Sauber: "Formula 1'de Hâlâ Centilmenler Var"

yazar:

kategori:

Sergio Perez’in Malezya’daki ikinciliğinin ardından tebrik alıp almadığının sorulması üzerine Sauber “Mclaren’den Martin Whitmarsh çok hoş bir tebrik yaptı. Toro Rosso’dan Franz Tost çok güzel bir mesaj yolladı. Ve ardından Domenicali ve Ferrari’dekiler de: onlarla çok iyi bir ilişkimiz var.” dedi.

F1’de çok fazla centilmen olup olmadığının sorulması üzerine Sauber “Bu işte bu soruyu gerçekten sormazsınız.”

“Colin Chapman’ı bilmiyordum. Ken Tyrrell beni çok isteyen birisiydi ancak Sauber’i ciddiye almadı. Frank Williams’ta da durum aynıydı.” dedi.

2012 araçları hakkında Sauber “Jerez ve Barselona testlerinin ardından aracımızın iyi olduğunu biliyorduk. Ancak diğerleri bizim hafif bir şekilde piste çıktığımızı düşünüyorlardı. Orta sıralardan takımlar bir şeyler gösterdiklerinde hep böyle düşünülür.” dedi.

Sergio Perez için Sauber “Bir sene önce onun koltuğu için ödeme yapıldığı söyleniyordu. Şimdi ise Ferrari’ye gidiyor olduğu şeklindeki haberleri görmek beni güldürüyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=960652

    ya arkadaşlar bu haberi duyduguma ozamanlar çok sevinmiştim Allah kimseye yaşatmasın.bende elazıglıyım ben de kekoyum ama f1 den hiç anlamam sylvester stallone gibi avare avare yazarım işte.yazık keko daha 8 yaşında ağlıyor,tabiki ağlayabilir o daha çocuk ama önemli olan büyüklerin ağlamaması ağlak bebe olmaması

  2. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Camur at izi kalsin diyosun 🙂

  3. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Sanirim Ross Brawn ya da centilmenlik anlasmasi icin birsey soylememis. Yine basinin cikarim sonucu attigi bir baslik olsa gerek. Ya da soruyu oyle sormuslar, Sauber orali olmamis.

  4. Eray Parlak avatarı

    Hehe Sauber siz ve saz arkadaşlarınız çok centilmezsiniz… 2012 Malezya çek sağa çek çeko … 🙂

  5. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Peter futbol denen sporu uzun süredir izlemiyor sanırım centilmenlik denilince akla gelen sporlardan biri Formula 1 tamam eskisi kadar değil ama hala ilk beşi zorlar… Hem allasen hangi spor artık eskisi gibi centilmen?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir