Coulthard: "Webber Kendini Pazarlıyor"

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu David Coulthard’a göre Mark Webber’in, 2009 anlaşmaları ile ilgili açıklamaları, pozisyon alma taktiği.

Her iki pilotun da sene sonunda anlaşması bitiyor ve 31 yaşındaki Avustralyalı Webber, Türkiye’de muhabirlere, yeni bir anlaşma için konuşmaya açık olduğunu söylemişti.

Webber: "Gelecek sene boşum ama kalmayı çok isterim"

2008 sezonunda şimdiye kadar takımı adına puan konusunda herhangi bir katkıda bulunmayan İskoç pilot, ITV’deki sütununda Webber’in açıklamalarına değindi.

Coulthard: "SAnıyorum (bu konuşmalar), ya takımla görüşmeleri teşvik ediyor ya da kendisinin (pilotlar) pazarda olduğunu hatırlatırcasına padoğun geri kalanına teşvikte bulunuyor"

"Bunun herşeyden çok bir pozisyon alma taktiği olduğ kararına varıyorum"

37 yaşındaki gridin en yaşlı pilotu Coulthard, kendi görüşmeleri kapsamında bu tip bir açıklama yapma niyetinde olmadığını belirtti.

Coulthard: "İlan edecek kesin bir anlaşmam olana kadar kendi fikrimi saklı ttacağım"

Takım patronu Christian Horner Pazartesi günü, Red Bell takımı’nın pilot dizilişinin 2008 performansını öven açıklamalarda bulunmuştu.

Horner: "Mark şu anda hayatının en formda zamanında ve onun fazlasıyla iyi sürüş yaptığını düşünüyorum"

"David, kötü şanstan nasibini aldı ama İstanbul’da formuna geri dönmüştü, bu da takım adına olumlu bir şey. Pilotlarımızın puanlar alacağına büyük ölçüde güveniyoruz"


Yorumlar

  1. bencede kadro güzel ama webber gerçekten kendini pazarlıyor.yani ben değerliyim haaa gözüm üst takımlarda demek istiyor.david geçen sene onu ezdi webber şansızdı şimdi ise david şansız birini button diğer yarışını massa mahvetmişti.inşallah podyum yaparda david rezil eder webberi.onu aslında 2009da redbullda görmek istemiyorum.inşallah bocalar yarışlarda.nede olsa çanakkalede toprağımız için bize saldırmış anzaklar.webberde anzak olduğuna göre.hatta gecen pistteki köpek olayında demişki köpek olan pistte yarışmamalıyız demiş uyuz!!!!

  2. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    kadro güzel ama birbirlerine karsı yapılan acıklama aralarını bozabilir.

  3. Takım böyle kalsın güzel bu kadro.

  4. webber'den nefret ediyorum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir