. yazık yazık bi de bu adamı schmacherle kıyaslıyosunz ya bari onu yapmayın

  38. ne alakası var dengeliymiş ayarlar güzel kardeşim en iyi ayarı ferrari yaptı kazandı bu kadar basit şumi ne araçlarla eskiden yamurda kazandı hele ispanya 96 ferrari gibi araçla tur bindirecektei herkese o dengeli araçmıydı.ya da vettel toro rosso 08 monza gaza gelme hemen araç çok zayıf mclarene göre

  39. bugün neden kazandı 1 perez sonda hata yaptı 2 button kendi hatasının kurbanı oldu 3 yağmurdan dolayı çok karmaşık bir yarıştı sorarım sizlere bugün yağmur yağmasaydı alonso podyuma zor çıkardı yavaş araçla yarış kazanan pilotlar böyle karmaşık starejilerin konuştuğu yarışları kazanır düz bi yarışta alonso o yavaş ferrarisiyle imkanı yok kazanamaz

  40. Aracın ıslak zemindeki hızı; dengeli bir araç olma yolunda olacağını gösteriyor gibi… Aracın iyi bir egzoz sitemiyle desteklenmesi performasına cevap olabilir.

  41. Heh aferin alonso adamsın işte bi de taraftarların anlasa

  42. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    bu replik kutsal damacana 3 filmine mi ait?:):)

  43. çok gercekçi olmasada bu galibiyetin gelmesi beni çok sevindirdi..ama şu massa nolcak yaa…takımın 1 adamı 1.olurken diger adamı bukadar alt sınıf kalamaz..arrtık ferrariye yakısmıyor bu adam..iyi bir pilot lafım yok ama belli ki birşeylere ayak uyduramıyor..hıç bir zaman 2007 hariç çok parlak olmadı zaten..ama artık bir çaresini bulsunlar yazık oluyor ferrariye..

  44. Doğru söylüyor olabilir ama bugünki yarışda hiç yavaş değildi Alonsonun aracı (Perezin Sauberi hariç).Daha hızlı bir araçla yarışı kazanamayan Perez podyuma çıktığı için çok sevindi ama muhtemelen buruk bir sevinçtir.Tam emin değilim,en genç yarış kazanan olabilirdi bakmak lazım.

  45. Çin ve sonrasında beklenilen kadar hızlı olabilinde her yarışa kasa ile soda taşırsınız bunlarda yarış sonrası hazmetmek için içerler.

  46. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    adamın daha ne yapmasını beklıyosunuz. 1 sn yavas aracla sans vs elbete var tabi birinci oluyo yine yaranamıyo size

  47. bir şişe maden suyu iyi gelir 😉

  48. bi bitmediniz ………

  49. galibiyet hızlı olduğumu göstermez…
    deseydin doğruyu söylemiş olacaktın. ferrari zaten hızlı…massa kamuflajı üzerinden kalktığı zaman senin ne durumda olduğunu özgüveni olan bir pilot geldiği zaman göreceğiz.

  50. rocco junior avatarı

    Öncelikle Ferrari'nin yarış temposu iyi falan değil.Yağmurda hepimizin bildiği gibi rekabet şartları yani gerçek performanslar kaybolur.Sürpriz sonuçlar ve piyango olabilir.Alonso her zaman elindeki paketten 1-2sıra üste pozisyon yaşıyabilen bir pilot.Bugün hem bunu yaptı hem de fazlasını.Evet öndekiler veya daha hızlı otomobiller arkada sorun yaşamış olabilir ama yağmur şartlarında her şeyi bir araya getirmeniz önemli.Pist üzerinde geçtiği isimler vardı.Webber ve Perezi geçti diye gördüm hepimiz yarışı izledik ve startta 1-2 sıra daha kazanarak geçiş yaptı yine.Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Eğer yarış bu kadar uzun süre durmasaydı veya sc periyodundan daha evvel ayrılsaydı Alonso belki Perez den baskı da yemeyecek ve hızla farkı açacaktı.Çünkü pist kurudukça lastikler sorun haline geldi.

    Şimdi Ferrari'nin sorunlarına gelelim.Bazı arkadaşlar olağanüstü bir işmiş gibi gösterdiğimizi,sanki Hrt de yarışıyormuş gibi gösterdiğimizi söylüyor.Araç ciddi anlamda mekanikte kötü,çekişi zayıf ve azami sürati 10km altta.Bununla beraber Açıkça ilk 2-3 tepe takımından daha çabuk lastik aşındırıyor.İyi olan yanları ise hızlı viraj perfonmansı ve yağmur perfonmansı ve kers ile start.

    Yani kim ne derse desin araç sıralamada en az 0.6-0.8sn yarıştada kuru zeminde bir o kadar yavaş.Ayrıca depo hafifledikçe ne kadar tempo kaybettiğini gördünüz.Araç hafifledikçe sürünüyor resmen.Yani yağmurdaki yarış performansına bakıp Ferrari aslında iyi demek yanlış.Burada lastikleri iyi ısıtan süspansiyona ihtiyacınız var.Çok açık ki Ferrari kuru zeminde oldukça zorlanacaktı.

    Kısaca Alonso bugün büyük iş başarmıştır ve kimsenin şampiyon ilan ettiği yoktur.Nedense Alonso'nun başarıları küçmseniyor ve hep biz abartıyoruz.İnsanlar gayet güzel seviniyor ve şaşkınlık içerisindeler.Ayrıca bugün başka bir pilot yapsa tüm övgüler dizilirdi.Böyle bir araçla bu kadar iyi bir performansı ben başka bir pilotun göstereceğine ise inanmıyorum.Yapılacak çok iş var.Tepe takımları hemen yakalamak zor ama farkı yarım saniyeye bile indirsek podyumdan düşmeyiz gibime geliyor Alonso varken.Daha yakın olsak kim bilir ne olacak

  51. http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1_media/Documents/mal-race-analysis.pdf
    buyurun ferrarinin daha doğrusu alonsonun aracının yarıs temposunda söylendiği gibi yavas olmadığının kanıtı diğerleriyle de kıyaslayın.

  52. Only Alonso avatarı

    Bugün bir kez daha taraftarın olmanın haklı gururunu yaşıyorum..Bir günlüğüne de olsa gerçekçiliği bir kenara bırak ve zaferinin tadını çıkar bugün senin günün Ferno!

  53.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bence Sergio'nun, Ferrari'ye transfer tarihi konusunda bahis açmalıyız 🙂

  54. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Yanlız bu saatten sonra Massa nın işi çok daha zor.

    Bence Ferrari gelişsin-gelişmesin bu sene 50 puanı geçemez Massa.

    Tebrikler,Fernando.

    Bazılarına iyi cevap oldu bu.Malum 1 ve malum 2 den bahsediyorum tabiki >:)

  55. mucizemi massa ya karsı üstünlük kurması mı mucize massanın kinden daha iyi bir araçla daha yukarda olması mı mucize yoksa sadece istikrarlı bir sürüsle hic zorlanmadan büyük mucizelerle önündekilere ve arkasındakilere bir seyler olmasıyla yarıs kazanmasımı mucize ekstra ne yaptı istikrarlı bir sürüsden baska mucizevi yarıslar nasıl olur gelirsin gerilerden pilotajın la usta geçisler yaparsın bileğinin gücüyle pozisyonlar kazanırsın o sekilde mucizevi olursun.siz alonso yu hrt kullanıyormus gibi gösterip bak neler yapıyora getiriyorsunuz adam sadece isini yapıyor o seviyeye gelen her pilot gibi.ayrıca aracı da bugün gördük gayet rekabetçiydi hamilton da vettel de arayı hic kapatamadı bu diğerlerinden yavas aracla kazanılmıs zafer perez zaten herkesden hızlıydı yapmayın arkadaslar ok üst düzey pilot tamam ama herseyin abartısı da zarardır.madem öyle gösterseydi mucizevi sürüslerini hamiltona karsı hamilton daha ilk yılında mağlup etmedimi iki dünya sampiyonu alonsoyu ne oldu alonso spordan kopup yaslanıp gerimi gelmisti ne oldu da koca sezon boyunca mucizevi sürüslerini gösteremedi üst düzey pilotların arasında büyük farklar yoktur önce bunu anlayın araç iyiyse is yaparsın kötü pilot arac iyi isede birsey yapamaz bütün mesele budur.

  56. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    gridin en hızlı 7.aracının pilotu şampiyona lideri oluvermiş.

    bunu 10 kasa maden suyu bile hazmettiremez.

  57.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bu galibiyet silkinme adına harika oldu. Şimdi 3 haftamız var. İyi çalışmalı, gelişme potansiyeli yüksek F2012'yi geliştirip, Alonso'yu mücadeleye sokmalıyız. Biraz da varsın havaya girelim. Ayaklarımız yere basmasın. Bu kötümserlik havası, ölü toprağı kalksın üzerimizden.

  58. Doğru ama yinede bugün günündeydi ve hatasızdı tebrikler. Hele de takım arkadaşının patateş çuvalı gibi ortalarda süründüğünü düşünürsek çok iyi bir iş çıkardı.

  59. öyle bi açıklama yapsa herkes güler zaten doğru olanı söylüyor perez hata yapmasaydı eğer birinci olamayabilirdi. bugün şanslıydı tecrübesini de ekleyip güzel bi galibiyet aldı

  60. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Evet aracımız yavas ama bugunku galibiyet çok önemli. Alonso 2 yarıstır mucızlerı gerceklestırıyor desek yanlıs olmaz sanırım. bu aracla sampıyona lıderı su anda. arada 3 hafta gbı uzun bir sure var bu galıbıyetın vermıs oldugu moralle çine kadar herkezden çok çalışıp gelişmemiz lazım. Artık alonsoya hakettiği aracı bi an önce vermemiz lazım

  61. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Evet aracımız yavas ama bugunku galibiyet çok önemli. Alonso 2 yarıstır mucızlerı gerceklestırıyor desek yanlıs olmaz sanırım. bu aracla sampıyona lıderı su anda. arada 3 hafta gbı uzun bir sure var bu galıbıyetın vermıs oldugu moralle çine kadar herkezden çok çalışıp gelişmemiz lazım. Artık alonsoya hakettiği aracı bi an önce vermemiz lazım

  62. Tebrikler Alonso…

  63. Alonso'nun realistliğine bayılıyorum.Çıkıp da bu yarışı kazandık diye "Şampiyonluk şansımız var" gibi bir konuşma yapmıyor.Aracın yavaş olduğunu üstü kapalı şekilde söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir