Alonso: "Bugünün Verilerini Temel Almıyoruz"

yazar:

kategori:

Bu sene kullanılan pist düzeninin 2009’dan bu yana kullanılmamış olması ve çölün ortasında bulunması nedeniyle yüzeyinde kum bulunması ile birlikte tutunma seviyesi, Cuma günü düşüktü.

Günün öğleden sonraki seansında 8. hızlı isim olan İspanyol pilot, bugün toplanan verileri değerlendirmenin zor olduğunu; Pazar günü için pek de değer ifade etmeyebileceğini belirtti.

Alonso: “Bahreyn GP’nin ilk günü her zaman çok zordur. Çünkü pist şartları hiçbir zaman en iyi halinde olmaz; daha çok kum ve rüzgâr yüzünden.”

“Dahası bu pist, çok nadiren kullanılıyor ki bu da Cuma gününü yorumlamayı zorlaştırıyor; belki diğer yerlerin hepsinden daha fazla. İşte bu yüzden ayarlar açısından bugün yaptığınız bütün seçimler, her zaman doğru hamle olmuyor. Çünkü pistin bugünden Pazar’a kadar çok değişeceğini unutmamalısınız”

Ferrari pilotu, Sakhir’de daha çok F2012’nin arka tarafına odaklandıklarını ekledi.

Alonso: “Lastik davranışlarını kontrol etmek için elimizden gelenin en iyisini yağmaya çalıştık. Şangay’daki ile aynılar (lastikler) ama sıcaklık çok farklı. Yapılacak hâlâ çok şey var; özellikle de daha fazla tutunma bulmak için arkada”


Yorumlar

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ne yapmış bu kadar yahu ??

  2. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    ferrariyi kınıyorum sana rekabetçi bi araba vereceklerdi ve kapışacaktık ne güzel.ağlak bizi kesmez havada karada yiriz onu

  3. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    yaw alo cumayı temel almıyon da ne olacak ki?yırtınıyon ancak q3 e kalıyon.çünkü altında "hakel yurttabir" var :-)) cuma 12.olursun sıralamada 8. üçtekerlekle anca

  4. Alkışıda hakediyor rekabetçi bir aracıda.

  5. Forza Felipe avatarı

    Her ne kadar geçmişte yapmış oldukları yüzünden çok büyük nefret beslesemde hem bu sene açıklamalarıyla hemde geldiğinden beri ortaya koyduğu performans ile çok büyük alkışı hakediyor.

  6. Tifosi6178_  avatarı

    Pist ciddi anlamada kirli her pilot verileri Cuma verilerini temel almıyoruz diyor.

  7. her ne kadar sevsemesem de padokta en mantıklı konusan adam bu sene .. gayet gercekci ve aklı basında acıklamalar yapıyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir