Alonso "Briatore Babam Gibi"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso bugün yaptığı açıklamada takım patronu Flavio Briatore’nin patronluğun yanında kendisi için babası gibi olduğunu söyledi.

2005 ve 2006’da şampiyonluk kazanmasının ardından Mclaren’e geçen ve yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı tekrar geri dönen İspanyol pilot Grazia dergisine yaptığı açıklamada "Ona minnettarım çünkü o bana 17 yaşımdan itibaren güvendi ve Formula 1’e getirdi."

"O sadece patron değil, hemen hemen babam gibi." dedi.

Alonso yaptığı röportajda ayrıca Formula 1 şampiyonu olmasına rağmen pist dışında normal bir insan gibi hayat sürdüğünü söyledi.

Alonso "Benim için önemli olan ailem ve arkadaşlarıma sadakatim. Ancak sıkılmıyorum, boş zamanlarımda tenis, bisiklet ve kayak gibi sporları yapıyorum. Ya da ailemle beraber rahatlıyorum." dedi.

Alonso ayrıca bir kaç sene önce ünlü olduğunda yeni hayata alışmada zorlandığını söyledi.

Alonso "Aniden gelen şöhret hayatımın bir anda istikrarını bozdu ancak bu başarının bedeliydi."

"Şimdi sistemleri benimsedim ve bu özel hayatımı sürdürmemi sağlıyor ve istediğim şey de bu. İsviçre’de özel hayata daha fazla saygı var." dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Evet Alonso, Nesrin Topkapı' nın yerine geçebilecek tek efsanedir..

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    " Amca seni çok sevdim sana baba diyebilirmiyim " sendromudur Alonso' nun ki..

  3. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Evet katılıyorum.Kesinlikle babası gibi.Aksi olsa idi kim bu kadar dırdırcı,patavatsız bir pilota dayanabilirdi ki ? Hem de üstün sürüş yeteneğine rağmen.

  4. o şimdiden efsane zaten

  5. hayır umut kardeş kardeş değiliz ben maraşlıyım yasinin nereli olduğunu bilmiyorum kardeş

  6. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    ALONSO bazen ilginç demeçler vererek renault f1 hayranlarını hayal kırıklığına uğratsada onun gerçek yeri reno dur. Orada sabredip şampiyonluklarına birkaç tane daha ekler ve efsaneler arasına adını yazdırır.Yeterki konsantresini bozmasın. Çünkü herkes yuvasında mutludur..

  7. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Fernandonun aklı varsa Renault da kalır.. 2003 te yarışmaya başladı 2005 te şampiyonluk geldi 2008de geri döndü seneye sampiyonluga oynar diyorum ben..

  8. Kardeş misiniz siz yasin ve pınar soyadlarınızdan dikkatimi çektide.:)

  9. fernandom kal ozaman renault geçmişte başardık yine başara biliriz yine zirvede oynaya biliriz gitme herzaman senin ve renault arkandayız YİNE GELİRİZ FERNANDO ALONSO

  10. alonsoda ayrılmayacak ztn renault ruhunda sampıyonluk olan bır takım herkes f1 aracı yapabılır ama herkes kazanan bir f1 aracı yapamaz gecmıste yaptık gene yapablrzzz arkandayıss fernando arkandayız renault

  11. gökay kara avatarı

    ben de bi alonso fanı olarak kal o zaman reno da diorum bu sene olmassa seneye oynarsın şampiyonluğa… bundan öncede öyle olmadı mı_?

  12. ahmet ozkal avatarı

    alonsoyu alonso yapan renodur çoğu kişi ayrılması gerekli diyor ama reno alonsonun elinde tutmasa belkide hiç şampiyonluğu olmayan birisi olabilirdi şimdi araba yavaş diye ayrılması çok saçma olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir