Mercedes, Schumacher ile Sezon İçinde Anlaşma Konusunu Görüşecek

yazar:

kategori:

2010’da Mercedes ile spora dönen Alman pilot, 3 senelik anlaşma imzalamıştı ve bu anlaşma, 2012 sonunda bitiyor.

İlk iki sene sonuç almakta sıkıntı yaşasa da aracın gelişimi için büyük katkılar sunan Schumacher, bu sezon hem istediği gibi bir araca kavuştu hem de takımın spora geri dönüşündeki ilk galibiyetini almasına destek verdi.

Şimdi merak edilen, 2013’te W04 direksiyonunda da olacak mı?

Alman basına konuşan Ross Brawn, “Durum her şeye tamamen açık.”

“Sezonun bir noktasında onun için, bizim için, hepimiz için neyin en iyi olduğu belirecek”

“Ama o zamana kadar daha çok yol var”

Padoktakilere göre Schumacehr’in anlaşmasının uzatılma olasılığı yüksek.

Brawn: “(Schumacher) muhteşem bir pilot ve harika bir takım oyuncusu”


Yorumlar

  1. Helal olsun………………
    Ancak bu kara açık ve net olunur…
    Ellerine sağlık, çok güzel yazmışsın

  2. yahu bana yazdığın besbelli isim vermene ne gerek var. benim at gözlüklü schumici dediğimde senin alınman gibi açık birşey bu.

  3. altına imzamı atıyorum.. ayrıca kiminin takım arkadaşlarınıda biliyoruz..

  4. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    hangi baba yiğit kötü araçla şampiyon olmuş onu da yaz

    güzel kardeşim 5 şampiyonluğu kazandığı yıllar diğer takımlar TC kullanmıyor muydu?

    2-3 kez bi olayı oldu. milletin ağzında sakız gibi bu laflar zaten. schumacher'i karalamak için bundan başka birşey bilmezler güneş balçıkla sıvanmaz bunu unutma. sorsan kendisine o sezonları yarışları bile izlememiştir. başka yerlerden duyuyorlar hemen karalama kampanyasına başla :)) yeri geldi schumacher'de takım arkadaşlarına yardım etmiştir açık bir şekilde takım emri olmasa da.

    monacoyu kastediyorsun orada galiba. schumacher zaten turunu atmış. alonso daha turuna devam ediyordu yenilip yenilmeyeceği belli bile değil kesinleşmemiş. belki umutsuzluğa kapılıp böyle bir hareket yapmış olabilir. sonuçta cezasını aldı tamam mı? pitten başladığı yarışı monaco gibi biryerde 5.sırada bitirdi. hadi diyelim sıralamada schumacher yenildi en kötü 2.sırada başlayacaktı zaten yarışı büyük ihtimalle kazanabilirdi. böyle gri alanları kullanan pilot sadece schumacher. ayrton senna zamanında kralını yapmış neden ondan bahsetmezler ki?

    rekabetçi takım arkadaşının olmaması schumacher'in sorunu değil. barrichello'da hiç bir zaman schumacherle şampiyonluk savaşına giremezdi buna emin ol kendisini brawn gpde de gördük. efsane sadece güçlü takım arkadaşları veya birkaç şampiyon pilotu yenmekle olunmuyor. senna'ya şampiyonlar şampiyonu diyorlar. senin mantığınla diğer şampiyonların aracı o kadarda iyi değilmişki yenildiler. senna'nın kullandığı mclarenler en iyi araçlar değilmiydi? hadi ona da çamur at atamazsın!

    hiçbir rekabetçi takım arkadaşını mağlup etmeden ''efsane'' olan diyorsunda. o şimdi kendisinin yarı yaşındaki rekabetçi araçlara sahip olanlara kafa tutuyor al sana efsane. şuanda 2 tane sıralama başarısı var geriside gelecek göreceksin. dahada boşboş yazma. ara sıra bazen senin gibiler çıkıyor böyle her zaman cevabınızı alacaksınız

    son olarak 2000 sezonundaki ferrari Vedat arkadaşın dediği gibi en iyi araç değildi.

  5. Bilmiyorsun konusma bari;Schumacher 2000 yılında birbirine yakın araçlarla hakkinen e karsı büyük mücadele vermistir benetton yıllarında senna ile rekabeti çaylak bir pilot için haddinden fazla rekabetçi olmustur 99 yılında gene hakkinen le girdiği mücadelede ayağı kırılmasa gene sampiyonluk yasayacak gene hakkinen i mağlup edecekti kimlerle mücadele etmediki schumacher in hic tartısmasız 3 sampiyonluğu büyük isimlere karsı zorlu mücadelelerle kazanılmıs destansı sampiyonluklardır.oku izle öğren öyle yorum yap he ben çok biliyorum diyorsan lafım yok.takım emriyle kazandığı o yarıs a da schumacher gibi rekortmen bir pilotun ihtiyacı yoktu bana göre bu pit ekibinin hatasıdır onun dısındada örneği yoktur.iyi olan herzaman kazanır bu kadar basit.cevabını bilmediğin sorularada kafanda kurgulayarak yorum getirme yok söyle olsa yok böyle olsalarla bu isler yürümez gercekleri tarih yazar bak orda tarih ne yazıyor f1 demek schumacher demekdir.

  6. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Bu çok sert oldu hatta ivana sert 😀

  7. vedat özkan avatarı

    Bir bilgilendirme yapayım
    schumacher hic bir zaman en iyi araca konmadı o ferrariye geldiğinde ferrari bitik bir takımdı yıllar süren kendisininde icinde bulunduğu malum 3 lünün çalışmaları sonucu ferrari kazanan bir araç haline geldi o egemen araçda schumacher in büyük katkısı vardır anasının ak sütü gibi helaldir o aracı kullanması takım arkadası meselesi de schumacher ferrariye en iyi olmayan araçla sampiyonluklar kazanarak geldi peki barichello nasıl geldi ferrariye bunları bilmek gerekir kimse kimseyi durduk yere bir yere getirmez sen iyi olursan sana kapılar açılır mesala schumi su anda haliyle yaslandı rosberg le anca basedebiliyor 3 yarısın ikisinde de üstün bu sene ancak rosberg öne cıktığında takım ne yapıyor kime yöneliyor bir pilot sadece kazandığı yarıslarla değerlendirilmez schumacher i ön plana çıkartan o kadar çok faktör varki onun araç gelisimine olan etkisi brawn tarafından da sıkca dile getirildiği üzere tartısma götürmez hırsı azmi yeteneğin konustuğu yağmur altında kosulan yarıslarda üstün kabiliyeti kısacası komple pilot olması onu zirveye tasımıstır dönem dönem pilotlar en iyi araçlara sahip olmuslardır ancak kimse bir schumacher olamamıstır cünkü o en iyi olmayan araclarlada zaferler sampiyonluklar kazanmıs dünyanın kabul ettiği dev bir markadır.schumi olmasa f1 in izlenebilirliği düser mgp den kimse bahsetmez bu sitede en çok haberi olan pilot schumacherdir bütün dünyada yabancı sitelerdede durum budur o halen dünyanın takip ettiği bir pilot tuttuğunuz pilotları schuminin yasında nerde hayal ediyorsunuz veya onlar kendilerini nerde hayal ediyorlar bu bile schumi nin ne kadar essiz bir kumasa sahip olduğunu gösteriyor geçen sene kanada yı hatırlatırım gerçek pilotajın öne cıktığı o pist kosullarında herkes kaybolurken bir tek schumi ayaktaydı pilotaj odur bu sene icinde benim kahin olmak gibi bir özelliğim yok bağnaz ve herseyi bildiğini sanan bir insanda olmadığım için bekleyim görelim derim benim kisisel düsüncem schuminin ölüsü f1 deki pilotlara kafa tutar saygılar.

  8. vedat özkan avatarı

    2000 yılındaki araç en iyi araçmıydı sence?

  9. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    bu soruyu senden bu cevabı almak için sordum.. istediğimi aldım teşekkürler:)

  10. bu soruyu senden bu cevabı almak için sordum. teşekkürler:)

  11. royal hunt motor sogut biraz zamanında senin düştüğün hataya bende düştüm herkese cevap yetiştirme

  12. senin çıktığın delik hakkında konuşursam çok utanırsın ama

  13. traction control + takım emri + en iyi araç + rekabetçi olmayan bir takım arkadaşı yazmışım bunları okudun da algılayamadın mı? yoksa görmezden mi geldin?

    doğruları söyleyince kulaklarından ateş çıkma hastalığı sanırım tüm at gözlüklü fanlarda var. bunlar bi 5 yıl daha schumi iyi araçla, dandik takım arkadaşıyla domine etse ağızlarından salyalar aka aka izlerler, hiç sıkılmazlar.

  14. 5 şampiyonluğu çekiş kontrol sistemine bağlayacak kadar sığ formula 1 bilgisine sahip olman ne amaçla yorum yaptığını gösteriyor beyler cevap vermeyin şu troll e çıktığı deliğe girsin tekrar

  15. çünkü schumi sizin gibi fanlar arasında çok popüler + sponsor desteği, schumi popüler olduğu için mercedes sponsorlardan daha fazla para kazanabilir. ayrıca schumiye ödedikleri para pek birşey değil

  16. Mercedesin söz hakkı yok bu durumda Schumi ne derse o olur 🙂 Önümüzdeki iki – üç yarış sonrası göstereceği performansı ki özellikle takım arkadaşına karşı belirleyici olacaktır.Bu belirsiz durum en kısa zamanda atlatılmalı.Motivasyon açısından özellikle çok önemli.Sürekli basının ağzında kalmadan bu haberler bir an önce çözüme kavuşmalı.2006 daki gibi insanlar beklemesin:)

  17. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yetti be artık..Site yönetimi artık engellesin şu kavgayı..Uyuyormusunuz siz ? Adamın bir küfür etmediği kalmış..

  18. haha komik nasıl bir akademik kariyerin varda f1 konusunda doğruları yazıyosun ? bilgi birikimin nedir ? kendini nasıl oluyorda otorite sanıyorsun ? sen bir defa haddini bir bil sen burdaki kullanıcıları eleştirebilecek onlara birşeyler öğretebilecek ne kalitede nede seviyedesin …

  19. malesef doğruları yazınca da bak beni rambo gibi çoluk çocukla aynı kefeye koymaya çalışıyorlar.

  20. Schumacher- avatarı

    Amacınız ne ? Çekin gidin artık susun diyoruz yorum yazmayın diyoruz yine giriyorsunuz ne haliniz varsa görün.

    En cahil üçlüsü
    Rambo-Royal Hunt-Jet man

  21. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    3 değil 13 sene anlaşma olsa da şampiyonluk şumayerden geçmiştir.Onu söleyen arkadaşın kafası güzelmiş.Bol keseden sallamış.Artık hiçbirşey eskisi gibi değil.

  22. sana son sözüm …."ATASÖZÜ"

    ____KEDİ ULAŞAMADIĞI ETE MUNDAR DERMİŞ____

    Başka bir lafım olmaz sana…….

  23. alonso bir ''this is ridiculous'' dedi ortalığı cehenneme çevirdiniz adamı suçladınız hep, schumi 5 sene boyunca takım emriyle yarıştı, barrichellonun kazanmasına izin verilmiyordu hatta çok iyi hatırlarım bi ara tam çizgi önünde yavaşla dediler, rubens ''hani benim kazanmama izin verecektiniz?'' dedi, sonra yavaşladı ve schumi ''kazandı''

  24. burda 'schumi ile 3 senelik anlaşma yapın onun en az 2 senesinde schumi şampiyon olur'' gibi yorumlar olduğu sürece ben burdayım

  25. Schumacher- avatarı

    Dostum ne biz senin fikrini nede sen bizim fikrimizi değiştiremezsin.
    Onun için senden rica ediyorum lütfen '' Schumacher '' başlıklı konularda LÜTFEN !!! yorum yazma.
    Tartışma lütfen olmasın kimse yorum yazmasın lütfen sende yorum yazma umarım beni dinlersin ?

  26. zaten daha ''kale almak'' deyimini ''kaaleye almak'' diye yazan birinden ne beklenir ki? biraz kültürlü, bilgi birikimi olanlar benim hakkımda yazarsa mutlu olurum. bir de 18+ olursa iyi olur.

  27. senin beyin kapasitenin çok üstünde yazıyorum, kimsenin kale almasına gerek yok ben doğruları yazarım doğruları hazmedemeyenler senin gibi gereksiz yorumlar yapar.

    bu yaptığın saçmalığa logical fallacy denir. ingilizce bilgin varsa biraz öğrenirsin

  28. schumacher demek 5 yıl boyunca en iyi araçla yarış kazanmak demektir.

    5 şampiyonluğu traction control ile kazanmak demektir.

    takım emriyle takım arkadaşını geçmek demektir.

    yenilmeye başladığı anda viraja aracını koyup rakibini engellemek demektir.

    5 şampiyonluğu da diğerlerinden daha iyi araçla kazanmış olmak demektir.

    ve schumacher demek, hiçbir rekabetçi takım arkadaşını mağlup etmeden ''efsane'' olan biri demektir.

  29. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    madem schumi bu kadar kötüydü neden mercedes 43 yaşınd çuvalla para vererek onu formula 1 e dönmeye ikna etti söylermisin

  30. Kullandığı araç eğerki MSC için tam uygun hale geldiyse ve lastik sorununu da az da olsa çözdülerse, MSC su sene kontratını yeniler…
    Dip not olarakta şunu söylemek istiyorum…
    3 sene ara verdikten sonra yarışlara yeni bir takımla geri dönen MSC nin performansı kendisine uygun bir aracın verilmesiyle eski günlerine dönüşün sinyallerini verdi.
    Kimse MSC yi diğer pilotlarla kıyaslamasın, kimse onun gibi olamaz olmıyacakta,
    MSC ye benzeyen tek pilot Alonso dur…..
    Bir aracın gelişmesi için pilotların geri bildirim verileri çok önemli olduğu F1 de, bu konuda tartışmasız 2 isim MSC ve Alonso'dur…
    O yüzden yorum yazan diğer arkadaşlar kendi bildiklerine göre değil, eskiden bu zamana kadar arşivleri bakarak pilotlar hakkında yorum yazsınlar…
    Boş beleş yazmaya ve yorum yapmaya kimsenin hakkı yok, burası bilgilendirme yeri, sokak kavgası gibi tartışma yapılacak yer değil………….
    Bilgin varsa herkesle paylaş, yoksa sadece oku………………( bu lafım Royal Hunt a)

  31. Royal Hunt'ı bu kadar cok kaaleye alırsanız o da yazmaktan vazgeçmez.

  32. umarım sezon sonu sözleşmeni yenilemezssin , bu sezon galibiyet almasanda 2 senedir bu takımı nerelere taşıdığın ortada, bu takım seni haketmiyor schumim …

  33. vedat özkan avatarı

    Her insanın artıları eksileri vardır.Bir insan bir baskası için sürekli olumsuz konusuyorsa bu onun objektif olmadığının göstergesidir.Objektif olmayı beceremeyen bir insanın fikirlerinin de kaale alınır bir tarafı yoktur.İnsanların tepkileri haklı veya haksız söylemlere değil zihniyetlere dir.
    Arkadaslar sizlerden ricam bu forumlar da egolarınızı tatmin etmemeniz yönündedir.
    Bu forumlar arkadasca birbirimizle fikirlerimizi paylasacağımız birbirimize öğreteceğimiz öğreneceğimiz sosyal paylasım alanlarıdır.

  34. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    royal sen ne kadar saçma ve boş konuşuyorsun,f1 de suminin başarılarını küçümsüyen ve algılayaman bir insanın ciddi algılama sorunları vardır derım ben,yuhhhh sana hatta..senin savunduğun şey marodona,messi,ronaldo futboldan anlamıyor,onlarda futbolcumu demeye benziyor basit bir örnek veriyimde anlarsın belki..Sevmeye bilirsin ama saçma konuşmana burda kimsenin izin vericeğini sanmıyorum..

  35. Schumacher- avatarı

    Farkındaysan isim vermedim söylediklerini kendine yakıştırdığın için cevap verme isteği duymuşsun.
    Emin ol Barrichello Schumacher'den daha iyi performans sergileseydi Barrichello'ya yönelinirdi.
    Adam 7 şampiyonluk almış sana göre hepsi hava civa hile öyle değil mi ?
    Ben adamı Senna ile kıyaslıyorum sen Massa ile kusura bakma ama buna gülerler :):):)
    Schumi şuan Massa ile aynı takımda olsa neler olur söylememe gerek yok 😉

    Dostum senden tek ricam lütfen Schumacher konularına girip yorum yapıp milleti alevlendirme lütfen.
    Kendi pilotuna duyduğun saygının bir parçasını Schumacher'e duy.

  36. önce yapın sonra konusun hadi baska kapıya boru mu yediiiiiiiiiiiiiiiiiii yobazlar sizi

  37. Royal Hunt

    Michael Schumacher demek, tam anlamıyla profesyonellik demektir, özverili olmak demektir, takımda kimseyi ayırmadan herkesle bir bütün içinde olmak demektir, işin sürücülüğünün dışında teknik mekanik yanıylada ilgilenmek, çaba göstermek, herşey üzerinde kafa yormak demektir, hayatını gönül verdiğin işe adamak demektir, üst seviyede olgunluk demektir, işini ciddiye almak araç ile ilgili olmak takım içinde her türlü rolü üstlenebilmek demektir. Eğer bu derecede üst seviyede bir insansan 7 kez dünya şampiyonu olabilirsin.

    Şimdi sen o boş agızını kapatsan iyi olur.

    Senin pilotunda hiçbir zaman bulunmayan ve bulunmayacak olan bu özelliklerden yoksun oldugun için, başarabilenlere laf atmak en kolayı oluyor öyle değil mi ? Sen Raikkoneninle ilgilen evlat haydi.

  38. Royal Hunt

    Michael Schumacher demek, tam anlamıyla profesyonellik demektir, özverili olmak demektir, takımda kimseyi ayırmadan herkesle bir bütün içinde olmak demektir, işin sürücülüğünün dışında teknik mekanik yanıylada ilgilenmek, çaba göstermek, herşey üzerinde kafa yormak demektir, hayatını gönül verdiğin işe adamak demektir, üst seviyede olgunluk demektir, işini ciddiye almak araç ile ilgili olmak takım içinde her türlü rolü üstlenebilmek demektir. Eğer bu derecede üst seviyede bir insansan 7 kez dünya şampiyonu olabilirsin.

    Şimdi sen o boş agızını kapatsan iyi olur.

    Senin pilotunda hiçbir zaman bulunmayan ve bulunmayacak olan bu özelliklerden yoksun oldugun için, başarabilenlere laf atmak en kolayı oluyor öyle değil mi ? Sen Raikkoneninle ilgilen evlat haydi.

  39. Royal Hunt

    Michael Schumacher demek, tam anlamıyla profesyonellik demektir, özverili olmak demektir, takımda kimseyi ayırmadan herkesle bir bütün içinde olmak demektir, işin sürücülüğünün dışında teknik mekanik yanıylada ilgilenmek, çaba göstermek, herşey üzerinde kafa yormak demektir, hayatını gönül verdiğin işe adamak demektir, üst seviyede olgunluk demektir, işini ciddiye almak araç ile ilgili olmak takım içinde her türlü rolü üstlenebilmek demektir. Eğer bu derecede üst seviyede bir insansan 7 kez dünya şampiyonu olabilirsin.

    Şimdi sen o boş agızını kapatsan iyi olur.

    Senin pilotunda hiçbir zaman bulunmayan ve bulunmayacak olan bu özelliklerden yoksun oldugun için, başarabilenlere laf atmak en kolayı oluyor öyle değil mi ? Sen Raikkoneninle ilgilen evlat haydi.

  40. schumi 5 sampiyonluğu üstün araçla kazandı demek f1 cehaleti dir önce öğren sonra yorum yap komik olma schumi 94-95 yıllarında benetton la en iyi olmayan araçla sampiyonluklar almıstır ayrıca iyi bir takım ve iyi bir araca sahip olmayan gerilemis ferrariye geçtiğinde ilk sampiyonluğunu kazandığı 2000 yılında da ferrari en iyi araç değildir hakkinen le zorlu bir mücadelenin ardından zafere ulasmıstır her iki takımdada benetton ve ferrari dede rüstünü ispatlayarak sampiyon olmustur o köhne ferrari nin tekrar ayağa kalkmasında schumininde payı görmezden gelinmeyecek kadar önemlidir daha sonra ları ferrari nin rakipsiz olması schumi nin hatası değildir elbet o tarihe kadar zaten yapacağını yapmıştır bugün geldiğimiz nokta da doğrudur schumi eski schumi değildir olması da mümkün değildir öyle olsaydı 40 yas üstü pilot mezarlığına dönerdi f1 bu kabul edilebilir doğal bir sonuç ama genede insanların büyük bir gönül bağı var beklenti içinde olmaları gayet doğaldır ne de olsa schu mi dedirtecek kadar f1 in altını üstüne getirmis bir isim eğri veya doğru (insanların düsüncelerine saygısızlık yapılmadığı sürece ) her insanın kişisel bir düsüncesi vardır saygı duymak en erdemli davranıs olur ayrıca schumi yi değerlendirmek için erken olduğunu düsünüyorum 3 yarıs oldu ikisinde rosbergden performans olarak hem sıralamalarda hem yarısda daha iyiydi bekleyip görmek en mantıklısı olur özellikle avrupa yarısları barcelona dan itibaren schumi nin durumunu beliryecekdir gayipden haber tasımaya gerek yok görünen köy dersek bu sene schumi rosberg e göre daha iyi basladı hic bir iddiam yok neyin ne olacağını zaman gösterir bu mantıkdır bunun dışındaki kavramlar ise bağnazlıkdan öteye gidemez.

  41. mantıklı olmak bu olsa gerek, herkesin çok süper hızlı dediğine hiç bakmadan ben de çok süper hızlı diyeyim, beraber hayallerde yaşayalım. kesinlikle olmaz.

  42. hep aynı terane esas sizde, schumi 3 senedir şampiyon oluyor size göre ama daha podyumda göremedik. schumi bu sene şampiyon, schumi bu sene şampiyon, schumi bu sene şampiyon..

  43. tamam size katılayım o zaman. '' schumi önümüzdeki yarışı kesin kazanacak bu sene şampiyon şumi, 2-3 senelik daha anlaşma yapın 10 şampiyonluğa tamamlasın scumi forever! ''

  44. peki eskiden f1ciler beyoğlunda takım elbiseyle mi gezerlerdi? yahu eskiden eskiden bıktık be kardeşim. eskiden schumideydi en iyi araç, barrichello'nun kazanmasına izin yoktu. schumi 5 şampiyonluğunu da traction control sistemi ile kazandı.

    yukarıdaki uzunca yorumun da amacı nedir? nerede saygısızlık yapmışım? schumacher ancak 1-2 yarış kazanır, massa gibi performans gösteriyor deyince saygısızlık mı oluyormuş, yoksa gerçeği duyan bireyde bir hazımsızlık mı oluyormuş?

    hazımsızlık dedim de aklıma geldi, vettel kadar haketmeyerek 2 kez şampiyon olan pilot görmedim ben.

  45. ben kimseye özenmedim dostum. 2 ay öncesine kadar bu siteyi takip etmiyordum bile. diğer sitedeydim. bu sitenin çok daha güncel olduğunu ve yorumların oylanabildiğini gördüğümde buraya geçtim. hayatımda kimseye özenme gibi bir durumum olmadı.

  46. Eskiden Formula 1 taraftarları daha seviyeliydi arkadaş. Schumacherciler Hakkinen'e, Hakkinenciler de Schumacher'e saygı duyardı. Şimdi ise ortam çoluk çocukla dolmuş. Başarılı olan kim varsa hazımsızlık yaratıyor.

  47. @royal hunt
    saçmalamakta üstüne yok nedir bu Schumi takıntın adamın ilk kariyeri sana büyük acılar yaşatmış sanırım.

  48. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    jetmana özenmişsin ama çakmasından öteye gidememişsin. hep aynı teraneler…

  49. "Şuan o gridde bana göre aldığı başarıları hak etmeyen tek pilot Vettel" Bir pilot şampiyon oluyorsa boşu boşuna değildir haketmiştir bana göre… Bir kaç kendini şumi fanı olduğunu iddia eden arkadaşların daha objektif yorum yapması gerekir. Vettelin başarıları ortada görmek isteyen görür görmek istemeyen görmez siz de olduğu gibi malesef görmek istemiyorsunuz

  50. Sen bu spordan RAMBO kadar anlamıyorsun dostum senin teşhisini koydum.

  51. aynı vettel'in 2011'de ezdiği gibi. anlayan anladı.

  52. Bende epey yazardımda malesef arkadaşın anlayabileceği türden sözler değil.Sözlüğe falan bakması gerekir ne diyor diye 🙂

    Ağır gelebilir bünyesi kaldırmayabilir hırslanabilir kötü şeyler diyebilir.Lakin biz Royal Hunt u bu mantıkla sevdik arkadaşlar kabul edelim ve böyle nadide bir çiçeği kaybetmeyelim 🙂

    F1 de herkez mantıklı yazarsa mantıksızlığın değeri kalmaz mantığın yanında mantıksızlık olucakki mantığın değeri anlaşılsın 🙂

    Royal Hunt da bize bunu öğretiyor ders alalım 🙂

  53. aDMİN ALLAHINI SEVİYOSAN BENM KONTROLÜ KALDIR ROYAL HERKEZE SALLIO ONA BİŞE YOK

  54. Schumacher- avatarı

    Yine F1'den anlamayan sadece kendine odaklanmış kişiler konuşmaya başlamış.
    Biz taraftarlar tuttuğumuz pilotlarımızı abartırız kim olursa olsun kendi pilotunu anlatırken biraz abartı ve süsleme vardır.

    Dünyada en çok sevdiğim sporcu Schumacher'dir futbol mu formula 1 mi deseler formula 1 derim.
    Sakın ha onun bırakmazdan önceki muhteşem kariyerine laf atmaya kimse kalkmasın daha başarılı bir dönem nasıl geçirilebilir bilmiyorum. Tabiki oda insan oda yenilecek ve yenecek Schumacher sıralamalarda süper hızlı değildi ama hızlıydı Senna ile Schumacher'i karşılaştırsak ikiside F1'in tartışmasız en büyük pilotları Senna sıralama turlarında Schumacher'e göre üstün ama diğer geri kalan tüm alanlarda Schumacher diyebilirim.

    2. kariyerine gelirsek 2010 senesi bence iyi değildi araç ortalama bir araçtı ama Schuminin toplanma senesiydi mesela Raikkonen'de tekrar döndü ama adam boş durmadığı için daha rahat topluyor Avrupa yarışlarında gerçek Raikkonen'i göreceğimize inanıyorum.
    2011 senesinde 1-2 yarış sonra eski formunu bulduğunu düşünüyorum çok iyi 3-4 yarışı vardı onun haricinde yine iyiydi çok şanssızlık yaşadı helede geçişlerdeki o kazalar %50-60 Schumacher'den kaynaklı hatalardı Rosberg'i çok rahat geçebilirdi puan olarak.
    2012 senesi ise yarış anlamında birşey göremedik 3 yarışta 2 yarış dışı ama sıralama turlarına bakarsak kendini çok geliştirdiği açık geçen sene Rosberg'e oranla yavaş kalıyordu o konuyuda halletmiş durumda.
    Şuan o gridde bana göre aldığı başarıları hak etmeyen tek pilot Vettel, daha genç ilerde neler yapacak göreceğiz ozaman fikrim belki değişir gerçekten hakettiğini zihnimde hissetmem lazım.

    Her Schumacher konusunda eleştiri eleştiri bıkmadınız mı ? 2-3 sene sonra belki hiç izleyemeyeceğiz. 3-4 neslin geçişinde yarışmış bir pilot 1992'den bu yana her dönemden iz taşıyan bir pilot manuel vitesli araçların olduğu zamandan kalma bir pilot.

    Bu saygısızlığın anlamı ne ? Amacı ne ? Manası ne ?

  55. gerçekçi olmayı troll olmak olarak adlandırıyorsan, hiçbir zaman

  56. Ağzına sağlık kardeş, sana yürekten katılıyorum !!

  57. trollükten ne zaman vazgeçeceksin

  58. sen merak etme schumi 25-30 lu yaşlarında da eziyordu rakiplerini

  59. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    bende takip ediyorum, ama onu özel bir yorumcu yapanda bu zaten 🙂

  60. ölmeyi bu kadar çok istediğini bilmiyordum 🙂

  61. gönüllerin şampiyonu şumi

    bu şarkı şumiyi kıskananlara gelsin
    rahmetliden
    http://www.youtube.com/watch?v=1jKR6b5xfzY

  62. Yarış kazanınca senin eşşeğini kesip sucuk partisi vericez.

  63. aslında schumiye farkına varmadan hakaret etmişsin. eğer şuanki performansı 25-30'lu yaşlarındaki performansıyla aynıysa, schuminin vay haline ki bence aynı değil

  64. Peki geçen sene kırdığı rekoruna ne diyeceksin veya geçiş istatistiğine.

  65. gerçekleri yüzünüze vuruyorum hepsi bu. burda schumi 8. 9. şampiyonluğunu kazanacak diyen hayalperestlerden bıktım. değil şampiyonluk, schumi bu sene 1-2 yarış kazanması bile çok zor, o yüzden 1 yarış kazanırsa parti falan verin.

  66. 2 senedir yenilmesi kimin elindeydi peki? saçmalayan sizsiniz bu benim raikkonen lotusla şampiyon olacak dememe benziyor. saçma sapan yorumlar yapmayın hayaller kurmayın sonra schumi kötü sonuç aldığında da burda ağlamanıza gerek kalmaz. siz ne yapıyorsunuz amg.

  67. atmışsın ama 🙂

  68. 43 yaşında, gridin en yaşlısı, yinede hızından hiç birşey kaybetmiyor. kesinlikle seneye de sonrasına da yarışmalısın schumi!

  69. Yanlış anlama ama daha uzun ve sık yazmalısın bence. Özellikle takip ettiğim bir yazarsın.

  70. bencede değmez

  71. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bakış açının düzeldiğini sanmıştım..Huylu huyundan vazgeçmez..Cevap atmaya gerek duymuyorum.

  72. zorunamı gitti?

  73. Efsane ne yapacağını iyi bilir.

  74. Nerenle güleceğini söyleyim sana, kıbleye doğru dön, pantolonu indir, rükuya eğil. Sıra sana geliyor merak etme:)))
    aşağıda ölme eşeğim demişsinya, sen öyle bekle eşeğini ıslıkla çağırıp yanına göderiyorum:)))

  75. Mercedes'in, Brawn'ın ve Haug'un kafası azıcık basıyorsa Yaşayan F1 Efsanesine bu sene fena olmayan araçtan biraz daha iyi bir araç verip, pitstoplarda saçma sapan hatalar yapmayıp, bir de Rosberg gibi kompleksli bir pilot yerine tamamen Schumy'ye yönelirlerse 8inci şampiyonluk kaçınılmaz olacaktır.

  76. emredeicide avatarı

    uyuz musun sen birader.. her Schumacher taraftarına sataşıyorsun.. kendi f1 bilgini paylaş (varsa eğer) yoksa da laf kalabalığı yapma

  77. Neden bu kadar nefret ediyorsun? Ya da bu düşüncelerini neden tahrik edici olmayan bir tarzda yazmayı denemiyorsun?

  78. aslında schumi tam massa gibi performans gösteriyor. rosberg gibi bir pilota bile 2 senedir yeniliyor yanında alonso olsa kimbilir ne olurdu? ve burda hala 3 senelik anlaşma yapın 2 senesinde şampiyon olur diyen var. neremle güleceğimi şaşırdım.

  79. Asıl seninki ne biçim mantık.. Adam ilk yarışta ve son yarışta kendi elinde olmayan nedenlerden yarış dışı kaldı. başladığı konuma bakın. malezyada da spin atıp son sıraya düşmesine rağmen puan aldı. rosberg o yarışta da , avustralyada da puan alamadı. saçma sapan yorumlarınızı okumaktan bıktım siz yazmaktan bıkmadınız.

  80. sizi sırayla mı gönderiyorlar. bu ne biçim mantık ölme eşşeğim ölme

  81. Schumacher'in takıma kazandırdığı sponsorluklar ve taraftar sayısını unutmamak lazım.

  82. daha az paraya Rai transfer edilebiliyorsa kaçırılmamalı, Shumi ile gelenleri de çok kaybetmeden böylece daha fazla taraftara ulaşmış olurlar sonuçta yaş bir yerden sonra sorun olmaya başlayacak

  83. Schumacher- avatarı

    Schumacher formunu yakalamışken bırakacağını sanmıyorum en azından şu V6 motorlarında tadına bakar diyorum.

    Devam etmesini en çok ben isterim.

  84. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Efsane yarışmak istedikden sonra kimse onu bir yere yollayamaz..

  85. Lütfen, enazından bir 3 yıllık sözleşme daha yapın.
    Mutlaka 2 şampiyonluk çıkaracaktır bu sürede.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir