Button: "Hamilton'un Ceza Alması Benim İçin Bonus Değil"

yazar:

kategori:

Hamilton, vites kutusu değişimi nedeniyle Çin yarışına 5 sıra grid cezası ile başlayacak ve bu, Button’un pole pozisyonunu kazanmasını kolaylaştırabilir.

Hamilton’un cezasının kendisi için durumu kolaylaştırıp kolaylaştırmayacağının sorulması üzerine Button “Bir açıdan evet. Ancak aynı zamanda bir çok şey daha fazla havada olacak. İlginç bir durum. Benim için durumun daha kolay olacağını söyleyebilirsiniz anak gerçekten öyle mi olacak? Bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.”

“Gridde farklı konumlardaysak ve farklı stratejiler uygularsak, bunu bazen istemezsiniz. Bakalım neler olacak.”

“Açıkçası Lewis ve tüm takım için üzücü bir durum çünkü bir sorun var ve dayanıklılık sorunları yaşamak istemiyoruz. Bunun bir daha olmamasını ve geride bırakmayı umuyoruz.”

“Açıkçası bu sorun benim aracımda değilde onunkinde olduğu için Lewis şanssızdı. Ancak sorunu bulup çözmezsek bu benim aracımda da olabilir. Bu yüzden umarım bu sorunu çözeriz ve bir daha yaşamayız.” dedi.

Button, sezonun ilk 2 yarışında ilk çizgiyi kazanmalarının ardından Çin yarışı için de kendilerine güveniyor.

Button “Malezya’da şanssızdır ve açıkçası bir kaç hatamız oldu ancak takım olarak sene başında iyi iş çıkardık. Buraya da bir kaç güncellemeyle geldik ancak bu geçmiş senelerde olduğu gibi 0.6 sn’lik güncellemelerden değil. Araçların kurallar nedeniyle sınırlı olmasından dolayı artık bunu yapamazsınız. Ancak yine de buraya getirdiklerimizden dolayı mutluyum.”

“Takım bu konuda iyi iş çıkardı çünkü biz tasarım açısından en çok kopyalanan takımlardan birisiyiz. Bu yüzden durum biraz aldatıcı. Bizim savaşımız Red Bull, ve henüz düzgün hafta sonu geçiremeyen Lotus ve Mercedes’le gibi görünüyor. Bu hafta sonu parkta yürüyüş gibi rahat bir hafta sonu olmayacak. Çok rekabetçi bir hafta sonu olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Geç bunları

  2. jenson yapma bunu biz ki seni seni bilmekteyiz

    difizörlü brawn aracınla 6 yarışta kazanmaktan sıkılan sen ve 2. yarıda rubense takım emirleri uygulatmak isteyen yine sen yusuf halleri..

    artık bu sene her hata senin için bir şans olacak değerlendirebilirsen.

  3. Cem Yılmaz kim? Bir ara bir Cem vardı tandığım lakin soyadını bana hiç söylememişti. Belki odur. Eğer oysa bilinsin ki ona bildiği her şeyi ben öğretmiştim hehe

  4. Massa Pirelliden İyidir Lassa 😀 iyiymiş..:D

  5. Massa pirelliden iyidir Lassa iyiymiş..:D

  6. aterideki buton webber yatta geber koptummmm cem yılmaz gibi adamsın yaaaa

  7. Hımmm B.alonso sansüre uğramış :Ç

  8. *******, Kavruk Göbel, Atarideki Buton, Webber Yat da Geber, Massa Pirelliden İyidir Lassa vs.
    Gönlün oldu mu Rambo 🙂

  9. muratbank vettel lakap takarak hitap ediyosunda hamilton alonso yada buttona neden lakap takarak hitap etmiyorsun

  10. Fernando Alonso Ferrari avatarı
    Fernando Alonso Ferrari

    çok çok çok az bir ihtimalle ceza almama ihtimali varmış.

  11. Hadi yine iyisin hacı; tek rakibin THY 🙂
    Hamilton, ceza almasaydı bile yine en büyük rakibi Button olacaktı. Şimdi de durum biraz değişti ve Button'ın en büyük rakibi Hamilton oldu bu yarış için.
    İyi olan ve her şeyi bir araya getirebilen kazansın.

  12. Brawn Gp döneminden beri sevmiyorum kendisini.Ferrari gibi ciddi bütceli güçlü masa başı olan bir takımı bir kerede silemezsin,takım aero olarak gelişemiyorsa sınırları çok zorlayan belki biraz da aşan bir kaç parçayı FIA dan geçirebilir diye düşünüyorum.Örnekleri şu anda mevcut,2013 de spordan ayrılma tehditi veren Mercedes Gp gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir