Hamilton Yine Podyumda Olmaktan Memnun

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, sezonun ilk yarışı Avustralya’da da ilk sıradan kalkış ama sonunda Button ve Vettel’in arkasında kalmıştı.

Bugün Malezya’da ise İngiliz pilot, değişken şartlar altında muhteşem performanslar gösteren Fernando Alonso ve Sergio Perez’e yaklaşamadı ama yine podyuma çıktığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Hamilton: “Şikâyet edemem. Aracın bütün hafta sonu iyi olduğunu düşünüyorum. Takım da iyi bir iş çıkardı. Yine podyumdayım ki amacımız bu zaten: İstikrarlı olmak”

İngiliz pilot, değişken şartlar nedeniyle yarışın değerlendirmesinin de zor olduğunu belirtti.

Hamilton: “İlginç bir yarıştı. Açıkçası başladığımız yerde bitirseydik çok daha mutlu olurduk ama diğer iki pilot (Alonso ve Perez) muhteşem bir iş çıkardı”

“Onları yakalamak için elimden geleni yaptım. Hareketli bir yarıştı; gerçekten. Yoğun yağmur lastiklerinden ortalara (geçiş lastikleri-yeşil) geçişte doğru zamanı bulmaya çalışıldı. Bu konuda sanırım biz biraz geciktik; sonra da oluksuzlara.”

“O kararı vermek, risk alıp almamanızla ilgili bir şeyi. Diğerleri biraz erken pite girdi. Biz ise pitstoplarda biraz zaman kaybettik. Ben orada biraz kaybettim. 12 saniyelik farkı kapatmak da oldukça zordu”


Yorumlar

  1. ahhh ahhhh sizdeki hazımsızlığı on koli maden suyu bile kesemez neden alonsonun yarıs kazanması size bu kadar koyuyor…

  2. Böyle yarışıp şampiyon olacaksa hiç olmasın. Ben her an arabadan maksimumu cıkaran 2.ye bile tur bindirmeye çalışan lewisi gormek istiyorum hele ki yagmurda. Mclaren de sapıttı bugun olacak iş degil evde cıldırdım 2 pitte 4er 5er saniye kaybetti. kuru lastige en az 3 tur geç geçti. Adamın beynini yıkadılar sakin git sakin git diye tam bir alonso button mantıgı önümdekinin arabası bozulur yada kaza yaparsa nası olsa kazanırım ben kendimi hiç zorlamiyim. Öyle pilotu sevseydik zaten hamiltonu desteklemezdik. Azeri televizyonu da rezalet schumachere rosberg diyo. ilk viraja son viraj diyo. ıslak lastige kuru lastigi diyo. tam telsiz konuşmalarında inadına daha cok konusuyolar bide lanet ettim. bayrak sallanır sallanmaz yayını kesiyo podyumla basın toplantısını internetten anca yetişip izledim.

  3. nereye sorcanı biliyosun sen koçum

  4. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    dostum, sana katıldığım yerler var ama birde şu açıdan bakmak lazım, yağmurlu yarışlar genelde piyangodur ve pit ekiplerinin başarılı olabilmesi önemli etkendir. yarışta bu konuda başarısız olduğumuzu düşünüyorum. lewis 3. oldu ama önündekilere bak, "perez ve alonso" bunların puan alması, esas oğlanların puan almasından aslında çok daha iyi. evet görsellik zayıftı ama ne olacağı kestirilemeyen bir yarışta Lewis açsınından bakınca vettel ve button sıfır çekmiş, kendisi 15 puan almış.

  5. Boş beleş bi alonsocu işte kuyruk acısının etkisi devam ediyor.

  6. lewisin psikolojisini iyice bozmuşlar, adam tutturmuş istikrar diye. bu gidişle bastırıp kazanacağı yarışlarda bile yerini korumaya çalışacak…

  7. Hamilton bu şekilde şampiyon olacaksa olmasın ben istemiyorum
    SankiButton la rolleri değişmişler O sakin adam geçiş esnasında hiç acele etmeyen adam Hamilton-vari geçiş yapmak isteyince ön kanadı takıyor. Hamilton ise Button tarzı sürüşle 3. lüğü kotumaya çalışıyor Ben eski Hamilton u istiyorum

  8. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    ben sordum güzel bir cevap verdi şimdi sigaramı içiyorum.

  9. peki bir benim yoruma bir de altındakine bak bir de.

  10. bakın terbiyesize görüyormusunuz işte alper yazıklar olsun sana da o yorumu yapana da

  11. aşağıya benim yorumun altına yazsan tam süper olurdu.

  12. anana soracaz

  13. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    sanamı soracaz.

  14. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    alonsonun 2007'de hamiltondan hoşlanmadığı gibi nerden bilsin ballı oğlan çaylağa madara olacağını.

  15. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    bir alonsocuyu nasıl özetlersin. şansa gelen zaferlere deli gibi sevinirler sonra sezonsonu yerlerine otururlar. bknz: 2010 abu dhabi 40 tur total benzininin dumanını çekti içine.

  16. takım arkadaşı asıl rakibi şu noktada, Button kazanınca daha mutsuz oluyor 🙂

  17. sana bişey diyimmi senden cacık olmaz yoğurda yazık çatlasanda patlasanda kasımda vettel kasımda dünya şampiyonu

  18.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Ballı sensin, cacık da …

  19. sen dua et allaha hamilton kartikeyan vettelin yarışını mahvetmese görürdüm ben seni

  20. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    bak sizin ballı oğlan ne demiş

    "This changes nothing. We're not where we want to be" umarım ingilizcen vardır yoksa ben tercüme edeyim kazandığıma bakmayın herkes sorun yaşadı yoksa benden bi cacık olmaz.

  21. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    mevcut şartlar altında ve yapılan pit hatalarına rağmen 3.lük gayet iyi bir sonuç.günümüzde istikrarlı şekilde puan toplayanlar öne çıkıyor. en büyük rakiplerin bu yarışta sıfır çekti, bu açıdan bakınca gerçekten memnun olunması gerekiyor.

  22. ahaha :D:D

  23. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    3.lüğü iyi servis ettin sen olmasan 4. olacaklardı.

  24. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ben bişeye dikkat ettim, Lew-Alo arası, Lew-But arasından daha iyi sanki. Geçen haftayı düşününce bu hafta daha iyiydi sanki Lewis in ruh hali.

  25. "Memnun olursun tabi, nasılsa en önemli şey şampiyonluk senin için nasıl olursa olsun."
    desem, yerinde bir tabir mi olur? Ama başlığa bakınca doğru di mi? Hatta Alonsoya saldırılardan daha da yerinde ve makul olurdu.
    O yüzden bu tür muhabbetlere girmeyin Mclarenci dostlar bir daha.

  26. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    3. lüğü öyle bir servis edeceksinki,İzlekler vay be sen olmasan 4. olurduk diyecekler.

    Gerçi Button'ın o şansız kazası olmasa buda hayaldi ya neyse….

    En azından İdolüyle aynı podyumda olma şerefine erişti.

    Bu muhteşem ana en yakından tanıklık etti.

    carl& Bolu'lu f1 izlekcanlar senfoni orkestrası.

  27. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Mclarenler'in bu şansları iyi değerlendirmesi lazım.Arkada Red Bull , Ferrari ve Lotus farkı kapatmaya başlayacak , ve bu aldığınız puanların önemi daha çok artacak..Hamilton iyi gidiyordu ama olmadı..Çin gp'sinin en büyük favorisi yine Mclaren olacaktır..Ancak Red Bull'u unutmamak lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir