Kovalainen: "S2'ye Kalacağımıza İnanıyorduk"

yazar:

kategori:

Takım, Team Lotus’tan Caterham ismine geçtikten sonra ilk defa S1’i geçmeyi başardı ki en son eski adıyla 2011 Spa’da S2’de mücadele edebilmişlerdi.

Kovalainen: “Bugünkü sıcak ve rüzgârlı şartlarda opsiyon lastiklerini kullanıp S2’ye kalabilirdik ve işe yaradı.”

“Yarın için de bir set lastik sakladık. Dün ve bugün gördüğümüz bozulması seviyesi ile yarın lastik idaresinin önemli bir rol oynayacağı açık.”

Fin pilot, alınan bu sıralama sonucuyla artık hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti.

Kovalainen: “Kendimizi mücadele edecek konuma getirme adına gerçekten sıkı bir şekilde çalıştık ve bugün gösterdik ki rekor sonuçlara yakınız”

“Kış süresince ilerleme kaydettik ve henüz bu sezon gösteremesek de bugün, başarabileceğimizin göstergesiydi. Bu yüzden fabrika ve burada Caterham’daki herkes için harika bir gün.”


Yorumlar

  1. Helal sana bir Schumi hayranı olarak azminden ve hırsından bunları bize yaşatmandan zevk alıyorum.Schumi'yi q2'nin dışına ittin ama bileğinin hakkıyla ittin suç Schumi'dede değil lanet olası teknikerler 200 tane varsalar 150'si rosberge 50'si Schumi'ye bakıyor herhalde …F1'den soğuttunuz be ..Tekrardan tebrikler Heiki …

  2. Sert lastikle Q2'ye geçemiyorsan, halen yavaşsın demektir. Q1'de yumuşakları kullanmasaydın yarışa bir temiz set lastiğin daha olacaktı. Bence yarısı boş.

  3. Helal olsun be heikki bide şu yarıştaki şansızlıkları atlatırsan tam olucak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir