Abu Dhabi, Genç Sürücü Testlerini Kaybetmek İstemiyor

yazar:

kategori:

Dün çıkan haberlerde her sene sonunda Abu Dhabi’de gerçekleştirilen genç sürücü testlerinin bu sene Silverstone’da yapılabileceği söylenmişti.

Takımların bazıları, testlerin Abu Dhabi’de olması halinde takım çalışanlarının 5 hafta hiç dinlenemeyecek olması nedeniyle bu testlerin Silverstone’da yapılmasını istemişlerdi.

Richard Cregan “Abu Dhabi’de test olup olmaması takımların vereceği bir karar. Biz ön çalışmamızı yaptık ve yarıştan sonraki haftayı kapattık ancak onların değiştirme hakkı bulunuyor.”

“Abu Dhabi genç sürücü testlerine ev sahipliği yapmazsa açıkçası hayal kırıklığı yaşarız çünkü bu sezonumuzun bir parçası olmuştu ancak takımların endişelerini de anlayabiliyorum.”

“Uzun bir sezon ve bu sene art arda çok yarış var. Bu yüzden onlar için zor olabilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. takvimi ben de incelemiştim.aslında bu soruyu sorma amacım bilgi edinebilmek içindi.mesela kore ile hindistan arasında da 2hafta ara var.bu arada takım çalışanları ne yapıyorlar,o ara da tatile dahil olmuyor mu ki ?

  2. http://www.trf1.net/index.php?news=24043

    art arda yarışlar var. sadece abu dhabiye denk gelen haftada bir hafta boşluk var

  3. Takımların bazıları, testlerin Abu Dhabi'de olması halinde takım çalışanlarının 5 hafta hiç dinlenemeyecek olması nedeniyle bu testlerin Silverstone'da yapılmasını istemişlerdi.

    Bu kısmı anlayamadım. 5 hafta derken ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir