Williams, Takımının Şeytanın Bacağını Kırdığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Geçen sene tarihinin en kötü dönemini geçiren Williams, bu sene öncesinde teknik kadrosunda değişikliklere gitti ve bunun yanında tamamiyle genç bir sürücü kadrosu oluşturdu. Williams takımı bu sene daha şimdiden 18 puan kazandı.

Williams “Takım son 2-3 senedir zorlanıyordu. Ve daha bu senenin başlarında bu seneki aracımızın iyi olduğu açıktı. Son araçlara göre çok daha iyi bir araç. Ancakgerçek anlamda ilk yarışta neler yapabileceğimizi gösterdik ve orası herkes için çok cesaret verici oldu. Burada çok fazla kişi çalışıyor ve onların tünelin sonundaki ışığı görmesi lazımdı. Ve sonunda bir ışık gördüler.” dedi.

Williams, takımdaki yenilik çalışmalarının tam anlamıyla yerinde olduğunu söyledi.

Williams “Sezon ilerledikçe daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Daha iyi olmak zorundayız çünkü bunun için ekipmana sahibiz. Geçmişe göre daha iyi durumdayız ancak çok öncesinden bahsediyorum. Daha iyi yarış arabaları yapmak zorundayız. Bu tüm grand prix takımlarının temek ihtiyacıdır. Aracı diğerlerinden iyi yapmak zorundasınız. En iyi sürücüleri takip etmelisiniz. Onlar da en iyi araçları ve takımları takip ederler. O açıdan köşeyi döndük gibi ve mühendislik ile tasarım açısından tekrar zirveye yöneldik. Bu olmalı ve olabilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. arkadaşlar aracın ön burun kısmı net görünmediği için 94 veya 95 yılına ait olup olmadığı tam net değil. çünkü 94 yılı içerisinde 3 versiyon çıkmıştı.

    bu 95 aracı: http://www.towerwings-modellauto.com/formel1-galerie/images/2168.jpg
    bu da 94 aracı(senna): http://en.wikipedia.org/wiki/File:Williams_FW16.jpg

    tüm araçları burada:
    http://www.towerwings-modellauto.com/formel1-galerie/galerie/58/24-williams?smd_glry_d7e5=2

  2. haklısın, karıştırmışım 🙂

  3. Hemen arkasındaki araç kokpitin önündeki çıkıntıdan hatırlıyorum FW18(1996) olmalı, diğeri de motor kapağından anladığım kadarıyla FW17 olmalı.

  4. Damon Hill'den bahsediyorsan 1996 şampiyonuydu. 1995'te Schumacher şampiyondu. Yanlış anlama olmasın; bilgiçlik taslamak değil amacım, sadece düzeltmek istedim.

  5. o hill'in aracı sanırsam. muhtemelen sene 95 😉 Çünkü williams'ın o odasında sadece şampiyon olmuş araçlar var.

  6. Senden de ayrıntılar hiç kurtulmuyor.

  7. yalnız arkadaki senna'nın yarıştığı dönemdeki williams 🙁 hüzün doldu şimdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir