Ferrari: "Hâlâ 0,8 Saniye Gerideyiz"

yazar:

kategori:

 

İspanyol pilot, Malezya’da değişken şartlarda sürpriz bir zafer elde etmiş; öncesinde de Avustralya’da 5. olmuştu.

Fry: “Pilotlarımızdan birinin şampiyonada lider olmasını beklemiyordum. Daha testler döneminde çözmemiz gereken birçok sorun olduğunu fark etmiştik.”

“Fabrikadaki herkes bunun üzerine sıkı bir şekilde çalışıyoruz; zira daha önümüzde uzun bir yol var. Kuru zeminde sıralama performansımızın hâlâ en iyiden 0,8 saniye yavaş olduğunu düşünüyorum ki isteğimiz, en iyisinin biz olmak”

“Islak, düşük tutunma seviyeli şartlar aracımıza uygun ve şu anda bazı sorunlar yaşadığımız F2012’i olduğundan iyi gösteriyor. Melbourne’ün Cuma gününe bakın; Malezya’daki yarışa da”

Fry, Çin için bazı güncellemelerin olduğunu ama asıl paketin İspanya’da ortaya çıkacağını ifade etti.

Fry: “Mevcut sorunlarda gelişim kaydetme adına sürekli çalışıyoruz. Yeni parçalar geliyor ve bunları mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yarış pistine çıkarmaya çalışıyoruz. Çin’de 5 güncellememiz olacak: Bazıları çok görünürde; bazıları ise o kadar değil. Ardından İspanya’da daha büyük bir paket olacak.”

“Daha erken sahip olmak iyiydi ama zaten İspanya için düşünülen bazı parçaları öne çektik ve Çin’e götüreceğiz”

 


Yorumlar

  1. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    ferrari siz de varya iyice kabak tadı verdiniz ferrari taraftarı olsam 3.kattan atlardım(ölmeyecen ki acı çekesin ferrarinin yüzünden) alonso iyi pilot onu da perişan ediyorsunuz.size sesleniyorum fry-domenicalli, bi bitmediniz…. 🙂

  2. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Gercekten ne gerek var o sekilde ifadeler kullanmaya. Ayiptir.

  3. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Domenicali iddiadan bir tarafini yirtti da ne oldu, gercekcilik hayal satmaktan daha iyidir bence. Ama iddiali olun anlaminda soyluyorsan aynen katiliyorum.

  4. biz nasıl Ferrari ye saygı duyuyorsak sende RBR saygı duyacaksın kardeşim meşrubatçı ne demek nasıl bir kafan var senin anlamıyorsun adam gibi yazsana…

  5. ferrari yavaş evet kabul ama meşrubatçılar yine kendini bir havalara sokmuşlar

    unutmayın ki vasat altı bir araçla maksimumu çıkaran bir Alonso var.

    ve 1 sn hızlı araçla birbirlerine toslayan pilotlar da ne oldum delisi…

    bunlarıda unutmayalım.

  6. fatih çalışkan avatarı
    fatih çalışkan

    ferrari araba yapmayı unutmuş arkadaşlar

  7. blaa blaaa blaaa…bir sefer de iddalı konusun arkadaş nedir bu yaa..sitemizin gülü rambo bizim habere yorum yazmış..hani hiç bizim haberleri okuyup yorumda yapmam diyen rombo değil de başkasımıydı acaba bla bla bla…

  8. Bence ferrari geçen seneye bir baktı,genelde hep yağmurlu yarışlar geçirdik diye düşündü ve aracı yağmura uygun olarak yaptılar 🙂 ferrari geçen sene sıcak havaya daha uygundu şimdi yağmurlu havaya duruma göre güncelleme yapacaklardır.

  9. forza ferrari 2010 sene başı vettel teknik arızlardan tonla yarış ve puan kaybetti
    sonra bi ara webber geçiodu ya veteli orda da adamn şanzıman da sorun vardı sonra ortaya çıktı
    ve son kore yarışı vettel o sezon gençti 23 yaşında ben alonsonun 24 yaşında olduğu zamanı 2004 senesini çok iyi hatırlarım sıfır çekmişti Vettel gelsin bi 30 küsür yaşına ben görcem ozaman sizi
    alonsonun gençlik yıllarında yaptığı hatalarıda biliyoz biz

  10. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    ben buna gülerim:)) 2010 da rb alonsoda olsa sezonun yarısında garantilemişti şampiyonluğu ve takım arkadaşına 2. lik için yardım ediyo olurdu:)

  11. buna kim inanır tabiki KEKO inanır

  12. sen kendini kandırmaya devam ciddi diyom yarışlara t gözlüğü ile bakıyon gir you tube ye vettelin abu dabi ve hindistandaki pol turlarına bak o turlar kusursuzdu alonso gibi bir pilot oturları asla geliştiremezdi
    senin ata braotere isim garip bi şeydi vettelin tek turda en hızlı olduğunu söylemişti yarışta 3. demişti ama orda yancılık yaptı

  13. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    sen hala alonsoyu tanıyamamışsın fry 🙂 araç ne kadar kötüde olsa üstünde f.alonso yazıyorsa her an herşey bekleyeceksin! siz bu adama bir iyi araç veremediniz! bakın redbull kadar süper demiyorum sadece iyi bir araç verseniz zaten gerisini düşünemiyorum. her sene banko şampiyon!!! duyun uln sesimiziiiiiiii iyi araç iyi araç!!!

  14. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Alonso Aynısını Yapamazdı.

    Çünkü; Daha İyisini Yapardı 🙂

  15. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Alonso Aynısını Yapamazdı.

    Çünkü; Daha İyisini Yapardı 🙂

  16. webberde de vardı aynı araç o oldumu
    genç insan o kadar farkı hangi pilot yapr senin alonsoyu red bulla koysan 15 pol asla almazdı 11 galibiyet hiç alamazdı
    araç şumi yıllarındaki kadar baskın değildi vettel kendi yeteneği ile poller zaferler kazandı
    rbr de vettel olmasaydı 2010 da alonso 2011 de button şampiyondu

  17. KEKO adamım nerlerdesin ya sen görünmüyon bu aralar döktürmüşsün gene doğruları söylemişsin kimse kimseyi kandırmasın
    bakınız efendiler alnoso geçen sene ne demişti 0.4 saniye kapanır ama zinharr 0.8 saniye kapanmazz
    kendimizi kandırmayalım bu senenin en büyük şampiyonluk adayı lewis hamiltondur
    bu pistte onu yenebilecek tek adam en genç le başlayan rekorların çoguna sahip yegane pilotumuz vetteldir sene başında gösterdi

  18. rocco junior avatarı

    Elbette bizde gelişiyoruz ve şu an kabaca kapanması gereken fark 0.8sn.Diğerleri armut mu topluyor?Elbette hayır.O zaman umalım ki getirdiklermiz daha fazla fayda sağlasın rakiplere oranla.Mesela her güncellemeden 0.1 çalsak kardır bence.Yarış başına grid pozisyonumuzu birer sıra birer sıra yukarı atacak şekilde.Yakalayabilirsek çok büyük bir iş başarmış olacağız.

  19. başlığa bakınca şöle bir anormallik var..

    "hala 0.8 sn gerideyiz"

    anlamı "elimizden geleni yapıyoruz ama hala gerideyiz"

    fakat içeriğini okuyunca önce Çin'de küçük ve sonrasında İspanya'da büyük bir güncelleme yapılacağını öğreniyoruz..zaten takımdan yapılan açıklamalardan da gelişim çizgisinin bu yönde olacağı anlışılıyordu..takım bütün umudunu İspanyadaki güncellemeler ve onların işe yaramasıyla kazanılacak olan ivmeye bağlamış..

    bekleyelim görelim..takım olarak gerçekten de İspanya'da yapılacak o "kocamannn" güncelleme paketine ihtiyacımız var..olmak ya da olmamak..

  20. ferrarinin potada kalabilmesi için ki en iyi ihtimalle 3,5 yarış geçmesi lazım,Lotus reno,viliams,ve sauberin birer yarış kazanması lazım ki bu senede heba olmasın,yoksa mc laren üst üste üç yarış kazandımı şampiyona biter zaten.

  21. Mercedes GP avatarı

    Ferrarinin Red güncellemesi nerde ben göremedimde ? sezon başında yapılacaktı ne oldu ?

  22. 3 haftada 5 güncelleme he aferin takım cok hızlı calışıyosunuz beceriksiz herifler bırakın gidinde bu işi daha iyi yapan birileri elbet bulunur.!

  23. Ya arkadaşlar şu ispanyada yapılacak güncellemeleri bilen var mı ? Ne gibi güncellemeler olacak ? bilen varsa kısaca anlatabilir mi lütfen ?

  24. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    0,8 sn farkla herkes sampiyon olabilir evet. ancak sadece vettelciler o farkı vettelin yarattıgına inanabilir

  25. 07.MEHMET FERRARİ avatarı
    07.MEHMET FERRARİ

    Yav bu dominik nerede ne oldu o woooow diyen adama.inşallah en kısa zamanda düzeliriz

  26. alonsberker avatarı

    Ben Çinde rakip takımlardan daha iyi bir güncelleme geleceğini bekliyorum İspanya da zaten büyük bir güncelleme olacak o zamana kadar fark 0.4 civarı olmalı en az yoksa işler kötü

  27. FERRARI
    ye yükselecek yede 0.8'de kalacak büyük ihtimal ispanya'da Ferrari galibiyette olacak yani öndeki takımlara yakın olacak şimdiki araç yağmura daha uygun gibi gözüküyor

  28. tamam ferrari bu sene yavaş olabilir ama bu pat fry da baya bi abartıyor bilmiyorum bilerek sinsice işleri götürmeyi mi planlyo ama ferrari bu sene eminim hızlanacaktır.

  29. Bu senenin mazereti kimi koysan 0,8 sn farklı araçla şampiyon olur olacak.

  30. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    senin midendeki ağrı ne zaman biterse o da o zaman bitecek.
    Birkaç gün önce de alonso galibiyet hızlı olduğumuzu göstermez demişti. kimsenin kimseyi kandırdığı teselli ettiği felan yok.gerçekler ortada.

  31. Galibiyetten sonra kendini kandırmayan bir tek Ferrari vardı. Taraftarlarını bile kendileri sakinleştirdiler. Adamlar nerede olduklarını biliyorlar ve ona göre hareket ediyorlar.

    Nerede olmadığını bilmeyenler var halen elbet. Önümüzdeki yarışlar epey karışık geçecek gibi.

  32. 3 yarış sonra başlar 2013 e hazırlanma muhabbeti.Tek galibiyetle gelen teselliler kendini kandırmacalar ne zaman bitecek bakalım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir