Maldonado: "Sakhir Aracımıza Uygun"

yazar:

kategori:

Williams, bu sezona güçlü başladı ve ilk 3 yarış sonunda geçen seneki toplam puanını neredeyse ikiye katladı.

İlk iki yarışta talihsiz şekillerde yarış dışı kalan Venezüellalı pilot, Çin’de şeytanın bacağını kırmış ve ilk puanlarını almıştı.

Maldonado: “Pistin çizgisini seviyorum. Sıcak şartlar nedeniyle aracımıza uyacaktır. Lastik bozulmaları açısından da zorlayıcı bir pist. Bu yüzden hazırlıklı olmalıyız. Çin’de ilk puanlarımı almak tatmin ediciydi ve umarım Bahreyn’de de yine bunu yaparım”

Geçen sene yarışın iptali nedeniyle Pirelli ve DRS kombinasyonunu Sakhir’de ilk defa göreceğiz.

Bruno Senna: “Büyük DRS etkisine sahip araçlar, avantaja sahip. Bu yüzden takımların nasıl performans göstereceklerini görmek ilginç olacak. Sezonun ilk üç yarışından iyi bir momentuma sahibiz ve umarım bu yarışta da bunu sürdürürüz”


Yorumlar

  1. tororosso-forceindia yer değiştirmesi koşuluyla sana katılıyorum 🙂

  2. bende eskisinin olmasını istiyordum aynı silverstone nin ilk sektörü gibiydi.

    bu arada willimsta bir potansiyel var.3 yarışa bakıldığında mclaren.redbull.mercedes.lotus,williams,ferrari.sauber.tororosso.forceindia.caterham.marussia ve hispania sıralaması var hız olarak.

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    pistin ikinci sektörünü eskisi yapmışlar daha iyi. son 2 sezondaki neydi öyle yavaş virajlar hiçte zevkli değildi. şimdi eski eskisi gibi ama 10.viraj çok yavaştı açı yapıyordu. şimdi spoon tarzında yapmışlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir