"Ferrari Lastik Çalışma Penceresini Genişletmek Zorunda"

yazar:

kategori:

Ferrari sürücüsü Alonso, Malezya’da yol tutuşunun az olduğu koşullarda rekabetçi olsa da, Hamashima performans seviyesinin tüm koşullarda yüksek olması için lastik kullanım aralığının genişletilmesi gerektiğini düşünüyor.

Hamashima “Dürüst olmak gerekirse hâlâ sorun yaşıyoruz. Aracın potansiyeli var ancak şu ana kadar iyi bir nokta bulamadık. Kış döneminde bazen iyi nokta bulduk ancak bazen büyük fark oluştu. Bunun yanında iyi bir nokta bulup aracı daha stabil hale getirmeliyiz.” dedi.

Bridgestone’da geçirdiği yılların ardındna Ferrari’ye katılan Hamashima, F2012’nin yarışta sıralama koşullarına göre daha güçlü olduğunu söyledi.

Hamashima “Şu anda aracımız yarışta sıralamalara göre daha güçlü. Ancak henüz 2 yarış geçti ve bundan tam olarak emin değiliz. En azından aracımızın ıslak koşullarda biraz daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.” dedi.

Lastik ısıtma sorunları hakkında Hamashmia “Ferrari’de lastik ısıtma sorununu çözdük. Ancak yarış koşullarında durum farklı oluyor. Çok ısıtırsanız lastik bozulması daha fazla oluyor ancak dengeyi bulduğunuzda iyi bir şekilde ısıtabiliyoruz ve dayandırabiliyoruz. Bu yüzden şu anda doğru dengeyi bulmak zorundayız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Alonso pazar günkü yarışta
    nasıl olsa iyi bir yerde bitirir
    Massanın işi biraz daha zor

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    O değilde tamam ferrari büyük takım şöyle böyle, e bu adam (Alonso) sıradan pilotmu be kardeşim. Çifte dünya şampiyonu pilot alıp 3 sene süründürülmez ki. Yemin ediyorum bu Alonso 3 senedir mclaren de olaydı en az 4. şampiyonluğunu almıştı. Bu kadar saçma araçlarlan 3 senedir yaptıklarını düşünürsek.. Harcandı adamın gençliği..

  3. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    Gerçekten işleri bu yıl çok zor. Özellikle F.Massa bataklığa saplanmış bi halde. Ferraride kan değişimi şart. Alonso dışında kim varsa tepeden tırgana yenilenip bi silkelenmeliler.

  4. En azından aracımızın ıslak koşullarda biraz daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.!!!
    Hey adam o fark o aracı kullanandan kaynaklanıyor..
    Bknz Alonso,bknz Massa..:)

  5. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    bunlar yatmış yatmış martta çalışmaya başlamışlar

  6. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    En azından aracımızın ıslak koşullarda biraz daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

    çok ince bir tespit.

  7. Muammer UYAR avatarı

    Acaba doğru yaptığınız ne var çok merak ediyorum

  8. Muammer UYAR avatarı

    Acaba doğru yaptığınız ne var çok merak ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir