Schumacher İlk Resmi Motor Yarışında Başaramadı!

İlk resmi motor yarışına 37. sıradan başlayan Michael Schumacher 2. yarışta kayarak düştü ve yarış dışı kaldı.

Oschleben’de yapılan Almanya Super Bike Şampiyonası’na  Honda motoru ve takma isim ile katılan Schumacher ilk yarışı 28. sırada tamamlayabildi ancak 7 sıra daha kazanmasının ardından kendisini çakıl alanda buldu.

Yarış dışı kalmasına rağmen Schumacher yarıştan oldukça etkilenmiş gibi görünüyor.

Schumacher "İnanılmaz bir eğlenceydi! Böyle bir yarış testten çok daha iyi ve orada kendimi kanıtlamam mükemmeldi. Tekrar geriye düşmeden önce en azından bir kaç sıra yapmayı başarmıştım. Önemli bir sorun yok, bende ve motorumda küçük sıyrıklar var ve muhtemelen fotoğrafçılar için bazı güzel kareler!" dedi.

Schumacher’in yine aynı seride yarışıp yarışmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Image Image Image Image Image Image ImageImage Image Image Image Image ImageImage Image  Image Image Image  Image  Image Image

Image Image ImageImageImageImage Image Image ImageImage Image ImageImage Image Image Image ImageImage


Yorumlar

  1. haber ve fotolar müthiş, teşekkürler trf1 😉

  2. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    monte kovarken yanındamıydınız.eğer kovsaydı schumyy suan başka takımda yarışıyodu.onun alo dan daha çok talibi çıkardı.heralde hepsi isterdi. Mclaren dahil.

  3. vallahi ferrarinin içinde hele o ilk yarışından beri kullandığın 7 yıldızlı kaskının senin kaderinin kaskından şampiyon olacağını sen bile bilemezdin.yani demek istediğim o 7 yıldızlı şahane kaskının içinde oldun bakışlarınla daha çok yakışıyodu.ama helal olsun sana seni kovan yerine o uyuz fini getiren montezemelo ya bile hala en iyiyim diyosun helal sana.sen şuanda gir ferrariye seneye şampiyon olmazsan bende halil deilim.

  4. ömer çakırtaş avatarı
    ömer çakırtaş

    ya şumi sana motor yakışmıo sana f1 aracı yakşıo

  5. ya şumi sen çılgınsın be koçum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir