Ford Latvala'yı Bir Numaradan Alıyor

yazar:

kategori:

Hızı konusunda şüphe olunmayan Latvala, çok sık yaşadığı kazalarla gündeme geliyor ve son olarak Portekiz’de yaşanan kaza takımın sabrını taşırmışa benziyor.

Ford Takım Patronu Malcolm Wilson “Jari bir numaradan ayrılma teklifinde bulundu. Taktikte değişiklik yapmanın zamanının gelmiş olabileceğini söyledi. Ancak şu anda hedef mümkün olan tüm desteği vermek ve bunu istiyoruz. Bana göre Sebastien ile direkt mücadele edip tek yenebilecek isim o. Ve bizim için hedef şampiyonluklar ve ralliler kazanmak.” dedi.

Wilson, illerleyen yarışlarda ortaya çıkacak duruma göre tek bir sürücüye yönlenebilecekleri söyleniyor.

 


Yorumlar

  1. Lovely_F2008  avatarı

    Jari teklifte bulunuyor , takım puan farkına rağmen hala diretiyor . Garip ve mantıksız . Solberg'in eksiği yok fazlası var , acaba bu tutum neden ?

  2. Solberg'i neden bu kadar yok sayıyorlar?

    Ayrıca Latvala'Nın yerine Mads Ostberg,Ott Tanak ikilisinden biri çok daha mantıklı bir tercih olurdu.İstikrar çok önemli rallide.Zaten şampiyon kim olacaksa bu Loeb emekli olduktan sonra olacak.

    Loeb devam ederken bunu başarabilecek tek isim Solberg.Daha önce başardı ve yine başarabilir.

  3. Loeb ve birkaç kişinin daha yarış dışı kalmasıyla bile birinci olamayan adamı elbette 2. pilot yaparlar. Belliydi. Böylesi belki onun için daha iyi olur, toparlanır belki.

  4. görmeden gidiyorsunuz arkadaş araçlarda küçücük tabi kaza olur. Tamam mc rae de kayarak gidiyordu ama açık yollarda, bunlar her yeri yerle temas olmadan geçmeye çalışıyorlar.. co-pilotun bir sınırı var boşu boşuna kontrollü hız denmiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir