Massa, Sezon Başlangıcından Dolayı Üzgün

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü, ilk 2 yarışta iyi performanstan çok uzakta kalınca Brezilya seyahatinden vazgeçti ve Malezya’nın ardından direkt Maranello’ya 2 yarışın verilerini incelemeye gitti.

Massa “İnkara gerek yok, hayal kırıklığı yaşadım. İlk 2 yarışta puan alamama yaralıyor ancak artık sayfayı çevirme zamanı.”

“Kariyerimde ilk defa böyle zor bir dönem geçirmiyorum ve işlerin ne kadar hızlı değişebileceğini iyi biliyorum ancak şu anda en iyisini yapma zamanı çünkü bu olumsuz dönemin sona ermesini istiyorum.”

“İşlerin normale dönmesini istiyorum. Her zaman yaptığım gibi yeteneklerimi göstereceğim duruma gelmesini istiyorum ve takım neler yapabileceğimi biliyor.” dedi.

Massa ayrıca Ferrari’deki patronlarının kendisine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunuyor.

Massa “Başkan Montezemolo, patron Stefano Domenicali ve takım arkadaşım Fernando’dan duyduklarım karşısında çok mutlu oldum.”

“Söyledikleri sürpriz olmadı çünkü benim için 2. aile olan buranın desteğine güvenebileceğimi biliyorum. Yıllardan beri Ferrari bu şekilde oldu.”

“Bana güven olduğunu biliyorum. Takım desteği konusunda birlikte ve bu çok önemli. Tüm destekleri artık sonuca çevirmek istiyorum.” dedi.

Massa bu hafta sonunu Monaco’da geçirecek ve ardından gelecek hafta tekrar Maranello’da mühendislerle toplantı yapacak ve simülatörde çalışacak.

 


Yorumlar

  1. Sürpriz bir kararla Massa yerine Karthikeyan gelirse ilginç olur 🙂

  2. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    "Massa "İnkara gerek yok, hayal kırıklığı yaşadım. İlk 2 yarışta puan alamama yaralıyor ancak artık sayfayı çevirme zamanı."

    BENCE ARTIK DEFTERİ KAPATMA ZAMANI 🙂

  3. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    hangi araçla başaracaksın?

  4. ve massa konuştu…(massaya ayrımcılık yapılıyor.. içini dökmeli diyen basın açıklamalarına)

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa o güzelim 2008 den sonra 2009 yılına da kabus gibi başlamıştı.İlk 4 yarış 0 puan.

    Hatta o yıl Ferrari takımı tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atmak üzereydi.Massa ve Raikkonen ilk 3 yarış 0 puan almışlardı.Luca 4.yarış olan bahreyne gelerek bu gidişe bir son vermelerini söyledi.Bahreynde raikkonen 3 puan aldı da tarihin en kötü başlangıcı tekerrürden öte gitmedi.

  6. Biz de üzgünüz. Böyle olmuyor Massa bir hal çaresini bulun artık.

  7. balonsocular seni yerden yere vursalarda bir gün onu alt edeceğini biliyoruz gardaş.

  8. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Massa üzerinden şu sindirilmiş, çökertilmiş ölü ruhu atması gerekiyor. Çözüm kendisinde..
    İkinci pilot konumunda görülme, Alonso baskısı, takımın tutumu gibi gerekçeler bana pek gerçekçi gelmiyor. İnsan kişiliği ile tartılır. Bu görüşlerin üstesinden gelemedi.

    Bence zihinsel bir yıkanmaya ihtiyacı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir