Schumacher, Mercedes'in Genç Yeteneklerine Danışmanlık Yapacak

yazar:

kategori:

Bu çalışma kapsamında Schumacher, Alman Christian Vietoris, İspanyol Roberto Merhi ve Kanadalı Robert Wickens’e danışmanlık yapacak.

Yeni Genç Takım’ın üçlüsü, 2012 senesini DTM’de geçirecek ve Schumacher’in gözetiminde yeni Mercedes AMG C-Sınıfı Coupe’yi kullanacak.

Schumacher: “Kariyerimin ilk evrelerini, Mercedes-Benz Genç Takımı’nda hem pist üzeri hem de pist dışında kazandıklarımı net bir şekilde hatırlıyorum. Mühendislerle en iyi çalışma şeklini kazandırdı ve basınla profesyonel bir ilişki kurmamda büyük yardımı dokundu.”

“Christian, Roberto ve Robert’in nasıl gelişim göstereceklerini görmek için heyecan duyuyorum. Kesinlikle harika zamanlar geçirecekler. Tecrübelerimden birkaç ipucu vermek için onlarla Barselona’da buluşmaktan keyif aldım. Mercedes-Benz Genç Takımı’nın bir üyesi olarak seçilmek, gerçekten gurur duyulacak bir şey.”

Michael Schumacher, bir Sauber-Mercedes ile spor otomobillerde yarıştıktan sonra Peter Sauber, Alman pilotun Formula 1’e girip muhteşem bir kariyere sahip olmasına yardım etmişti.


Yorumlar

  1. Şumi eskiden öyleydi, şimdi sıra Neweyde 😉

  2. Mclarenin aracını nasıl inceliyor:)
    Eski günlerdeki gibi,
    Hafızaya yazmıştır gerekli detayları;)

  3. Vettel de aynı şeyi söyledi bi tanede ekstradan verdi.Şimdi borçlu olan mateschitz:)

  4. Böyle bir hocam olsun, Redbull'a bir şampiyonluk borcum olsun. 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir