Trulli, Monaco İçin İyimser

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Monaco GP öncesi oldukça iyimser durumda. İtalyan pilot Monaco’dan güçlü puanlar ile ayrılabilmek için sıralamalarda güçlü performans gösterebileceğini düşünüyor.

Trulli "Monaco muhteşem bir pist ve benim favorilerimden. 2004’te buradaki galibiyetim ile çok iyi bir hediye aldım ve buradan keyif alıyorum. Pilotların etki edebileceği pistleri seviyorum ve Monaco gerçekten bir pilotun fark oluşturabileceği bir pist. Açıkçası güçlü bir aracınızın olması gerekiyor ve bu seneki aracımız güçlü ve gücümüzü şu ana kadar olan yarışlarda gösterdik."

"Pilotlar için pist çok hızlı çünkü bariyerler çok yakın ancak gerçekte burası takvimin en yavaş pisti. Hataya yer olmadığı için her turunuza odaklanmanız lazım. Küçük bir hata yüzünden basit şekilde bariyerlere dokunup yarış dışı kalabilirsiniz. Yarışın yanında buranın atmosferi de tamamen buraya özel ve yarışırken izleyiciler bize çok yakınlar."

"Burası inanılmaz bir pist ve her zaman yarışmak için sabırsızlanıyorum. Genel olarak geçmişte Monaco’da iyi yarışlar çıkardım ve bir kaç puan kazanacağımız konusunda kendime güveniyorum." dedi.

Timo Glock ise kötü geçen yarışları geride bırakıp burada ilk puanını kazanmak istiyor.

Glock "Bu benim ilk Monaco yarışım olacak ve onun için sabırsızlanıyorum. Burası bir çok duygu ve tarih ile ünlü bir pist ve her pilot burada yarışmak ister. Böyle efsanevi bir pistte taraftarların önünde gridde yer almak için sabırsızlanıyorum, bu gerçekten özel olacak. Pisti zaten biliyorum ve favorilerim arasında ve neler olabileceğini tahmin edebiliyorum. Hata yapamazsınız çünkü bariyerler çok yakın ve tüm hafta sonuna iyi odaklanmanız gerekiyor."

"Bu sene henüz istediğim sonucu kazanamadım ancak Monaco kazanmak istediğim puanlar için mükemmel bir yer olabilir. Her zamanki gibi yarışta geçiş neredeyse imkansız olduğu için sıralamalar çok önemli olacak. Bu sene bazı güçlü sıralama performanslarım oldu, bu yüzden bu hafta sonu amacım yarışta puan kazanmam için bana yardımcı olacak yüksek bir sıralama derecesi olacak." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir