Sauber: "Aracımız Hızlı ama Hedeflerimiz Gerçekçi"

yazar:

kategori:

Perez, 3 hafta önce Sepang’da podyuma çıkmış, hatta galibiyete yaklaşmıştı. Bu durum, takımın beklentilerini aştı ama Kaltenborn, gerçekçi yaklaşımdan uzaklaşmamaları gerektiğini düşünüyor.

Kaltenborn: “(Şampiyonada) konumumuzu önemli derecede geliştirmiş olsak da her yarış hafta sonuna puan alma hedefiyle çıkıyoruz”

“Geçen yarışta aldığımız sonuca bakarsak, beklentilerinizin yükselmesi normal ama Malezya’da her şeyin yolunda gittiği gerçeğini biliyoruz. Önümüzdeki yarışlar için bu sonucu esas almak doğru olmayacaktır. Çünkü farklar çok az; bir anda geri de düşebilirsiniz.”

“Sauber C31 hızlı bir araç; son yarışa baktığınızda da çok farklı şartlar altında rekabetçi. Bu da bize fazlasıyla güven veriyor. Çok fazla potansiyel olduğunu görebiliyoruz. Bu yüzden (bu potansiyelden) yararlanmalıyız”

Kaltenborn, sıkıntılar yaşadıkları sıralama performansında gelişim kaydedebileceklerini; çünkü lastik ısıtma sorunlarının 2011’deki kadar ciddi olmadığını ifade etti.

Kaltenborn: “Asıl sorunumuz hâlâ sıralama. Geçen sene lastikleri doğru sıcaklıkta çalıştırmak daha büyük bir sorundu. Bu sene ise o kadar değil”

“İyi bir başlangıç sırasına sahip olursak, bu aracın potansiyelinden yararlanabiliriz ama bunu sonucu almak için de her şeyi bir araya getirmek gerek: Ayarlarınız, lastikleri kullanışınız, pilotların mükemmel bir tur atmaları. Bu kombinasyon üzerinde çalışmalıyız”


Yorumlar

  1. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    valla helal olsun ne diyeyim hakediyor adamlar.bir de koyun olmayınca ortalıkta abdurrahman çelebi oldunuz malezyada.alonso olmasa 25 puan alacak adamlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir