Mclaren ve Mercedes, FIA'nın Bahreyn Kararını Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Ross Brawn “Bizim için zor bir durum. Olanlar hakkında bilgi sahibi olan insanların tavsiyelerine dikkat etmeliyiz. FIA orada güvenli yarış olacağına dair garanti verdi bu yüzden bu tavsiyeye uyacağız.”

“Geçen sene olanları görmüyoruz. Orada en iyi yarışı yapabilmek için makul önlemler alıyoruz. Oraya gidiyor olmamız sonucunda çok fazla olumlu yön oluyor bu yüzden kaybetmek istemiyoruz.” dedi.

Martin Whitmarsh “Bahreyn takvimde yer alıyor ve son 24 saat içerisinde FIA ve ticari hak sahipleri bunu doğruladılar. Bu yüzden yarışa gidiyoruz.”

“Brezilya’ya ve bir çok farklı yere gidiyoruz. Bazı pistlere giderken farklı güvenlik önlemleri alıyoruz. Her zaman istediğimiz kadar rahat olmayabiliyoruz ancak buna biz karar vermiyoruz. Takvim bize hazır geliyor.” dedi.

Bu arada Finlandiyalı MTV3’ün yanında Japonya’nın Fuji televizyonu da Bahreyn’e muhabir göndermeyeceğini duyurdu.


Yorumlar

  1. 5 ve 100'ü bi arada görünce aklıma hemen balderesi geliyor 🙂

  2. iyi ki türkiyeye gelmemiş. 5 liralık saati 100 liraya satarlar burda. çakmanın da çakması olan bi saati

  3. Williams'tan Marussia haberi 🙂

    Interesting fact of the day: Charles Pic, Marussia’s rookie Frenchman, is the first driver since Yuji Ide in 2006 whose whole surname fits onto the F1 timing screens. Fact.
  4. Williams'tan devam:

    Haggling is clearly not one of Georgie Thompson’s fortes. The Sky F1 presenter went shopping on Shanghai’s Bund earlier in the week and was initially thrilled to have paid ‘only’ £250 for a fake Rolex. When she learned that other people had paid only £50 for the same watch, she was gutted!
  5. Williams:

    Big appetites for big men: Bruno Senna and his physio James Mulligan ordered SIX main courses in the Chinese restaurant of their hotel last night. They’d underestimated the size of the portions and on realising the error of their ways, they telephoned Williams’ press officer Sophie Eden to ask if she’d help them finish – which she did. In Bahrain, will Bruno and James feed the entire team?

    :))

  6. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    burda da belli etti bişe bilmediğini.

  7. Tifosi6178_  avatarı

    Yassık lan fazla üstüne gitmeyin 🙁 🙁 🙁

  8. Turgut demir avatarı

    Bu arkadaşın durumu pek iyi değil. Yakında vetteli mesih ilan edecek. Cevaba bak… Konuya bak.

  9. internetten siralamalri nerden isleyebiliriz yazarmisiniz tesekurler

  10. internetten siralamalri nerden isleyebiliriz yazarmisiniz tesekurler

  11. dostum sen doğru konunun altına bu msjı yazdığına emin misin? Birbirlerinden ayrı yapılmış 2 roportaj. Motor tedarik ediyor diye niye bağladın ki? Ayrıca dam üstüne saksağan vur beline kazmayı redbull un geçmesi konuya ne alaka… Garip

  12. Gerçekten merak ediyorum acaba orada işler kontrolden çıksa neler olurdu. Tek bir kişinin dahi burnu kanasa Fia ne yapacak çok merak ediyorum. Dünyayı ayağa kaldırabilecek bir olay aslında sonuçta göz göre göre gidiyorlar. Bazen fazla zorlamamak gerekir ama sanırım olay şu; 2 sene üst üste yarış yapılmazsa bir sonra ki yıl muhtemelen takvimden çıkarmak gerekecek eee Bahreyn gibi sağlam gelirleri olan yüklü parası olan bir ülkeden vazgeçmek istemedikleri için bu sene bu eziyete katlanıyorlar bence…

  13. resmen polliyannacılık oynuyolar merco istedi diye mclarende de karşı çıktı hani siz ayrılmıştınız
    adamlar biliyoki red bull yarışta ikisinide geçebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir