Vettel: "Evet, Kötü Bir Kaybedenim"

yazar:

kategori:

Vettel, Malezya’da Karthikeyan’a yarış sırasında orta parmağını göstermiş; sonrasında ise mikrofonlara konuşurken Hint pilota hakaretlerde bulunmuştu.

Bunun ardından Karthikeyan, geri kalmamış ve Alman pilota profesyonellikten uzak, ağlak bebek demişti.Y

Yaşanan olaylar üzerine Sport Bild, Vettel’e, kötü bir kaybeden olup olmadığını sordu.

Vettel: “Bu doğru. Ancak kötü bir kaybeden olabilirim. Neden yalan söyleyeyim ki? Eğer iyi bir şekilde kaybetseydim, Formula 1’de olmazdım. Hayal kırıklığı yaşıyordum.”

“Bu yüzden yarıştan hemen sonra gülen çocuğu oynamak yerine dürüst olmam gerektiğini hissediyorum.”

“Yarış sonrasında bazen normale dönmem 10 dakika alır ama bazen bir şeyleri kontrol edip geleceğe olumlu bakmak için bir gece uykusuna ihtiyaç duyarsınız.”

“2010’da Spa’da Jenson Button’ı yarış dışı bıraktığımda, ertesi gün ondan özür diledim.”

Sonuç olarak Red Bull pilotu, şimdi daha olumlu.

“Sadece sportif açıdan bakınca, şampiyonluğu kazandığım 2010’un bu zamanlarına kıyasla daha fazla puanım var. Bu yüzden ancak önüme bakarım.”


Yorumlar

  1. bütün yorumlarımı sebastian vettel haberlerine atıyorum senin pilotunun haberinin altına 100 tane yorum attığı nerden çıkardın yalan söyleme iftira atma

  2. rambo kardeş her haberin altına 100 kere yazmak zorundamısın seni görmek zorundamı insanlar her kanal altında 100 kere ne yazcaksan yaz 1 kere bilemedin 2-3 olsun abartma senden başka bilen yokmu bu f1 i bu ne özgüven

  3. el nano efendi peki alonso 2010 abu dabi sonrası petrovdan özür diledimi bide 2008 singapur gp var hiç açtırma oraları

  4. ben sana her zaman gülüyorum forza ferrari palyoçodan farkınız yok her vettel haberinin altına ağlak bebe yazmayı bırakın artık resmen kaliteyi düşürüyonuz emin ol kendi fandaşların bile bu durumdan rahatsız

  5. hala site yönetiminin Facebook'ta ki engelleme tarzı şeyini yapmasını tavsiye ediyorum. Engelleyeyim ben görmek istemediğim kullanıcıları yahu. 2-3 tane yamuk adam yüzünden diğer insanların yorumlarını okuyamaz oluyoruz

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Evet Evet =)

  7. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    gülüyorum sadece bu yorumuna:))

  8. efendiler forza ferrari red bulla çirkef takım diyor yahu bu ferrarinin pilotu alonso 2008 de şikeyle yarış kazanmadımı red bullun bi çirkefliğini söyle bu sitedeki formula 1 bilgisi en az olan adam sensin hiç kusura bakma ağlak bebek vs vs tarzı yorumlar yapanlar genelde ergen ve 18 yaş altıdır

  9. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    ben de sizin şu anki halinize bayılıyorum 2 haftadır bi göremedik parmağı:)) Ne kadr çirkef bi takım oldugunuz da yavas yavas gun yuzune cıkmaya başladı Nevey onun bunun sistemine çamur atmaya başlıyo aglak bebegınız kendi beceriksizliğini başkalarını suçluyarak örtüyo.

  10. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Alonso sıngapur monza kore gbı yarısları ust uste kazanrak ummadıgınz sekılde sampıyona lıderı olmustur. Hamilton o sene Alonsonun geri dönüşünün ardından '' Şampiyonada bazı rakiplerimizi eledik Alonsonun ismini iki kere çizmiştik'' demişti. Yani o bile ihtimal vermıyodu buna. Ama magic yine yaptı yapacagını. Sizin vetteliniz 2 yarıstır gercek yuzunu göstermeye başladı daha durun oyun yeni başlıyo

  11. Peki bu ağlak bebeğin diğer pilotlara yağtığınada tarih ceza verecekmi eğer verecekse

    kesinlikle ömür boyu müebbet..)))

    çünkü geçme özürlü bir çaylak kendi arkadaşını geçerken bile illa bir perti var.

    daha gerilere gitmiyorum resmen biçerdöver gibi

    habire birilerini yarış dışı bırakıyordu ama kimse ona idiyot moron ve embesil demedi
    burada da kalite ortaya çıkıyor bunlar iyi haller yalnız asıl makara geride.

  12. “Ah, çocuklar işte… Deneyimsiz çocuklar, bir şeyi yaparken diğerini berbat ediyorlar.” Bu sözler, Webber’in 2008 sezonunda Japonya GP’sinde kendisine arkadan çarpan Vettel hakkındaki düşünceleri. Şimdiyse takım arkadaşları olan bu ikili, her şeyden önce birbirlerini yenmek istiyor.

    Evet, Jenson Button ve Brawn GP takımı tüm istatistikleri alt üst ederek sezona damgasını vurmuş olabilir ama bu diğer takımlarda da ilginç rekabetler yaşanmadığı anlamına gelmiyor.

    Eskiden söylenmiş bir söz vardır: “Kendini en iyi takım arkadaşınla kıyaslayabilirsin.” Bunun nedeni belli: Aynı ekip, aynı motorhome, aynı garaj ve birbiriyle tamamen aynı otomobilleri kullanarak bir sezon geçirmek. Eğer bir pilot sürekli bir şekilde takım arkadaşını yeniyorsa (bkz. Fernando Alonso) bu onun saf hızından kaynaklanıyordur. Takım arkadaşına üstünlük kurmak, takım içerisindeki yerinizi de sağlamlaştıran en önemli unsurlardan biridir.

    Ancak burada kritik bir denge söz konusudur. Eğer birbirlerine çok yakın takım arkadaşlarıyla bir takım kurmuşsanız bu bir kâbusa dönüşebilir. 2007 yılında McLaren’de neler yaşandığını hepimiz gördük.

    Red Bull’un pilotları griddeki en dengeli ikili olarak görünüyor. Biri çok genç ve potansiyel sahibi, diğeriyse kendini kanıtlamış (bugüne kadar tüm takım arkadaşlarını geride bıraktı) ancak henüz galibiyetle tanışmamış bir isim. Ancak bu istatistik sakın Webber’in kötü bir pilot olduğu anlamına gelmesin: Avustralya’lı bugüne kadar hep orta sıralardaki takımlarda, iddiasız otomobillerle yarıştı ve gerçekten çok ama çok şansızdı. Ama artık kazanacak kadar hızlı bir otomobile sahip ve kendini kanıtlaması gerekiyor.

    Peki Avustralya’lının genç takım arkadaşının gölgesinde mi kaldığını düşünüyorsunuz? Tekrar düşünmenizi öneririm çünkü şampiyonada aralarında sadece 1.5 puan fark var.

    Webber şu ana kadar koşulan 7 yarışın beşinde Vettel’i geride bırakmayı başardı. Alman pilotun avantajıysa bitirdiği yarışlarda topladığı puanların fazlalığından kaynaklanıyor: Çin’de galibiyet, Bahreyn ve Türkiye’de elde ettiği ikincilikler ve İspanya’daki dördüncülük. Üstelik Webber 7 yarışın beşinden puanla ayrılırken, Vettel sadece 4 yarışta puan aldı. Genç pilotun Avustralya’da Kubica’yla yaşadığı çarpışma ve Monako’daysa pilotaj hatasından kaynaklanan iki kazası var.

    Mark Webber’in zayıf noktasıysa sıralama turlarında orta çıkıyor: 7 yarışın hiçbirinde takım arkadaşını geçmeyi başaramadı. Vettel’inse Çin ve Türkiye’de iki pol pozisyonu bulunuyor. Ayrıca Webber bir defa ilk seansı bile geçemezken Vettel’in böyle bir istatistiği yok. Genç pilot tek turdan otomobilinden daha fazlasını elde ediyor, değişken koşullara (pist ve lastiklerin yol tutuşu v.b.) daha çabuk adapte oluyor ve bunda hiç mi hiç zorlanmıyor. Bir de şunu göz önünde bulundurun; Webber’in adı bugüne kadar hep Q3’ün en iyileri arasında yer alıyordu. Yani sıralamalarda geçilmesi zor olan bir pilot.

    İşte buradaki ince çizgi çok hızlı bir pilotla, hızlı bir pilotu ayırıyor. Webber’i, Çin’deki sıralama turlarından sonra kendi ağzından dinleyelim: “Yakıt yükleri göz önünde bulundurulduğunda aramızdaki farkın daha az olacağını bekliyordum.” Bu açıklamayı Türkçe’ye çevirelim: “Aman tanrım! F1 kariyerim boyunca hiç bir takım arkadaşım bana sıralama turlarında bu kadar üstünlük kurmamıştı.” İşte burada kendisi de Seb’in saf hızından bahsediyor ve buna yetişmesi için sıralama turlarına her zaman olduğundan daha fazla konsantre olması gerek.

    Bir de yarışlara bakalım. Hiç biriniz Webber’in çıkarttığı (bu sezonki Türkiye GP’si hariç) muhteşem bir yarış hatırlıyor musunuz? Webber deyince benim aklıma ilk gelen 2002 yılında Minardi ile çıktığı ilk yarış olan Avustralya’da beşinci olarak puan almasıydı. Unutmayın bunlar Minardi’nin üç yıl içinde aldığı ilk puanlardı. Evet bu belki etkileyiciydi ama devamındaki sönük yıllar bu hatırayı tozlu raflara kaldırdı. Peki bunu kabul ediyorum, başka? Hmm bu biraz zor olacak gibi.

    Bir de Vettel’e göz atalım: Alman pilotun F1’le tanışması Kubica sayesinde oldu. Polonyalı 2007 sezonunda Kanada’da o feci kazadan sonra ABD Grand Prix’sinde yer almadı ve yerine Sebastian Vettel getirildi. Vettel o yarışta sekizinci sırada finiş görerek hem ilk yarışında puan aldı hem de F1’de puan alan en genç pilot (19 yaş, 349 gün) olarak tarihe geçti. 2008 sezonunda Monza’da yağmur pol pozisyonunu kazanırken, yine en genç pol kazanan pilot oluyordu. Ardından bir sonraki gün en genç yarış kazanan pilot (21 yaş, 74 gün) unvanını ele geçirdi. Brezilya’yı da unutmayalım, Vettel yoğun yağmur altında bilinen en iyi yağmur pilotlarından biri olan Hamilton’ı geçip şampiyonluk şansını mucizelere bıraktırıyordu.

    Bu sezon da yine Çin’de yağmur altında ne kadar iyi olduğunu bir kez daha gördük. Pol pozisyonunu galibiyetler süslerken, birçok otorite tarafından geleceğin Schumacher’i olarak adlandırılıyordu. Evet yeteri kadar istatistiki ve etkileyici öyle değil mi?

    Vettel’in yarışları da göz okşuyor. Yakaladığı hız en iyileri bile zorlarken, uzun süreli seanlarda attığı hızlı turların istikrarlığı diğer pilotlar için gerçekten ölümcül. İstanbul Park’ta yarış sonrasında takımdan yapılan açıklama Vettel’in yarışın en hızlı turunu eline geçirmek istemesi ve bunun için özel olarak uğraştığı şeklindeydi. Yani kendine güveni tam ve neler yapabileceğinin farkında. Ancak pit stop stratejileri konusunda Button ya da Schumacher kadar (her iki isimin ardında da Ross Brawn olduğu için bu tartışılabilir) etkili değil. Bu konuda hatalar yapabiliyor ve yeterince esnek değil. Türkiye’deki yarışta Button’ın arkasında olmasına rağmen hala 3 pitstopla yarışması ikinciliği bile kaçırmasına neden oldu.

    Webber ise silik bir yarış performansına sahip; silik ama etkili. Silik derken dikkat çekecek herhangi bir hareket yapmamasından bahsediyorum. Fazla atak yapmıyor, en hızlı turu ele geçirmek gibi bir hırsı yok (varsa da göremiyoruz), kelimenin tam anlamıyla sessiz sedasız yarışıyor. Biraz garantici diyebiliriz, çünkü iyi sonuçlara ihtiyacı var. Hızına diyecek bir şey yok ki, son 3 yarışta yakaladığı momentum neredeyse Brawn GP’ler kadar iyiydi. Baskı altında Vettel’den daha iyi olduğunu söyleyebilirim çünkü çok daha tecrübeli ve kesinlikle daha az hata yapıyor. Tabi sürüş tarzının da hataya kapalı olduğunu söylemekte yarar var.

    Şuna kuşku yok ki Vettel, Red Bull’a yıllardır beklediği sonuçları getiren isim oldu ve Webber’de kariyerinde ilk defa çıtasını bu kadar yükseltmek zorunda kaldı. Bu ikili bana kalırsa 2009 sezonuna keyif katacak ve bizlere güzel bir takım içi rekabet izletecektir.

    Gözlerinizi onlardan ayırmayın…
    Berk Sarıoğlunun Eski Bir Yazısından Alıntı

  13. el nano efendi sen ve senin gibilerin vettele yaptıklarını tarih asla unutmayacak
    gün gelecek bu yaptıklarınızın hesabını teker teker vereceksiniz
    işte o gün biz sebastian vettelcilerin doğduğu gündür

  14. 2010 da sebastian vettelin başına neler geldi neler hatırlayın sene başında ki teknik sebepler adamın hiç bi suçu yoktu bi ara şanzıman arızalıydı webbere hep o yüzden geçiliodu ordada suçsuzdu
    hadi hepsini geçelim o yılki kore yarışında vettel motor patlamasa zaten şampiyondu bu gün ne abu dabi ne de petrov konuşulurdu emin olun ALONSO 2010 dünya şampiyonluğunu hak etmedi o yüzdendir ki adalet kendini son yarışta gösterdi ve vettel rekor kırarak şampiyon oldu

  15. yumiyumm ne komşik şeysin sen öle ya çok güldürdün beni şu vettele ağlak bebe diyenler sizin palyoçodan farkınız olmadığını çokkk iyi biliyorum

  16. güçse güç
    yürekse yürek
    tutkuysa tutku
    hızsa hız
    yetenekse yetenek
    zordur sebastian vetteli 2012 de yenmek

  17. Ben desteklediğim takım şampiyon oldu diye bayılmıyorum sizin halinize bayılıyorum aynı durumda başka biri şampiyon olsaydı yine halinize bayılırdım yani çünkü hakediyorsunuz bunları.

  18. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    yaw ne bılıyım ben senın vıdeonu. ızlemedım kı. onceden o basın toplantısını ızledgmden bılıyorum raıkkonen ve alonso vardı ıkısı de guluyodu. Abu dhabi 2010 u cok cok hatırlıcaksınız cunku asla bi daha zor yasarsınız o gunlerı sız

  19. resim öyle manidar ki vah garibim.

  20. bende geçen 6 gün önce öğrendim solbergin gillesin mc laren foreverin aynı kişi oldunu acaba yukarda face sayfasında vettelcileri saldıran serhat diye biri var odamı aynı kişi acaba

  21. alonso-gilles, solberg, mclaren forever bu üçü, serhat adında biri aynı kişiymiş. hatta geçen mclaren forever adı altında şuna benzer bir yorum yapmıştı:

    ''ya buttondan çok memnunum ama hamilton gibi vasat bir pilot takımdan gönderilmeli yerine button gibi üst düzey bir pilot alınmalı hamilton çok puanlar kaybetti son 2 sene, bize daha iyi pilot lazım buttonun yanına yakışan''

    önce şaşırdım, sonra düşündüm, şu hamilton kıskançlığının ne boyutlara ulaştığına hayret ettim.

  22. İşte çekilemez olmanın videosu

  23. Vettel sürekli kazanacağını sürekli olarak başarılı olacağını düşünüyordu ama gördü ki her zaman olmuyor. Vettel'in kızmasında bence puan alamamasından ziyade kazanacak hıza sahip olamaması da bunda etkili diye düşünüyorum. Araç beklediği kadar hızlı olmayınca kaybettiği puanları çok daha arayacağını düşünüyor olmalı.

  24. Ayrıca, Vettel'in yarış esnasında yaptığı el kol ve hatta parmak(!) hareketlerine kimsenin bir şey dediği yok aslında. Bence gayet doğal durumlar. Ama yarış sonunda, kendisine mikrofonlar uzatılmışken başka bir insana(!) "idiot" deme hakkı yok. Sorun burada zaten. Aslında hıyar filan da dememiş, yoldaki salatalıklar demiş, mıcır da diyebilirdi. Orada sorun yok.

    Tamam, böyle başarı dolu iki buçuk sezonun ardından tökezlemek zor geliyor olabilir. Ama büyüklüğünü gösterebileceği ilk noktaydı, başarısız oldu. Bir sonraki yarışta başka biri de ona idiot derse görürüz.

  25. Okadar video da onumu dikkat ettin helal yani cidden nasıl bir bakış açınız var hayretler içersindeyim.Massa Alonsoya bi git diyor ingilizcen yok sanırım Raikonen e küfür ediliyor bunlarda eğlenceli diye birleştirilmiş.Meseleyi anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama bu tarz diyolologlar herzaman oluyor ilk defa olmuş gibi saldırmakla neyin acısını çıkarmaya çalışıyorsunuz.AbuDhabi 2010 hatırladıkça bayılıyorum.

  26. Videoda izlediysen birinci dereceden küfürler havada uçuyor ama eğleniyorlar birbirleriyle.Ben sizin meselenizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar 2010 dan kalan acınızı birşekilde karalama çabalarıyla gidermeye çalışıyorsunuz yapmayın yakışmıyor sizin gibi geçmişi olan takımın taraftarlarına.

  27. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Dikkat Ettiysen Bir Tek O Değil. Herkes Gülüyordu.

    Video'yu İzlerken Herkesin Güldüğüne Eminim 🙂

  28. tamam gidebilirsin yumiyum sana yorum yap diyen yok o yorumlarını da kendine saklasan daha iyi olur. nickin de çok güzel zaten yumiyum aklıma çocukluğum geldi 😀 😀

  29. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    sutille trulliye herkes gulmustu ne var ki bunda

  30. bana göre hıyar demek şikeden ve başkasının arkasından iş çevirmekten daha ahlaki bi davranış.. Vettel en azından dürüst ve sözünün arkasında durabiliyor. zaten kazada da vettel acele etmiş bile olsa karthi ayağını azcık gazdan çekse o kaza olmazdı ki kathiye ceza verdiler. artık bence uzatmaya gerek yok. tabi bunu demekle hıyar demesi doğru değil fakat en azından samimi biri vettel ve hatalı olduğuna inansa özür de dilerdi tıpkı buttondan özür dilediği gibi

  31. forza ferrari sinanın paylaştığı videoyu izledinmi senin pilotun arkada tartışan truliyle sutile resmen gülüyodu dahası alonso petrovdan özür dilemişmiydi

  32. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    evt rambocugum sensiz cekılmıyo buralar:)

  33. Basın bunları sürekli olarak boşuna sormuyor. kesinlikle bir özür bekliyorum. isim vermeyeyim, adam olmadığına kesin emin olduğum bir pilot bile çoğu zaman oturaklı konuşuyor. Geçen senelerde herkes sallarken adamı ben savunmuştum, yanlış yapmışım. Yazık.

  34. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Diğer bir ricam ise Aynı IP'den açılan farklı hesaplar ceza alsın, yani aynı ıp'den girilen 2-3 hesap varsa banlansın..

  35. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Site yönetimi şu saçma sapan yorumları kaldırabilir mi ? Ama doğru onlarda yorulmuştur şu kavgaları görmekten 🙂

    Beyler kapatın şu saçma sapan konuları her konunun altında görmekten bıktım, eminim birçok kişi bıkmıştır..

    Site yönetiminde diğer ricam iğneleyici yorumları gördükleri anda kaldırsınlar..

  36. çok sert oldu bu 😀

  37. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    =)

    Ayrıca Siz Diyerek Genelleme Yapma. Ben Vettel Haberlerinde Kol Atmıyorum.

    Alonso, Kimi, Schumi, Perez, Hamilton, Button vs. Hepsinde Yorumumu Bulabilirsin. =)

  38. sen benim gibi formula 1 fanına kurban ol faster dikkat ettiysen sadece kendi pilotumuzun haberlerine yorum atıyoruz sizin gibi vettel haberlerinde kol gezmiyoruz

  39. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Hepsi Senin Gibiyse Davet Ettiklerinin Aman Uzak Dursunlar. 🙂

  40. teşekkürler trf1 gerçekten bu site objektif ve tarafsız benim kontrol kalkmış burdan tüm sebastian vettel ve red bull fanlarını bu siteye davet ediyorum

  41. vettel çok hırslı bir pilot bu adama bu yüzden tapıyom

  42. ağlak bebe mi ha ha ha akşam akşam çok güldürdün beni

  43. sana dikkat ediyorum her vettel haberinde kol geziyosun arkalardan başlayınca diyosun yahu adam tur bindirmede sorun yaşadı sanki yarışta kaza olmuş gibi töbe töbe

  44. hayırdır forza ferrari çok mu özledin beni

  45. el nano kendini bizimle karıştırma sonuna kadar vettelciyiz avanti avanti sebastian vettel

  46.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Karthikeyan da Vettel'den özür diledi. Hatta hatası olmamasına rağmen Button'dan da diledi. Ama küçük beyimiz gitti adama küfür etti. Button, Vettel'e (daha fazla hak etmesine rağmen) 'Hıyar' demedi. İşte bu yüzden Button'dan adamlık öğrenmeli. Sitem etmek farklıdır. Karşındaki insanı alçaltıcı ifadelerle yermek farklıdır. Benim adamlık anlayışım bu.

  47. oldu ozaman biz kalkalım

  48. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Ramboyla Keko birazdan damlar buraya

  49. B'alonsoo cu şikeci seni

  50. iyice öğren de konuş vettel button dan yarıştan sonra özür dilemişti. sana ne milletin adamlığından sen kendine bak

  51.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Kazanırken iyiydi. Kaybederken kimse gülmeni beklemiyor. Ama kimseye hıyar da diyemezsin. O zaman 'kaybeden ağlak parmak bebek' olursun. Button'a Spa'da çarptığında böyle şeyler duymamıştık. Pilotluğun neyse de Button'dan biraz adamlık öğren.

  52. bu sezon çok eğlenceli olacak

    arşivci arkadaşlar bol data toplayabiilir.

  53. Daha bir hata yaptı oda adamı profesyonellikten bile ettin.Daha sezon uzun bakalım birkaç yarış geçsin.Bu sezon Vettel için çok önemli,ya kendine yakıştırılan pool den başlayıp yarış kazanan pilot imajını silecek(araç hızlıydı zaten RBR kim olsa şampiyon olurdu imajıda dahil) yada milleti haklı çıkaracak

  54. daha çin yarısında bide yamur yağsa o zaman görun daha cok hatalar yapacak nasıl kaos olacak

  55. F1 şimdiye kadar ne ahlaksızlar ne çirkeflikler ne şikeler gördü bilmiyorum bu kadar üzerine gidildi mi yeter artık herkes kendi pilotuna baksın… Vettel haklı olduğuna inanıyor ve geri adım atmıyor.. işinize bakın

  56. Tek kelimeyle fikirlerinizi kendinize saklayın. Adam dürüst ve hırslı çekememezliğe gerek yok

  57. ağlak bebe

  58. Schumacher- avatarı

    %100 katılıyorum arkadan başlayınca nasıl hatalar yaptığı çok açık görünüyor ki devamda edecek o bir profesyonel olmadığını son yarışta kanıtladı.

  59. heyecan vermeyen, sadece hızlı aracı olduğunda polden yarış kazanan bir pilot. son 2 senedir ne mücadeleler izleyecektik, tüm heyecanı öldürdü. iyi ki bu sene araçlarında 1 saniye fark yok da heyecanı öldüremiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir