"Mclaren Şu Anki Performans Farkını Değerlendirmeli"

yazar:

kategori:

Mclaren Avustralya’da kazanırken karışıklığın bol olduğu Malezya’da pole pozisyonunu kazanmasına rağmen en iyi üçüncülük sonucunu kazandı.

Lowe “Avustralya ve Malezya’da aldığımız grid sonuçları harikaydı. Gerçeten çok memnun kaldık.”

“Onlar için puan verilmese de takımın ilk çizgiyi alması onlar için mükemmeldi ve neler başardıklarının harika bir göstergesiydi.”

“Ancak ilk 2 yarıştan biraz hayalkırıklığı ile ayrıldık çünkü sıralamalardaki sonuçları daha fazla puana çeviremedik.”

“İyi puanlar kazandık ancak uzun ve zorlu olacak bu şampiyonada performansa sahip olduğunuz zaman çok fazla puan kazanmanız lazım çünkü sezon boyunca bunu devam ettiremeyebilirsiniz.”

“Çin’e sadece sıralamalarda ilk çizgiyi almaya kararlı gitmiyoruz, aynı zamanda pazar günü harika bir yarış geçirmeyi hedefliyoruz.”

“Malezya yarışının kendisinden bir sonuca varmak zar. O yarışa lastik koşulları, özellikle lastik ısısı damgasını vurdu.”

“Yarış performansımız için daha çok Avustralya’ya bakmalıyız. O yarışta yakıt tüketimi açısından biraz zorlandık. O da tam anlamıyla temiz bir yarış değildi.”

“Ancak o yarışta sıralamalarda harika bir avantaja sahiptik ve bu konu üzerinde çalışmalıyız. Geçen sene bu durum Red Bull’da vardı. Sıralamalarda çok güçlülerdi ve iyi grid pozisyonları alıyorlardı ancak yarışta bizden daha iyi değillerdi. Sadece pist pozisyonunu alıyorlardı.” dedi.

Lowe, Çin’e şampiyonadaki durumlarını korumaya yetecek kadar güncellemeyle gittiklerini söyledi.

Lowe “Bu yarış için aracın  tüm bölümleri için oldukça güncellememiz olacak. Performansımızda iyi bir adım umuyoruz ancak sıralama ve yarış performansı açısından olduğumuz yerde kalmak için bunun gerekli olduğunu biliyoruz.”

“Aynı şekilde adımları rakiplerimiz atmazsa şaşırırım. Oyunun kuralı bu. Bitmek bilmeyecek sezon içi gelişim mücadelesinin içerisindeyiz. Bu çoktan başladı ve biz de üzerimize düşeni yapıp sıralamalardaki liderliğimizi sürdürüp sürdüremeyeceğimiz göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. burak evmez avatarı

    sen mclaren yarış kazanana kadar bahane sıralamaya devam edeceksin o zaman

  2. eline sağlık. sen ve Gökhan olmasa, sabah sabah kim haber okutur bize 😉

  3. Geçen sezon RBR sıralamalarda çok iyiydi ama yarışta çoğu zaman Mclaren bizimle aynı hızda hatta bazı yarışlarda bizden daha hızlılardı,bu senede tam tersi sıralama hızımız yok ama yarışta denk oluyoruz Mclaren ile…

  4. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    Avustralya: Yakıt problemi.
    Malezya: Lastik ısısı sorunu.

    Temiz bir yarış sonunda McLaren'in asıl gücü ne imiş öğrenebileceğiz.

  5. Geçen seneki redbull'uz diyorsun ama adamlar double yaparak bitiriyordu yarışları. sen her yarışta hata yapıyorsun, bu iki yarışta gerçek performansımızı gösteremedik diyorsun ama performansın bunlara bağlı, pit ekibin pitte geçilmene neden oluyorsa araca 1 sn hızmı mi ekleyeceksin keyfi olarak, hayır.

  6. İyi puanlar kazandık ancak uzun ve zorlu olacak bu şampiyonada performansa sahip olduğunuz zaman çok fazla puan kazanmanız lazım çünkü sezon boyunca bunu devam ettiremeyebilirsiniz.

    buradan itibaren uyandığımda çevirdim ama aslında o zamanda uyuyordum

  7. Gayet de iyi olmuş 1 harf hatası görünüyor sadece ben nerede uyuduğunu anladım 🙂

    Gençlere örnek olsun çevirin 😛 gayet temiz görünüyor.

  8. şu ana kadarki en uzun haber çevirim oldu bu 🙂 uyumuşum çevirirken :=))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir