Marko: "Belli Şartlarda En Hızlı Olmanın Faydası Yok"

yazar:

kategori:

Son iki sezonu egemen bir şekilde geçiren Red Bull, 2012’nin ilk iki yarışında galibiyet alamadı; hatta şu ana kadar sadece 1 defa podyuma çıkabildi. Ama Marko, çalışmaları gerekse de Adrian Newey ve ekibinin iyi bir araç ürettiklerini ifade etti.

Servus TV’ye konuşan Marko: “Ama istikrarlı değil de belli şartlarda en hızlı olmanın faydası yok”

“Gerçeği söylemek gerekirse şu anda ne zaman hızlı olacağına ne zaman olmayacağını neredeyse sadece araç karar veriyor.”

Marko ayrıca Karthikeyan’a hakaret eden Vettel’i de savundu.

Marko: “Takım müdürümüze, pilotlarının daha dikkatli olmasını sağlamaları adına hem Marussia hem de HRT ile görüşmesini söyledik.”

“Onlar farklı bir ligde yarışıyor. 0,6-0,8 saniye daha yavaşlar ve bu yüzden de şimdikine göre daha dikkatli olmaları gerek.”

“Vettel 12 puan kaybetti ve bu, dünya şampiyonasında hayati önem taşıyabilir.”

Malezya sonrası Vettel’in söyledikleri için Marko: “Yarıştan daha yeni çıkmışsınız; 3.’lük şansının nasıl kaçtığını gördünüz. Doğal olarak üzülürsünüz. Çünkü sonuçta o da bir insan”

“O duygusal tepkiyi anlayışla karşılayabiliriz diye düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Yavaş gel sen önce ağzını topla saygılı ol bakalım, sizin seviyenize düşürmeyin adamı eğer biz Ferrari ve diğer takımlara nasıl saygı duyuyorsak sen ve senin gibilerde RBR saygı duyacak.Senin gibiler yüzünden Alonso gibi F1 in en iyi pilotlarından birinden soğuyacam…

  2. Yok yaw Kaza olmasa Yarışı bile kazanırdı. Önce tur bindirmeyi öğrensin.

  3. Anti RAMBO - KEKO avatarı
    Anti RAMBO – KEKO

    Halamın bıyığı olsa amcam olurdu.

  4. bunların hepsi ağlak bebek

    ve hepsi aynı ağızdan konuşuyor

    yavaş takımlar yol verecekmiş…)))

    önce adam geçmesini bir öğrenin sonra.

    sevgili meşrubatçılar.

  5. Vettel 2010-2011 şampiyon olduktan sonra herhalde hep öyle devam eder zanneti 2012'de önden kalkıp gider diye hayal kuruyordu ama (evdeki hesap ne yazıkki çarşıya uymadı" herhalde)2012 sezon başka sezona benzemedi "önden kalkıp giden vettel arka sıralarıda ilk sıraya benzeti ne yazıki"en hızlı araçlan herkez podyumda zirvede olur ama yavaş deyilen ferrari podyumda redbul nerde ferrari hızlı olsa her halde domine eder sezonu

  6. Olmasa etmese ile iş olsaydı geçen sene Hamilton şampiyondu. Yine olmasa etmese ile bakıldığında Malezyayı Button kazanmıştı belki de.

    Ben hala o kazada kimin suçlu olduğundan emin değilim. Vettel, o malum Türkiye yarışında yaptığı gibi erken de kapanmış olabilir. 50-50 ortadayım. Kaç defa izledim videosunu ama, anlamadım o işi.

  7. helal markoma ah ah o kartikeyan olmasa hamiltonuda geçip 3. olacaktık şimdi kimse bu olayı konuşmayacaktı avanti avanti sebastian vettel

  8. ben hala daha vettel'in hrt nin önüne kırdığına inanmaktayım aracı.. katrikayen ztn virajı almış düz konuma gidiyordu

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ha bide bugünkü çeviriler bir alem :))

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    O değilde bide sanki garantiymiş gibi 3-4. lük. Nerden biliyorsun o sıralara kadar yükseleceğini de ?? Diğer pilotlarda ayı kişilere tur bindirdi, senin pilot beceriksizse hrt ne yapsın. Az sabretsin 10 metre sonra geçsin..

    Çok zırlak çıktı bunlar. Tabi senelerce arka sıralarda sürün, sonra birden dünya şampiyonu ol, sonrada ne oldum delisi olursunuz böyle işte. Zamanında monte demişti bunlar ilk şampiyonluklarını kazandıklarında. Şampiyon olmak ayrı şampiyon gibi davranmak ayrı..

  11. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    iyi ki bi 12 puan kaybetti kartikeyanı nerdeyse linç edecekler.bu arada diğer yavaş pilot ve takımlarıda aşağılamaya son hız devam ediyorlar.
    geçen sene hamiltonun ve şumayerin yerinde olsaydı kafayı yerdi bunlar.nice 12 puanlar heba oldu gitti de kimse ağlamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir