Button: "Alonso Heyecan Verici Bir Takım Arkadaşı Olabilirdi"

yazar:

kategori:

İkili aynı yıl Renault’da yer almış olmalarına rağmen pistte takım arkadaşı olarak yarışmadı.

Button 2002’de yarış koltuğundayken,Alonso test pilotu olarak yer alıyordu. Ama yine de, İspanyol 2003’te Button’ın koltuğunu almakta geç kalmadı.

Alonso, 2005 ve 2006’da Renault ile şampiyonluklara giderken; Button daha sonraları Honda ve Brawn GP olacak Bar’da yarışıyordu. 2009’da ise son iki bayrak sallanmadan önce şampiyonluğunu ilan etti.

F1 Padoğundaki dedikodulara göre ikili neredeyse takım arkadaşı olacak Ferrari’de. İtalyan ekibin Felipe Massa’nın yerine Button’ı getirmekte istekli olduğu dedikodular arasında. Fakat Button, McLaren ile uzun süreli bir geleceği kapsayan sözleşmeye sahip.

Durum böyle olsada bu, İngiliz’in Alonso gibi bir takım arkadaşına sahip olmaktan zevk almayacağı anlamını taşımıyor.

Button: “Lewis (Hamilton) fazlasıyla hızlı, bunu her zaman görüyoruz ve onun gibi bir takım arkadaşı gerçekten heyecan verici” dedi Daily Mail’e.

“Bazı günler zorlu, bazı günler muhteşem bu gerçekten sevdiğim bir meydan okuma.”

“Lewis Formula 1’de olmasaydı, mesela Fernando gibi bir takım arkadaşına sahip olmak heyecan verici olabilirdi diye hissediyorum kişisel olarak.”

“Fernando oldukça yetenekli, çifte şampiyon,hızlı…”

“Bu sporda en hızlı o mu, muhtemelen hayır hatta o da aynı yanıtı verecektir fakat o gerçekten çok zeki.”

İngiliz,Alonso ile işinde çok sayıda ortak yönleri olduğunu da sözlerine ekledi.

“Bazı yönlerden benzerliklerimiz var, bazı yönlerdense kesinlikle farklı.”

“Benzer olduğumuz yönlerden biri; takımdaki insanları çevremizde istememiz. Gerçek bir başarı için desteğe ihtiyaç duyuyoruz ikimizde.”

“Evet, öyle onla beraber çalışmanın ve ona karşı olmanın heyecan verici olduğuna eminim.”


Yorumlar

  1. gökhan değirmenciler avatarı
    gökhan değirmenciler

    jenson ın kale almadığı alonso değil ferrarinin aracıydı..sonuna kadarda haklı..alonsonun kalitesi belli onun şahsına laf atan yok

  2. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Bu Button'un dilinden Alonso niye hiç düşmüyo acaba ? Amaç Hamilton'u baskı altına almak mı ? Yoksa Alonso'yu Demeçlerin içine çekmek mi ?

  3. Tifosi6178_  avatarı

    Eee kusursuz arabayla olsun o kadar 😉

  4. Dostum nedir bu hindistandaki kusursuz pol turu vb vb vb..Vettel'den soğudum yemin ederim.hindistan yarışını hatta formula 1'i seyretmeye yeni başladığını düşünecem nerdeyse::)
    sen hiç merak etme bu sene gerçek vettel'i göreceğiz 3 4 5.lik için savaşırken hatalar yapıp millete hakaret ederken..Değil mi?

  5. bunu neye dayanarak söyledim biliyomusunuz geçen sene vettel hindistanda polü alırken kusursuzdu viraj giriş çıkışlar kers ve drs kullanımı her şey kusursuzdu o turu hiç bir pilot geliştiremez en iyi pilot bile o turu 0.1 saniye geliştiremez

  6. alonso vettel içinde çok heyacan verici bir takım arkadaşı olur 2008 de toro rosso gibi yavaş bi araçla en genç pol ve yarış galibiyeti rekorlarını kıran 2010 da en genç şampiyon olan 2011 de en genç çifte şampiyon olan vettel alonsoyu çiğ çiğ yerr (ham ham)

  7. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Buton kendince Hamiltonu mağlup ettiğini ve ondan daha iyi bir pilot olduğunu zannetmiş. Şimdi sırada Alonso ya meydan okuyor. SEVSİNLERRRRRR.
    Bu kadar havalara girmeyi Buttondan beklemezdim.

  8. Button bu yıl Mclarendeki daimi yeri olan 2. pilotluğa geri döneceği için tutuşmuş, kendine yer yapıyor;)
    Hamilton geçen yılki hataları yapmayacaktır ve hertürlü buttonun önünde bitirecektir sezonu.
    Şampiyon bile olabilir.

  9. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    sen kafayı yemişsin, köpeğe bile hoşt dersen kaçıp gidiyor, milleti tahrik etmekten bir gün vazgeçersen hepimize iyilik etmiş olursun….

  10. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Kendine bir deve bulmanı tavsiye ediyorum, hendek bu memlekette çok zaten onu kesin bulursun xrabit

  11. Elbette haksızlık yapanın ağzının payını vereceksin, ama güzelce ama derinden, inceden ama kalınca. Ben de yaparım bunu. Muhtemelen senin bir yorumunun altına da yazmışımdır. Her işin bir raconu var. Küfretmeden sövmek diye bir şey var. Laf-gedik meselesi. Ama densiz konuşanla aynı kalitede cevaplarsan, insanlar yukarıda yazana değil, senin yazdığına atlarlar. Anlatmaya çalıştığım bu.

  12. xtrabit racing ben sebastian vettelin koyu fanatiğiyim ona bu sitede haksızlık kim yaparsa yapsın ağzının payını alır evet fan sayımız az ama neden az adam daha genç yeni fan sayımızın çoğu 18 yaşın altı 3 sene sonra fan sayımız tifosilerle eşit olacak adım gibi eminim hele bide bu sene şampiyon olalım

  13. elazıglı sen ne anlan dostum f1 den 🙂 silvistır ile sen döktürüyorsunuz.pilotunuz da emzik takmış öyle diyor yorumcular.neyse hayırlısı

  14. Bu sitede hemen her pilotun bir fanatik/arsız taraftarı var. Yeni yetmelerden olduğundan, Vettel'in taraftarı yoktu veya azdı. Vettel aslında kendine köklü bir taraftar kitlesi oluşturabilecek yeteneğe sahip.

    Mantalitesi ve seçim sebebi ne olursa olsun, son günlerde yeni yeni ortaya çıkan Vettel taraftarlarına sesleniyorum: Şu an yaptığınız ateşe körükle gitmek ve doğrudan yanmak. Diğer taraftarlar arasından adam olanla olmayanı ayırıp, gerisine cevap vermezseniz ve kendiniz de "adam" tabir ettiğim taraftarlar gibi davranırsanız hem banlanmazsınız, hem de bir sonraki yazdığınız kesinlikle ciddiye alınır. Ortaya edip kaçmak kolay, önemli olan kalıcı, oturaklı davranmak.

    Bu sitede bir pilotun taraftarı olup da, pilotun bir hatası sonunda "xxx'i sonuna kadar destekliyorum, benim için onun yeteneği/tavırları önemlidir, ama şu hareketi kendisine yakıştıramadım, umarım bir daha yapmaz" şeklinde yorumlar da gördüm. Sağlıklı bir taraftar yorumudur, sahibine helal olsundur.

    Ayrıca burada kimsenin, site editörlerini onun bunun yorumunu kontrol etmekle meşgul edip haber girmesine engel olmaya hakkı yok.

    Aramıza hoşgeldiniz, veya güle güle.

    Saygılar, sevgiler.

  15. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Ferrari'ye beni de goz ardi etmeyin diye goz kirpiyor, bir yandan da piyasasini canli tutuyor. Standart menajer tavsiyesiyle yapilan aciklamalar. Yarin obur gun Vettel icin ayni seyi soyleyebilir, hatta bakarsiniz Hamilton bile "Alonso ile farkli bir takimda -bu durumda Ferrari- beraber yarismak ilginc olabilirdi" diye aciklama yapar.

  16. Trulli'yi Button'a tercih etti de seneler boyunca Trulli Alonso kapışmalarından mı bahsettik ?

  17. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    =)

  18. istediğini elbette yazabilirsin küfürler yağdırabilir kendini tatmin yoluna gidebilirsin hepsi senin bileceğin iş dediğim gibi herkes kendi karakterinin gereğini sergiler.

  19. belli senin ne kadar saygılı olduğun..beğenmediğin yorumlara neden hırlıyorsun saygılı insan..hahahahaha

  20. ha bu arada yorumları beğenmeyeceğim diyede sessiz kalamam, ha bunu hangi çerçevede yapacağım bana kalmış orası ayrı, en son çareyi sizin gibiler seçtirdi, kabullenmeyi bilemiyorsanız bırakın bu sporu izlemeyi.

  21. 3 senedir bu sitedeyim ve hiç bir kişi be pilota saygısız yazılar yazmadım, yazdığım bu yorum ilktir umarım son olur, yazdıranlar ilk önce kendi karakterine baksın sonra gelsin utanma arlanma varsa tepki göstersin. her yarışta 3 büyükler misali pilot taraftarları gösteriyor kendini nasıl karakterde olduğunu gelip bana kötü söz sahibi bik bik bik bahsetme. bu arada evet utanmadım yine yazarım hep yazarım ve senin yargınla bir yere gelmeyeceğim okkkkk.

  22. güzel diyorsunda ben konuyla alakalı bi habere esprili bi yorum yaptım,sen alakasız bir yerde yaptıysan ondan böyle olmuştur..ayrıca yorumunun silinmesinede karşıyım,haklısın kimse kimseye küfür hakaret etmedikçe yorumları silinmemeli…

  23. adabınla yaz arkadaş yorumları beğenmeyebilirsin ama kimseye küfretmeye hakkın yok. kötü söz sahibine aittir ve herkes kendi karakterinin gereğini sergiler. onları yazarken utanmadın mı hiç. ya benimki de laf ha utanacak karaktere sahip olan o küfrleri yazmaz zaten.

  24. bak genç yavaş bi araçla mesala diyolar ya vetteli hrt de görelim bide o araca alonsoyu koysan puan bile alamaz alonso massadan tur başına kaç saniye hızlı 0.4 felan hiç bir pilot takım arkadaşından 1 saniye hızlı olamaz

  25. j.button'a temcir pilavı misali ikide bir difüzör şampiyonu diyenlere çok pis laflar hazırladım, bi s*** olup gidin çaymı koyacaksınız ne b** yiyeceksiniz. ne koca kafalı insanlarsınız siz yahu sanki diğer bütün pilotlar vasat araçla şampiyon oldu, her aracın o sezona göre üstün bir performansı vardı en son örneğide redbull'dur s.vetttel de a.newey şampiyonu ya da f.alonso ya da l.hamilton ya da k.raikkonen kalbur üstü araçla şampiyon olmadılar, r.brawn 2009 açığını çok güzel yakaladı ve herkese kobrayı saldı okkkeeeyyy , dağılın şimdi.
    evet rahatladım biraz ama yetmez.

  26. o kadar emin olma genç vettelin yaptıkları ortada 2011 sezonunda her şeyi yaptı aynı takıma düşssünler bi vettel çiğ çiğ yiyecek alonso

  27. senin benim muhteşem pilotum vettel hakkında söylediklerini senin pilotunun diline çevirdim sadece isimleri değiştirdim ben kontrol yedim sen yola devam

  28. rambo sakin ol ortada haksızlık yok,emzik ifadesini kullanan bendim ama espri olarak yorum yaptım çok alındıysan kusura bakma..senin uslübun sanırım daha keskin olduğu için böyle sıkıntılar oluyordur..burada yıllardır alonso ya neler söylendi neler,biz ne mücadeleler verdik bi bilsen onun için çok takılma….

  29. bunlar vettelin değil vettelin şahsında newey ve RBR'nin başarıları…

  30. bunlar vettelin değil vettelin şahsında newey ve RBR'nin başarıları…

  31. hakikaten böyle bir takım arkadaşlığı zevkli olurdu. sana katılıyorum vettel her yarış sonrası ağlar dururdu:)

  32. button ı gerçekten severim,ama yavaş gel button alonsoyla aynı klasmanda değilsin 1-2 level daha aşağıdasın bunu sende biliyorsun sonunda massa gibi olursun otur oturduğun yerde,bence vettel le takım arkadaşı olmayı düşün çünkü onu ezer geçersin….

  33. Briatore aptallık yaptı, 2002'de daha az puan toplamasına rağmen Trulli'yi Button'a tercih etti. Öyle olmasa seneler boyunca Alonso ile Button'ın kapışmalarından bahsediyor olacaktık.

  34. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    nah çiğ çiğ yer vettel ve button difüzör ve lastik koruma şampiyonları siz neyin hesabını yapıyorsunuz kardeşim.vettel ve button asla bir hamilton,alonso,kimi,msc,ayrton,hakkinen olamaz.

  35. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    Ben McLaren suçsuzmu yazdım yoksa gözlerinde problemmi var. McLaren çalan değil alan taraftı Ferrari Mühendisi getirdi bilgileri ama araçta hiç kullanılmadı bilgiler zaten buda kanıtlandı. Siz hala ballı pilotunuzu savunun durun çaylağa yenildi Mclaren kapının önüne koydu o gün bu gündür hep sürünüyor.

  36. buttun'da dertsiz başa dert arıyor. çift katmanlı difüzür şampiyonu kaşınıyor 🙂

    şaka bir yana buttun yetenekli bir pilot bu konuda şüphem yok yine de alonsoya karşı tutunamaz buna hiç hiç şüphe yok. laga luga yapıyor işte f1'de ki tüm pilotların en son isteyeceği şey alonsoyla takım arkadaşı olmaktır tabi ferrari de yarışma arzusuna yenik düşmedikleri sürece….

  37. alonso button'a mağlup olmaz. hatta alonso hamiltondan çok daha istikrarlı olduğu için buttonu ezer.

    alonsoyu 2007de gördük demekle neyi kastettin anlayamadım doğrusu.

  38. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    evet araç çalıntı değildi.adamınızın evinde bulunan belgeler don kişot romanıydı.fia cezayı boş yere verdi.puanları da gereksiz yere sildi.hatta bazı alanlarda mclarenin gelişimini de boş yere yasakladı.mclaren sütten çıkmıştı ama fia bunu görmedi.

  39. en genç puan en genç pol en genç yarış galibiyeti en genç şampiyonluk bunlar tesadüf olamaz en hızlı vettel

  40. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    Alonso takımı satmadı mı? Adamlar ne yapsın kendilerini şikayet edeceğini söyleyen bir pilotu mu savunsunlar ayrıca eşit şartlarla son yarışa kadar mücadele içindeydi pilotunuz. Aracın çalıntı olmadığı da ispatlandı siz ağlamaya zırlamaya devam edin Alonso şuan McLaren'i mumla arıyordur. Renault'ya döndü foss Ferrari'ye döndü foss. taraftarları da burda ağlamayı sürdürmezdi.

  41. button kaşınıyor bence Alonso istikrarlı bir pilot hami gibi iniş çıkışlar arzetmez.

    ayrıca 2007 yılı diyenler için o yılı bir daha seyredin bir..

    Ron efendi biz hem Alonso ile hemde diğerleri ile yarışıyoruz demişti ve hal hareket ve tutumları ilede bunu sezon boyunca beyan etti uyguladı

    zaten çalıntı bir araç setup ı ile nekadarı legaldi siz düşünün artık.

  42. YEMİN EDİYORUM BU SİTEDE ACAYİP BİR VETTEL DÜŞMANLIĞI VAR RAKİP FANLAR VETTELE BEBEK VE EMZİK DEMİŞ AYNI İFADELERİ BEN RAKİP PİLOTLARA KARŞI SÖYLEDİM YORUMUM SİLİNDİ VE ARDINDAN KONTROL GELDİ ALONSOCULAR VE HAMİLTONCULAR DA DEDİ NEDEN ONLARA KONTROL GELMEDİ YORUMLAR SİLİNMEDİ

  43. yapma sayın admin adaletli ol tarafsız ol türkiyede zaten f1 i takip edeceğimiz iki site var ondada haksızlık yapma sebastian vettel fanı olmak şuç mu

  44. YEMİN EDİYORUM BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR HAKSIZLIK GÖRMEDİM VETTELE BEBEK VE EMZİK DEDİLER AYNI İFADEYİ ONLARIN PİLOTLARINA SÖYLEDİM YORUMUM SİLİNDİ KONTROL GELDİ ONLARIN NEDEN SİLİNMİYO KONTROL GELMİYO NEDEN SAYIN ADMİNN

  45. KEKO ALONSOCULAR VE HAMİLTONCULAR BENİM PİLOTUMA BEBEK EMZİK GİBİ TERİMLER KULLANDILAR AYNI İFADEYİ BENDE ONLARIN PİLOTLARI İÇİN KULLANDIM SONUÇ NE BİLİYOMUSUN BANA KONTROL GELDİ YORUMLARIM SİLİNDİ NEDEN ONLARA KONTROL GELMİYO YORUMLARI SİLİNMİYO

  46. Boşver Rambo haksızlık heryerde mevcut.Bırak takma

  47. Yemin olsun ki,Avatara bakmadan yorumu okudum ve sen olduğunu anladım,)
    Bu sitede,bir sen bir herkül.birede çaylak diyebileceğimiz keko var böyle

  48. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Senin hesaba göre o zaman Kimi pilot bile değil. Kartikeyana geçilecek pilot nasıl 2008 ve 2009 un ilk yarısında Kimiye açık faak attı söyler misin?

  49. kardeş daha şimdi ben yorum kontrölü yedim neden biliyomusun senin fandaşların benim pilotum vettele bebek emzik vs vs dediler aynı ifadeleri sizin pilotunuzun haberinde ben yaptım ve sayın admin rakip fanların yorumlarını yayınlarken benimkileri hem sildi hemde kontrol verdi sorarım size arkadaşlar bu nasıl bir adalet anlayışıdır

  50. Pardon Banlandığın için isim değiştireceğini düşünemedim Neden banlamışlar seni?

  51. Button'ın bu açıklaması bazılarının hoşuna gitmiş olabilir ama sürekli böyle şeylerden bahsetmesi açıkçası can sıkıcı olmaya başladı. Sürekli Ferrari'ye gitme hayalleri kuruyor Button ve McLaren taraftarı olarak bu benim hoşuma gitmiyor. O zaman uzun vadeli bir anlaşma yapmayacaktın(muhtemelen 3 yıllık bir kontratı daha var bu sezonu saymazsak).

  52. alonso önce delikanlı olsun dominike söyleyelimde bu bebeğe emzik getirsin

  53. Sizin gibiler yüzünden biz banlanıyorsak zübük ismiyle bile yazarız yakında.

  54. Her zaman söylüyorum alonso iyi bi pilot ama öyle abartıldığı kadar iyi bir pilot değil.2007 de bunu çok net gördük.Şu anki Massa bir hiç.Hrt ye gitsin o karthikeyana bile geçilir o derece kötü bir halde.Alonso Buttonla iyi çekişir ve mağlup olur.

  55. Haftaya Luca Cadalora adıyla yorum yazarsa sakın şaşırma >:) ©

  56. Alonso hiçbir zaman Hamilton için belkide en iyisi demedi,belkide en hizlisi dedi,hizli ve iyi çok farkli seyler.

  57. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Jill merhaba.

  58. Bu sporda en hızlı o mu, muhtemelen hayır hatta o da aynı yanıtı verecektir fakat o gerçekten çok zeki."

    Burdan kasıt tüm f1 tarihidir.Şimdiki grid değil.

  59. fernando en hızlısı mı? hayır. griddeki herkese aynı aracı ve setupu verirseniz lewis en hızlısı olacaktır.

    hatta fernando da söylüyordu bunu: hamilton griddeki en iyilerden biri, belki de en iyisi.

    umarım kimi'de uyur gibi araç sürmeyi bırakır ve biraz agresifleşir.

    aslında benim görmek istediğim esas rekabet: alonso+button vs hamilton+raikkonen olurdu.

  60. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    button ferrari'yi istiyo olmasın….?

  61. Zeki olmak bir erdemdir.

    Yoksa Melbourne 2009,Valencia 2010 gibi eline yüzüne bulaştırırsın.

  62. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    "Bu sporda en hızlı o mu, muhtemelen hayır hatta o da aynı yanıtı verecektir fakat o gerçekten çok zeki."

    ———————————————-

    Zeki lafı kifayetsiz kalır.
    2008 Singapurda galiba 15. başlamış ve zekasının yardımıyla yarışı kazanmıştı.

    Kariyerindeki en iyi ve diazvari yarışıydı.

  63. tugay nasırcı avatarı
    tugay nasırcı

    arkadaşlar geçenlerde button alonsoyu kale almıyordu şimdi ne olduda yanında görmek istiyor

  64. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    inşallah geçersin ferrariye o vasat arabayı tek alonso sürer sende massa gibi kalırsın ortada .

  65. Sevilmiyecek gibi bi adam da değil ki bu Jenson yahu.

    His olarak herkes ister tabi ama işte işin mantalitesine uymuyor bu arzular, düşsel hedefler. Şuana kadar çok güzel gidiyor Mclaren personeli. Benim anlaştığında olabileceğini düşündüğüm en büyük handikap ikisi de çok hızlı olursa Mclaren pilotlarını yönetmekte zorlanır kaybetmeye başlayacağı yönündeydi. Lewis'in bir şekilde performans kaybıyla beraber bu zorluğun içine düşmemiş oldu takım.
    İki ustalı bir takım olmaz yönetemez kimse. Mclaren 2007 'yi batırdı, Ferrari, Alonso'nun yanına böyle birini getirip niye batırsın.
    Senna, Prost örneği zamanında yine batırmıştı… Mümkün görmüyorum her türlü problemin altından kalkmak yorar insanı, gelişimi düşünmek varken.

  66. İstatistiki olarak en hızlı olma kıstaslarında Kimi daha önde görünüyor.

  67. f1 le tanışmadan önce mutlaka ferrariyi biliyordum,izlemeye başladığımda da ferrari severdim takımım oydu, ama zamanla taşlar yerine oturdu, buttonda daha sonra başladı ve en sevdiğim ve beğendim pilotlar içinde hala 1 numaradır ama maalesef ki onun hiç bir zaman ferrari de yarışmasını istemem ve umarım yarışmazda, mclarende bitirsin bu işi şampiyon olsa da olmasa da..

  68. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    en hızlı değilse nasıl vasat araçlarla yarışlar kazanıp podyumlar görüyor. En hızlı olmak için en hızlı arabaya binip poller almak gerekiyorsa 2005 2006 ları hatırlayın. bu sporda en hızlı o değilse en hızlı yok demektir.

  69. yorumlarımı hangi gavat siliyor

  70. wc bekçisi tipi var ama

  71. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    İlginç…

    F1'de her şeyin olabilecek olması beni acayip cezbediyor.

    🙂

  72. alonsoberker avatarı

    Şaş kaza mı geçti Ham.Yarışları izledin mi acaba

  73. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    helal olsun gerçek şampiyon button. Rakibin hakkında saygılı ve çok doğru yorumda bulunmuşun. İki tane takım çalışmasına yatkın, yarışlarda çok zeki ve hızlı iki pilotu aynı takımda izleyememek f1 izleyicileri açısından büyük bir kayıp.
    Ama hamilton'da bunu sana sağlıyor. Yeterki özel hayatında sorun olmasın. İlk başladığı senelerdeki 2007 ve 2008'deki hamilton'u göremiyorm. Çok agresif ve hızlıydı. Bu sene iyi başladı. Hamilton bunu sana yaşatacak inşallah 🙂

  74. Button geçen yıl şaş kaza Hamiltonu geçtikten sonra baya bi güveni geldi..
    Evet doğru biliyorsun, sen en hızlı değilsin ve Alonso senden hızlı. Ve Alonso da en hızlı değil.
    Ama bu ikinizin de çok iyi pilotlar olmadığı anlamına gelmez. Ama ya sizden daha hızlı birisi sizin kadar istikrarlı olmayı başarırsa??
    Kimden bahsettiğim belli heralde. Ama o da istikrarlı olayım derken hızından mı oluyor ne, bu sene daha anlayamadık ama yakında onu da anlayacağız..
    Iceman ise bu denklemin neresinde derseniz eğer cevap şu: Her yerinde :))

  75. Lightning  Arrow avatarı
    Lightning Arrow

    O koltuğa Button gibi bir beyefendi yakışır zaten 🙂 İnşallah seneye Ferrari koltuğunda olur 🙂

  76. JB,lewis in üstüne bir çizik atmış.Artık kendiside bir üst seviyeye geçebileceğini biliyor.

    Çok sevdiğiniz bir oyunda,Level atlamak gibi birşey.Ama oyunun ''options'' ayarlarına girersiniz ve zorluğunu bir kademe daha yükseltirsiniz.JB nin tam olarak yaptığı şeyde bu.

    Alonso belki saf hız anlamında en hızlı pilot değl demiş olabilir.Ama zaten pilotu bir üst seviyeye çıkartanda hiçbir sektörde mor yapmadan P1 i almak değilmidir?İşte Fernando Alonso'nun mekanik boyutu burda devreye giriyor.

    Bazı pilotlarda bu tur bindirdiğin pilota hakarete,bazılarında ise medya önünde sarfedilen sözde şaka ama notr boyutta hatalara gidebiliyor.Medyayı susturmak namümkün.

    ——————————————————————————————————————————————–

    Bunla ilgili lewisin bir lafı var. ''Onla (Fernando Alonso Diaz) la 2007 de takım arkadaşıyken,sıralama turlarından herşeyi verirdim,ama garaja döndüğümde O'nun benden 0.200 daha iyi bir tur attığını gördüğümde şaşkınlığımı gizleyemezdim.

    ——————————————————————————————————————————————–

    Fernando Alonso Diaz gerçekten bir makina…..Umarım takım arkadaşı olurlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir