Hamilton'da Pişmanlık Yok

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton şampiyonluğu 1 puan ile kaybetmesine rağmen bu sezon bir pişmanlığının olmadığını söyledi.

22 yaşındaki İngiliz Formula 1 tarihinin ilk çaylak şampiyonu olacak gibi görünüyordu ancak son 2 yarışta yapılan hatalar ve teknik problemlerden dolayı şampiyonluk Raikkonen’e gitti.

Hamilton sezon Raikkonen’in 1 puan gerisinde ve takım arkadaşı 2 Dünya ŞAmpiyonu Fernando Alonso ile aynı puanda tamamladı.

Hamilton "Hiç pişmanlığım yok. Hayatımda hiç pişmanlık yaşamadım. Bu bana göre yanlış bir yaklaşım."

"Olağanüstü bir sezondu ve kazanma fırsatım vardı. Gelecek sene de yeni bir fırsatım olacağı için mutluyum. Daha da çok çalışacağım."

"12 ay önce Formula 1 pilotu olup olamayacağımı, bunu başarıp başaramayacağımı ve iyi iş çıkarıp çıkaramayacağımı düşünüyordum."

"Her şey bir anda oldu ve bir anda bu konuma geldim. İlk senemin ardından 2 numara oldum. Muhteşem bir yıl oldu."

"Çok ilginç bir deneyimdi birazda şaşırtıcı. Tam olarak ne olduğunu bilemiyordunuz. Ancak sizde biliyorsunuz her zaman keyif aldım. Sonuç olarak sürüp hayallerimi yaşadım. Bu muhteşemdi." dedi.

2008’de şampiyon olup olamayacağının sorulması üzerine Hamilton "Olabileceğime inanıyorum yoksa 2008’de yarışmanın bir anlamı yok."

"Mükemmel bir araca sahip olacağımızı düşünüyorum. Oldukça fazla zorluyoruz ve daha deneyimli olacağım. Zinde olmak için daha da zorlayacağım. Bu seneden daha da kararlıyım." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir