Porsche Cayenne GTS – 2013

yazar:

kategori:

SUV modelin bu konseptinde spor performans üzerine yoğunlaşılmış. Bu bağlamda daha güçlü bir motor, daha dinamik, daha alçak sürüş yüksekliğine sahip gergin şasi, sportif donanım mevcut.

Yeni Cayenne GTS, sadece Cayenne S ile Cayenne Turbo arasındaki boşluğu doldurmuyor; bunun yanında kendi özel karakteri ile diğer modellerden net bir şekilde ayrılıyor.

Porsche Cayenne GTS’nin kaputunun altında, Cayenne S temel alınarak 420 HP’lik V8 motor bulunuyor. 8 vitesli şanzımanı, otomatik start-stop fonksiyonuna sahip.

GTS modelde 0-100 km/sa hızlanması 5.7 saniyede olurken otomobil, 160 km/sa’e 13.3 saniyede ulaşıyor; azami hız ise 261 km/sa. GTS’nin yakıt tüketimi 10.7lt/100km.

Porsche Cayenne GTS’nin 2012 yaz aylarında Almanya’da satışa sunulması bekleniyor.

 


Yorumlar

“Porsche Cayenne GTS – 2013” için 5 yanıt

  1. Motoru önde olan araba, iyidir. virajda da iyidir, frenajda da iyidir. Panamera'yı da bu yüzden sevdim, ama benimki platonik. Para yetişmiyor 🙂

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    güzel yakalamışsın 🙂

  3. Düzelttim…

    Güzel espri olabilirdi ama maalesef ben bunu yanlışlıkla ikinci defa kopyalamışım. Yazım hatalarını kontrol etmek için Word'e atıyorum; oradan geri tekrar kopyalamadım demek ki 🙂

  4. Haberler kısa diyenlere yanıt sanırım 🙂 Veya bir okuyuşta anlamayan iki kez okudun da olabilir amaç 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir