Vettel: "Burada Favori Biz Değiliz"

yazar:

kategori:

Bu hafta sonu yeni egzoz sistemine geri dönen Alman pilot, Cuma’nın ilk antrenmanında 2. hızlı isimken öğleden sonraki seansta 3. sıradaydı.

Red Bull, bugün uzun sürüşlerde iyi bir tempoya sahip görünse de Vettel, beklentileri düşük tutmayı tercih etti.

Vettel: “Bugün çok fazla sürüş yaptık. Bu da iyi bir şeyi. Ayarlar açısından aradığımız cevapları Çin’de bulduğumuzu düşünüyorum ki burada işimize yaradı. Şimdi bugün diğerlerine göre nerede olduğumuzu görmemiz gerek. Burası çok sıcak. Bu yüzden lastikler biraz çile çekiyor. Ama durum bütün takımlar için aynı”

“Bana göre bu hafta sonu diğerleri favori. Ama biz kendimize odaklanıyoruz ve sıkı bir şekilde zorluyoruz. İleri yönde bir adım attık ama nerede olduğumuzu yarın göreceğiz”

Jenson Button, Red Bull’un şaşırtıcı derecede hızlı olduğunu söylemesine rağmen Takım Patronu Christian Horner, Mercedes pilotlarını işaret etti.

Horner: “Mercedes ve McLaren’ın bu pistte çok güçlü olmasını bekliyoruz. Burası onların araçlarına göre ama onlarla mücadele etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız”


Yorumlar

  1. görünen klavuza köy misali 🙂

    F1 analiz işidir 🙂

  2. favori olmamamıza rağmen kazandık kim tutar bundan sonra seni vettel

  3. yavaş araçla pol alarak tarihe geçebiliriz

  4. Vettelthebest avatarı
    Vettelthebest

    yaş baya küçük sanırım ne zaman tokatladınız favori vettel inanıyorum ki ilk pol gelecek

  5. Vettelthebest avatarı
    Vettelthebest

    yaş baya küçük sanırım ne zaman tokatladınız favori vettel inanıyorum ki ilk pol gelecek

  6. Vettelthebest avatarı
    Vettelthebest

    güçse güç
    yürekse yürek
    hızsa hız
    tutkuysa tutku
    yetenekse yetenek
    zordur sebastian vetteli 2012 de yenmek

  7. resimdeki borular oysa öyle sanırım. gerçi scarbsf1 onlar hava akış sensörü olabilir demiş.

  8. Dostum F-kanalımı hazırlıyor yani?

  9. Yaş kaç?

  10. Kers düzeni ile yine çok konuşulacak Redbull zemine konulmuş lion pillerden bahsediliyor.

  11. Mehmet  Mehmetoğlu avatarı
    Mehmet Mehmetoğlu

    Bu yarışın galibini aracın hızı değil lastikler belirleyecek. McLaren 3 pit yapacaktır %90. diğerleri 2'de kalmayı tercih ederse McLaren trafiğe takılmazsa duble yapar. diğerleride 3 yaparsa lastik kullanım durumları belirler galibi.

  12. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    biziz favori tabiki.en çok hoşuma giden şey önümüze vettel denkgeldi mi affetmiyoruz basıyoruz tokadı.bana yarış kazanmışız gibi geliyor

  13. Bende Live Timing den takip ettim sektör sektör yarış performansın da özellikle de Webber çok güçlü göründü Ama erken konuşmamayı tercih edelim yarın Üçüncü antrenmanlarda daha net bir tablo görürüz. Kesin olan bir şey var takım bir şeyler deneniyor ve meyvesini alıyor.

  14. Paylaşıldı mı bilmiyorum ama RB çalışmalara epey önceden başlamış herhalde.

  15. polü rosberg yada hamilton alır.ama yarışı vettelmi alır buttonmu yoksa hamiltonmu bilemem.şu bir gerçekki bu 3 ü arasındageçecek zafer çekişmesi.

  16. yarış yükü ile atılan turları tek tek takip etme fırsatım oldu, ilginç bir şey var mclaren ve mercedes yaruş yükü softlarla oldukça gerideler ama med ile oldukça iyiler.

    Yarışın favorisi RBRve Lotus olacak gibi görünüyor.

  17. Favorinin kim olduğunu bilmiyorum ama Biz ilk üç yarışa göre daha iyi sıralama turları geçireceğiz gibi. İkinci antrenman seansının son 45 dakikasını izleye bildim. Rbr uzun sürüşler de gerçekten de hızlıydı tek turda ise Webber Vettele göre daha hızlı ve stabil diyebilirim ama bugün garaj da yüzler gülüyordu ve en önemlisi de bu. Avrupa yarışlarının gelmesi ile sezon için deki test ile zevkli bir mücadelenin daha da kızışacağı kesin gibi.

    Bu hafta sonu çok ilginç olacak gibi hep birlikte bekleyip görelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir