Ecclestone'dan Bahreyn Konusunda Takımlara Tehdit

yazar:

kategori:

Son bir kaç haftadır Bahreyn GP’nin durumu ile ilgili bir çok tartışma yaşanıyor ve takımların Bahreyn’e gitmek istemediği yönünde haberler hız kazanıyor.

Ecclestone daha önce yaptığı açıklamada takımların gitmek istememesi halinde onları zorlamayacaklarını söylemişti.

Ancak yarışın iptal edilmemesi halinde yarışa gelmeyecek olan takımlar tazminat ödemek zorunda kalacaklar çünkü anlaşmalarına göre takımların yarışlara katılması zorunlu.

Ecclestone “Onlara gitmelerini söyleyemeyiz ancak gitmezlerse anlaşmayı ihlal etmiş olacaklar ve bu yardımcı olmayacak. Ticari açıdan gitmek zorundalar ancak gidip gitmemek onlara kalmış.”

“Bahreyn’de yarışacağımızın dışında diyecek bir şeyim yok.” dedi.

Ecclestone, organizatörlerin ya da ulusal yetkililerin oradaki yarışı iptal edebileceklerini söyledi.

Ecclestone “Bay Todt ile görüştüm. Sürekli iletişim halindeyiz ve o Çin’e gidecek. Bu yüzden orada görüşeceğiz ve her zaman takımlarla görüşüyoruz.” dedi.

Bunun yanında Ecclestone’un ülkenin önde gelen gazetecilerinden ve protestocularından Dr Ala’a Shehabi ile telefonda görüştüğü, protestoculara televizyonda basın toplantısı fırsatı verebileceklerini söylediği ortaya çıktı.

 


Yorumlar

  1. Bernie Abi:eee nabıcan mecnun ekmek parası..

  2. Takımlar Bahreyn GP için ülkeye gelmezler.Ecclestone tüm takımları FIA aracılığı ile şampiyonadan diskalifiye eder ve bir açıklama yapar:

    -Diskalifiye ederim dedim dedim inanmadınız bak n'oldu şimdi ?

  3. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Son paragrafi yanlis mi anladim ? Protestoculara basin aciklamasi firsati mi verilcekmis ? Cok enteresan . Dusunsenize yaristan sonraki basin toplantisini . Podyum pilotlarinin arkasinda 3 tane protestocu :))

  4. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    ecclestone f1 i kadınlar pazarına çevirdi.bildigin melike hatun çarşısı oldu.naadar domates sattım kar hesabından.torununun torununun torununa yetecek parası vardır bunun la.yani ecclestone amire,amir uşağa,uşak aşçıya,aşçı bahçivana misali :-))

  5. Temkin üzere konuşmuş. Takımlar istemezse elinden hiç birşey gelmez. Yeterki oy birliği ile karar alabilsinler, güvenlik konusunda ciddi endişeleri dayanaklı olsun. Olay global mahkemeye intikal eder ve Bernie birşey alamaz. FIA diretmez zaten bunu. Bu dalı Bernie değil FIA yönetiyor ve CAS senin yüzdene felan bakmaz.

  6. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    tabi senin işine geliyor değilmi ecclestone? senin derdin güvenlik falan değil para! nasıl olsa bahreynden yarış olsa da olmasada paranı alıyorsun (geçen yıl yarış iptal olmasına rağmen para kalmıştı ecclestone da) bahreynden para gelecek zaten takımlarda gitmese ordan da bi tazminat ohhh!!

  7. donnie darko avatarı

    Ekmek mi ? Dünyadaki bütün ekmek fırınları olmasın o :))

  8. daha dün gitmek istemezlerse takımları zorlayamayız diyordun , bugün gitmezler se anlaşma ihlali yaparlar diyorsun , anlayan varsa beri gelsin …

  9. Bahreyn gp olsunda tkımlar yan çizmesin çizerse tazminat bu adamın işi gücü para.
    Para olsun savşın ortasında olack yrış

  10. bence bu adam ölmez

  11. o mor gözünden bile para kazanmıstı bu adam :D.. efsane ya bence kayserili olabilir 😀

  12. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    para için herşeyi yaparsın Bay E,artık gençlerin önünü açsan güzel olacak

  13. elvan dalton avatarı

    Adam ekmeğinin peşinde.

  14. Kendi işim olsa, pazarlamasını bu adama emanet ederim. Yanına da bir çırak veririm ki öğrensin, bu ölünce yerine baksın. Adamı her ne kadar sevmesekte, öbür gözünü de biz morartmak istesek de, işini fazlasıyla iyi yapıyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir