Kobayashi: "Zafer Hayalim Yok"

yazar:

kategori:

Üç hafta önce Malezya’da takım arkadaşı Sergio Perez’in galibiyete çok yaklaşmasının ardından Kobayashi, Şangay’da sıralamalarda güçlü bir 4.’lük elde etti ve Lewis Hamilton’ın alacağı ceza ile yarınki yarışa 3. sıradan başlayacak.

Japon pilot, sonuçtan memnun olduğunu ama yarış için gerçekçi beklentilere sahip olduğunu ifade etti.

Kobayashi: “Çok mutluyum; takım harika bir iş çıkardı. Uzunca bir süredir sıralama performansımızı geliştirmemiz gerektiğini söylüyorduk ve sanırım bugün bu, gerçekten net bir gelişim”

“Görünüşe göre yarın 3. cepten başlayacağız. Çünkü Lewis Hamilton vites kutusunu değiştirecek. Bu grid konumu açıkçası çok şans anlamına geliyor. Bununla birlikte ben hayalci dağilim; hedef yine aynı: Elinizden geldiğince fazla puan almak.”

“Güçlü bir aracımız var; normalde lastikler üzerine de iyi. Yarışı kendime tam güvenle bekliyorum”

Takım arkadaşı Perez de ilk 10’a girmeyi başardı ama Meksikalı pilot, daha iyi bir sonuç bekliyordu.

Perez: “Açıkçası takım adına iyi bir sıralama sonucu. Şahsen 8.’likten daha iyisini bile umuyordum. Çok ümit verici önceki sürüşlerin ardından, yeni yumuşak lastiklerimin olduğu S3’teki son turumda birden bire önde kayma yaşadım”

“Nerede çıktı bilmiyorum. Yine de yarın zor bir yarış olacak ve elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım”


Yorumlar

  1. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    sauber bence yarin podyum yapabilir.

  2. Kişiliğini ve pilotajını sevdiğim pilotlardan biridir kendisi Alpay Rüzgar arkadaşın dediği gibi dişiyle tırnağıyla geldi buralara ileriki yıllarda çok daha iyi bir takımda şampiyonluk mücadelesinin içinde görmeyi çok isterim Kobayashi'yi. Yarınki yarışta hatasız bir sürüşle podyumda olmasını diliyorum.

  3. Perez'e sorsalar yarınki yarışta büyük favori gösterir kendisini 😀

  4. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    aynen kobayashi kendi ayakları üzerinde durarak geldi buralara

  5. Kobayaşhi perezden her türlü daha iyi sadece geçnde perez şanslıydı o kadar

  6. Yarın kombayşhi temas ederse yarış dışı kalma ihtimali var bence ilk virjda

  7. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    şunu kabul etmeliyizki uzun sürüşlerde en iyi takım sauber button'ında dediği gibi.ama lotus'unda uzun sürüşleri çok iyi.malezya'da kerssiz raikkonen yarışın bazı bölümlerinde vettel ve webber le aynı turları atıyodu.kers problemi düzeldikçe en hızlı turları atmaya başladı.ben yarın raikkonen'den podyum bekliyorum çünkü yarış performansı bakımından en iyi 3 takımdan birine sahip.

  8. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    galibiyete en yakın adam konumunda 🙂 hamilton yarın neler yapacak çok merak ediyorum

  9. Mütevazi adam.Podyumda var gibi :)))

  10. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Aman Raikkonen'le temastan uzak dur da istiyosan Raikkonen'e tur bindir =)

  11. tam dediğimi yaptı, perez'in 1.pilot olmasına sıyrılmasına izin vermemeli. Umarım yarında başarılı şekilde bitirir, Mercedesler hala aynıysa onları geçebilir

  12. yarın ki yarişi çok heyecanlı hale getireceğine eminim ben koba'nın. Ben de genel çoğunluk gibi Mercedes'in yarişta pek iddialı olmasını beklemiyorum.Arka tarafla farkı pek açamayacakları için grid yakın olur pit stratejeleri devreye girer önce pite giren avantaj sağlayabilir.Heyecanlı şeyler bekliyorum ve son olarak galibiyet hayali kurmalı bence kamui çünkü oraya çok yakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir