Lotus Takımı Bahreynli Organizatörleri Eleştirdi

yazar:

kategori:

Bahreyn GP organizatörleri, ülkenin mevcut durumuyla ilgili basında aldatıcı açıklamaların yer aldığını belirtmiş ve ülkeye gerçekleştirilen ziyaretlerden bazılarının yorumlarına yer vermişti. Bu açıklamalar içerisinde Lotus takımından iki kişinin açıklamalarına da yer verildi ancak Lotus bu açıklamaların takıma ait olduğunu ve paylaşılmasına izin vermediklerini söyledi.

Lotus’tan yapılan açıklamada “Bugünün ilk saatlerinde Bahreyn Uluslararası Pisti (BIC) bizim takımımızın Bahreyn GP’ye destek verdiği şeklinde basın açıklaması yayınlandı. Bu alıntılar tamamiyle takımın içerisine ait açıklamalardır ve geçen hafta tüm F1 menajerleri için gönderilen gizli belgelerdir.” 

“Lotus F1 Takımı Formula 1 Dünya Şampiyonası’ndaki 12 katılımcıdan birisidir ve bir yarışın yapılıp yapılmayacağına karar veren FIA’nın görevini asla yapmaya çalışmak gibi bir amacımız yoktur.  Bu konuyla ilgili FOTA’nın yaptığı açıklamaya katılıyoruz.” sözlerine yer verildi.


Yorumlar

  1. Yayınlanmasını istemiyorsan ne diye basına açıklama veriyorsun? Bu takımın saçmalıkları bitmek bilmeyecek.

  2. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    lan gardaşım bahreyn bahreyn ne var burda yaw şurda marul gibi speedpark dururken.sinirlendim bian şimdi ağlak gibi ağzımı bozmayım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir