Lamborghini Avendator J Test Sürüşünde Küle Döndü

yazar:

kategori:

ABD’nin California Eyaleti’nde yaşayan adı açıklanmayan bir internet milyoneri Lamborghini Aventador J almak için galeriye gitti.

İşadamı 376 bin dolarlık (676 bin TL) otomobille test sürüşüne çıktı. Ancak test sürüşünde otomobilin motoru bir anda alev aldı. Otomobil kısa süre içinde küle dönerken, işadamı canını zor kurtardı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Lamborghini’nin Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı Lamborghini Aventador J’nin 12 silindirli 6.5 litrelik motoru 700 beygir güç üretiyor. Çatısız olarak tasarlanan otomobilin ön ve yan camları yok.

Saatte 300 kilometre hızın üzerine çıkan otomobilde ağırlıktan tasarruf için navigasyon ve klima gibi özellikler de bulunmuyor.


Yorumlar

  1. Sınıfında ki makineler için gayet doğal bir durum aslında. F1, racing komponentleri kullanamıyorlar malum maliyetlerden dolayı. 458'de ilk sürüldükten sonra revizyondan geçirildi yanma ihtimali epey yüksekti.

    Hafiflik için değil onlar koltuk başı kılıfının kalitesi, vidalar için daha hafif olanları daha neler neler değiştiriliyor. Vida yerine içerde bir çok yerde perçin kullanılıyor vs. Geçen başka bir araç için neler neler yaptıklarını söylemişlerdi de 30 kilo düşürmüşler sadece.
    100 kilo ağırlık kazanmak için ne çalışmalar yapıyorlar.
    Dünya modifiyecileride pek dikkat etmezler böyle olaylara 🙂 ağırlık dağılımı önemli değil onlar için takı takıver turbo ları olsun bitsin.

  2. Sana cevap vereyim derken sürekli yeni mesaj olarak yollandı. Admin kusura bakma istereyerek olmadı 🙂

  3. :))))

    Ağaoğlu değil. Ayrıca CTS-V pahalı bir araç da değil. CTS-V'nin en yakın karşılıkları BMW M5 ve Panamera Turbo S'dir, ki onların yarı fiyatına sahip olabilirsin. Panamerayı görmedim, bir şey diyemem ama M5'ten daha kötü bir araç değil.

  4. Brodway dan CTS e terfi ettiğine göre patronun Ali Ağaoğlu 🙂

  5. Bu arada, uzun süre 97 Broadway RN kullandığımı belirteyim 🙂 Patronun aracıydı. Şimdi parayı bulunca ona CTS-V aldık :))) "Yakıyor bu yaw" diyor 🙂

  6. İlginç. R26.R'de arka koltukları da kaldırmışlar. O kadar söktükten sonra her araba hafifler 🙂

    2011 Trophy güzel görünüyor. WTCC'de görmek isterdim. Ford bile girdi Focusla.

    Bu arada Vel Satis çok hoş arabaymış, niye üretilmiyor artık? 2007 olanını gördüm, gayet hoş duruyor.

  7. bir yanlışınız olmasın,sac dışında çamurluklar plastikten yapılıyor diye biliyorum.ayrıca ağırlık avantajından ziyade parça maliyeti,geri dönüşüm ve yaya güvenliği gibi sebepler daha etkili böyle parçaların kullanılmasında.sac bir çamurlukla plastik bir çamurluğun arasında fazla bir ağırlık farkı yok.
    bu arada bu araç prototip değilmiydi yahu,ne ara galeriye düştü de test sürüşüne çıktılar ben anlamadım.

  8. Saatte 300 kilometre hızın üzerine çıkan otomobilde ağırlıktan tasarruf için navigasyon ve klima gibi özellikler de bulunmuyor.

    Renault R26R de de Radya Radyo ve müzik çalar yok Arka camlar da Cam değil Plastik ağırlık tasarrufu için.

    Günümüz modern otomobillerin de bir çok marka ön çamurluklarını fiber klas yapıyorlar ve ağrılık avantajını Şaseye veriyorlar.

  9. benim yorumlar neden yayınlanmıyo bırakıyorum cidden bırakıyorum siteyi elveda arkadaşlar hakkınızı helal edin rakip fanlar vettele demdiklerini bırakmadılar onlara bişe demeyin bn savunma yaınca ban helal olsun

  10. Dayıma sıfır km Doblo aldığı zaman neden klimalısını almadığını sorduğumda bana verdiği cevap
    Money talks Bullshit walks olmuştu >:)

  11. Broadway'lerde de ağırlıktan tasarruf için klima ve navigasyon yok 😉

  12. Ağırlıktan tasarruf etmek navigasyon mu koymamışlar. Bu zımbırtı o kadar ağır mı yahu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir