Fisichella, 200. Yarışında Puan Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, Monaco’da katılacağı 200. Formula 1 yarışında bu sezonun ilk puanını kazanmak istediğini söyledi.

İlk yarışına 1996’da Minardi ile katılan İtalyan pilot için bu hafta sonu 200. Formula 1 yarışına çıkacak.

İtalyan pilot ilk yarışındaki kadar motive halde olduğunu ve puan kazanmak istediğini söyledi.

Fisichella "Monaco’da 200. yarışıma çıkacağım ve kesinlikle ilk yarışımdan uzun süre geçtiğini hissedebiliyorum ancak eskisi gibi iyi ve güvenen birisi olarak hissediyorum kendimi."

"Rubens’in 257 yarış rekorunu kırmak zor olacak ancak yine de sadece bir kaç pilotun başardığı bu sayıya ulaşmak güzel bir duygu. Daha da memnun eden ise daha verecek çok şeyim olduğunu bilmek ve hâlâ iyi yapmak için motive olmuş halde olmam."

"Bunu Monaco’da kutlayacak olmam çok iyi çünkü burası dünyanın en iyi ve benim favori pistlerimden birisi. Taraftarlar bu kıvrımlı pistte çok yakınlar ve gerçek atmosferi hissedebiliyorsunuz. Çevredekiler çok güzel."

"Burası kutlama için en iyi yer ve pazar günü iyi bir sonuç ile kutlamayı umuyorum."

"Monaco’da bazı iyi sonuçlarım var ancak geçen sene 4. olmam çok iyiydi çünkü bunu beklemiyordum. Gerçekten takımın ihtiyacı olan bir sonuçtu."

"Gerçekçi olmak gerekirse bu sene 4.lük bekleyemeyiz ancak 1 puan benim hedefim. Bunun üzerinde bir şey gelirse ise bonus olur. Kesinlikle yardımcı olacak yeni bir aerodinamik paketimiz olacak ancak tüm yarış bir piyango ve şanslı olmanız da gerekiyor." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir