Alonso, Bahreyn Öncesinde Pek Umutlu Değil

yazar:

kategori:

Çin’e şampiyona lideri olarak gelen Alonso yarışta ancak 9. olabildi ve liderliğini kaybetti. Alonso Bahreyn için de pek umutlu değil.

Alonso “Sakhir’de zor bir hafta sonu daha geçirebileceğimizin farkındayım ve bu pistin özellikleri ve aracın Şangay’dakinin aynısı olacak olması nedeniyle gayet doğal.”

“Scuderia ve ben Bahreyn’de iyi geçmişe sahibiz. Takım orada 4 galibiyet kazandı ve ben 3 kere kazandım. En son galibiyetim Şahlanan At’la ilk yarışımdaydı. Ancak bu sporda geçmişin bir önemi yok ve bu hafta sonu sınırlarda olacağız.” dedi.

Şampiyonada 3. sıraya gerileyen Alonso, performans olarak geride görünmelerine rağmen şampiyonluk mücadelesinden pes etmek istemiyor.

Alonso “Şampiyonluk hâlâ açık ve galibiyet kazanabilecek çok fazla takım var ancak açıkçası sonunda zirvede olmak istiyorsak büyük adım atmak zorundayız.”

“Mümkün olduğu kadar kısa sürede gelişmek zorundayız. Takıma inanıyorum ve Maranello’daki herkesin bu hedeflere ulaşmak için kendilerini adadığını biliyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. puan ve puanlar gibi geliyor bana şu anki en iyi netice ve süpriz pit stratejileri şeklinde

  2. albert einstein avatarı
    albert einstein

    Ben sizden çok umutluyum hrt ve caterham sizden daha kötü durumda şu an inancım tam onların önünde bitireceksiniz yarışı.

  3. Schumacher- avatarı

    Şu adama Ferrari düzgün bir araç ne zaman verecek merakla bekliyorum yarışlarda ne kazanıyorsa tek başına kazanıyor.

    Ferrari seneyi 4. bitirse onlar çok iyi bu araçla .

  4. Alabileceğin maksimum puanı almaya bak.İlk 6 bizim için başarılı bir sonuç olacaktır,bu araç ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir