Barrichello: "Massa Sakinleşmek Zorunda"

yazar:

kategori:

Formula 1’in en deneyimli sürücüsü ünvanına sahip olan ve bu sene Indycar’da mücadele eden Barrichello “Hız sorunu yok, içinde çözmesi gereken bir sorun var. Gözlerini kapatıp keyfini çıkarmalı ve bu işi sevdiği için yaptığını hatırlamalı.”

“Kendimi az bir şey kaybettiğimde ve bunu unuttuğumda ben de kendime bu işi sevdiğim için yaptığımı hatırlattım. Bu yüzden bizim de sakinleşmemiz lazım. Ardından gelişebiliriz. Sadece bir dönem sürer ve Formula 1’de her an hayat için bir döngüdür.” dedi.

Barrichello, Fernando Alonso’nun Ferrari içerisinde çok önemli bir konuma gelmesinin Massa’nın işini kolaylaştırmadığını kabul ediyor.

Barrichello “Kesinlikle Ferrari, en iyisi olmasa bile en iyilerden birisi olan Alonso’yu seviyor. Bu yüzden Felipe’nin zor bir görevi var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Massa yarışlarda iyi olsa ALONSO'ya bir adım daha yakın olsa herşey başkatürlü olur Massa şampiyon olamasada takıma puan kazandırmalı takım şampiyonlugu için haydi Massa başara bilirsin kazayı unutmak zorundasın formuna dön

  2. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Bariçello bu durumdan kendini sorumlu hissediyor.Massanın bu duruma gelmesinde suçluluık duyuyor.çünkü macaristanda massanın kafasına gelen parça bariçellonun aracından fırladı.

  3. massa nın yerine gelebilirim mi demiş?

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    baştaki fotoğrafa ne güldüm ya ahah 😀

  5. hahahaha

  6.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Massa'nın problemi: Fernando is faster than you. Onun dışında yarış içinde lastik kullanım sorunu. Onun dışında Macaristan'da yaşadığı travma, inkar etse de cesaretini kaybetti. Onun dışında nispeten iyi götürdüğü yarışlarında karşısına dikilen 'Kara Tehlike'. Onun dışında Mclaren'in O'nu test pilotu olarak bile istememesi. Massa'nın da çok umurundaydı 😛 "Düşmez kalkmaz bir Allah" 10 cmlik bir yay parçası herkesin hayatını karartabilir. Allah Korusun tabi. Onun dışında yeni parçaların hep Massa'nın otomobilinde deneniyor olması. Onun dışında belirgin biçimde 2. pilot formasını giymiş olması. Onun dışında Ferrari'deki son yılını yaşıyor olmasının baskısı ve hüznü. Bu kadar yük, bir insanın belini bükmek için yeter de artar bile. O zaman Rubens'in dediği gibi, durum kaçınılmazsa zevk almayı bilmek zorunda.

  7. Son dk haberi.Ohoouuwwwww 😛

  8. Bu yüzden Felipe'nin zor bir görevi var

    Aslında görevi basit alabildiği kadar puan almak,Ferrari ve Fernando ya yardım etmek.Kısacası klasik bir 2.pilot olsun yeter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir