Stoner, Kolundaki Sorun Nedeniyle Galibiyetten Oldu

yazar:

kategori:

Son dünya şampiyonu, yarışın büyük bölümünü lider geçirdi ama kolundaki sorunun artık dayanılamaz hale geldiği son turlarda arkasındaki Lorenzo ve Pedrosa’ya engel olamadı.

Avustralyalı sürücü, bu sonuca rağmen en hızlı olduklarına inandığını ifade etti.

Stoner: “Yarışın başları çok iyiydi; yani liderliği aldığımdan bir tur öncesi gibi. O sırada kolumda uyuşmalar başladı ve yağ kolum sertleşti.”

“Liderliğe yükselip birkaç tur önde gittiğimde kolumda sorunlar gerçekten başladı. Tutma hissini kaybettim; baskıyı gerçekten kaybettim”

“Bu yüzden işleri biraz hafiften aldım; öncekinin aksine agresif sürmeyi bıraktım”

“Bu bana uzunca bir süre yardım etti ve diğerleriyle farkı açabilecek tempoyu kurabiliyordum. 3. serbest antrenman ve sıralama, son iki seanstaki küçük zorlukları düşününce bu, bizim için gerçekten iyiydi.”

“Biraz hayal kırıklığı yarattı. Sonlarda kendimi geride yarışanlar gibi hissettim; çok yavaş giden, herkesin yoluna çıkan”

“Hiç tempom yoktu. Motosiklette duramıyordum; hiçbir şey yapamıyordum”

Ama Stoner, sezonun geri kalanı için oldukça umutlu.

Stoner: “Üçüncülük bizi çok ama çok mutlu etti. Yarışta tempomuz vardı, her şey iyiydi. Bugün işini yapamayan sadece ben ve kolumdu”

“Pistte en hızlı bizim olduğumuzu gösterdik. Sağ kolumdaki sorunu hallettiğimiz sürece sezonun geri kalanı için kendimize güveniyoruz”


Yorumlar

  1. Yahu arkadaş ne boş muhabbetler ya yönetim sizden rica ediyorum bu tarz diyalog içine girenleri banlıcakmısınız ne yapıcaksanız yapın valla sitede haber okunmaz hale geldi ya.

  2. yazmayın şu tarz yorumlar biz bıktık siz bıkmadınız ağlak bebe senin pilotuna söylense hoşuna gidermi

  3. mclarenci artık şu ağlak bebek lafını bıraksan diyorum kabak tadı verdi

  4. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    motogp'nin ağlak bebeği stoner. Hep bahanesi var. Sağlam olsa kaybetmez canım, kaybederse kesin bi yerinde sorun vardır 🙂

  5. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Bileği kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam

  6. Ne sakatligi vardi ki sag kolunda?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir