Schumacher Yarışa 22. Sıradan Başlayacak

yazar:

kategori:

Dünkü sıralamalarda ilk seansta DRS sorunu nedeniyle ikinci turunu atamayan ve elenen Schumacher’in bugünkü yarışa 17. sıradan başlaması gerekiyordu.

Ancak bugün takımdan yapılan açıklamada Schumacher’in W03’ünün vites kutusunun değiştiği ve bu nedenle Schumacher’in 5 sıra cezası alarak 22. sıradan başlayacağı duyuruldu.


Yorumlar

  1. vedat özkan avatarı

    Yok onun parası mgp ye yetmezde:) Mercedes rosberg i geleceği olarak görüyor malüm schumacher in yası ortada ona göre hareket ediyor.

  2. vedat özkan avatarı

    Yok onun parası mgp ye yetmezde:) Mercedes rosberg i geleceği olarak görüyor malüm schumacher in yası ortada ona göre hareket ediyor.

  3. Size katılmakla birlikte, bu adamın Schumi olduğunu unutmamamız gerekiyor.

  4. yağmur schumacher için kötü haber. kullanılmamış lastiklerden yeterince verim alamayacak yağmur yağarsa.

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    çoğu kişi haklı. bende rosberg'in babasının rüşvet verip schumacherin aracına komplo düzenlediklerini düşünüyorum.

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    haklısın

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    haklısın

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    haklısın

  9. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    zaten bahreynde zor bu iş. olursa yine spa'da olur ancak orada pilot faktörü daha önemli.

  10. Schumi verdiği röportajda 17 ve 23 arasında çok da büyük fark olmadığını, ama Spa'nın tekrar etmesini de bu sene gridin birbirine çok yakın olmasından dolayı düşük bir ihtimal olduğunu söylemiş. Bununla beraber röportajı yapanlar yüzünün güldüğünü ve rahat olduğunu söylemişler.

  11. vedat özkan avatarı

    Hatırlarsan geçen yıl sıralamalarda bile bazı pistlerde schumi oldukça rekabetçi olurdu antrenmanlar hatta q1 q2 ye gelindiğinde aracında tuhaf tuhaf arızalar olurdu drs v.s hic bisey olmasa tuhaf bir sekilde iyi çalışan o araç gider başka bir araç gelirdi schumacher bile sürekli araçdan yakınır ne olduğuna bakmamız lazım gibi demeçler verirdi:)

  12. vedat özkan avatarı

    Doğru tespit.Mgp Ferrari de olduğu gibi tek araca yoğunlaşıyor bu en basından beri öyleydi schumi nede olsa bugün yarın bırakır biz onun isminden tecrübelerinden faydalanalım yeter düsüncesi hakim.
    Böyle olunca da bu kadar kroniklesmis mekanik problerle schuminin rekabet etme sansı zaten yok biraz kafasını kaldırdımı pitte bitiriyorlar isi sayısız kere olduğu gibi.

  13. Böyle söyleyeceğine önce bir araştırsan keşke…

  14. öyle enteresanki amg mercedes f1 twitterda bile sürekli nico rosberg haberleri resimleri schumacher için sadece yarış öncesi ve sonrası söylediği 2 3 cümle paylaşılıyor 🙂 rezilliğin bini 1 para :))

  15. ene yağmuru kafa buluyorsun? çöle yağmur yağarmı o sıcakta.

  16. Mercedes schuminin aracını camdan yapsa bu kadar arıza yapmazdı herhalde

  17. 19 minutes ago MercedesAMGF1 on twitter: "Slightly odd sensation of drops of rain and hot sun at the same time on the way to Drivers Parade!"
  18. Maksimum zorlamaya gelmiyor yazacaktım es geçmişim:)İnşallah çok güzel bi yerde bitirir

  19. Bu arada yağmur atıştırmaya başlamış Bahreyn'de. Bu aynı zamanda pistin çok sıcak olmayacağı anlamına geliyor.

  20. Biliyorum ben lastiklerden bu pozisyonda demedim ki.Lastikler artık asılmaya gelmiyo eriyip gidiyor eskisi gibi maksimum da kullanınca tekerlerin ne hale geldiği ortada ben o yüzden lastik konusuna dikkat çektim.Bu yarışta yapabileceklerinin maksimumunu yine bu lastikelrden dolayı yapamıyacak.

  21. Vallaha ben de schumacher taraftarıyım yanlış anlama.Gönül isterki 1.bitirsin.Benimki sadece kişisel bi tahmin ama pistin durumu şu an nedir bilemem.22.sıra en son bu adam lastikler el vermezse ne yapsın veriyor mu sizce artık lastikler maksimum zorlamaya?

  22. Schumi'nin mevcut durumunun sorumlusu lastikler ya da araba değil mercedes yönetiminin Rosberg yanlısı tavırlarıdır.Schumi sözleşme imzalamadığı için ve Massa'nın yerine ferrari ye geçmesi ihtimaline karşın yarışlarını sabote ediyorlar.

  23. 15lerde mi? oldu biz kalkalım

  24. :)))) haydi herkes duşa kampanyası başlatalım bence:))

  25. bence forza mclarens Mercedes AMG' ye 2.sınıf demekle haklı, sonuna kadar da katılıyorum, otomobilin varoluşunun onlarla anılmasıda hiç önemli degil. Önemli olan bu takımın tavrı ve tutumu, Schumacher' e takımda 2. sınıf insan muamelesi yapması. Tabi biz başta yapılan anlaşmanın detaylarını bilmiyoruz, Schumacher başına gelecekleri bilerekte gelmiş olabilir, bu onun F1' i ne kadar sevdigini gösterir ki Schumacher halinden memnunsa ki şu an kabul etmek istemiyorum. Bu hali beni kahrediyor. Mercedes' i de anlamak mümkün degil, sonuçta adamın yaşı kaç olursa olsun egerki gidebiliyorsa performansı varsa yeni genç pilotunu öne çıkarmak için onu yavaşlatmakta ne. Zaten Rosberg' i öne çıkarmak için bir digerini yavaşlatıyorsan sorunlar hep onu buluyorsa bu Rosberg bulundugu koltugu hak etmiyor demektir. Ben artık tüm F1 gridinden emin degilim her zaman başka birileri ön plana çıkıyor ve eminim şikenin kralı dönüyor arka tarafta bizde seviniyoruz ön planda.

  26. Lastiklerin f1 i ne hale getirdiği ortada.Bu şartlarda 22 den 5'e gelmesi mucize olur.En iyimser tablo 15 lerde felan bitirmesi

  27. Ben bu adamın bu kadar şanssız olabileceğine inanmıyorum. Artık kendi de inanmamalı. Ayıptır!

  28. saçma konuşan bence sensin 1.sınıf takım örnek =mclaren ferrari yıllardır kıyasıya rekabet içinde olan onca yıldır kesintisiz başarı kovalayan takımlardır,mercedes gibi bir var olan 50 sene yok olan sonra tekrar çıkıp 3 sezonda 1 galibiyet alan takımlar değildir.mercedes şu an malesef onlar gibi 1değil 2 dir heee sonradan ne olur bilemem ben şu anı söylüyorum. ayrıca senin o dediğin tororosso 2 değil olsa olsa 3. sıra takımıdır,sauber gibi takımlardan sonra gelir.

  29. schumi bugün hırs yapacak arkadaşlar göreceksiniz

    ben ilk 5 içinde olacak diyorum bir aksilik olmazsa mercedes gp sabote etmezse…

  30. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    17 veya 22'den Kalksada Fark Etmez. Startta Zaten Geri Alır O Sıraları.

    Eğer İyi Bir Strateji İzlerlerse İyi Puanlar Alabilir.

  31. Kabul ediyorum bugüne kadar ki tüm sorunlar benim yüzümden oldu. Hemen bi duş alıp geliyorum.

  32. motor üreticisi olmak,marka değeri olmak başka.rakipleriyle kıyasıya yarış kazanan rekabet eden takım başka.50 yıldır ortada olmayan 50 yıl sonra hortlayan, brawn gp adını değiştiripte 2.5 yılda sadece 1 galibiyeti olan mercedesi 1. sınıf ilan ediyorsanız ben birşey demiyorum.mercedesin 50yıl önceki tarihi birinci sınıf fakat şu anki mercedes o mercedes değil alakası yok bunuda herkes biliyor.

  33. vedat özkan avatarı

    simdide vites kutusuna taktılar daha neler görüceğiz bakalım bırak michael bırak görünen köy klavuz istemez geçen sene rosbergin önünde bitirecektin tüm mekanik sorunlar seni buldu bu sene gene aynı biri sorunsuz 3 yıl diğeri sürekli mekanik sorunlar bu mgp nin hangi araca yoğunlastığını gösteriyor daha öncede söylediğim gibi rosberg mercedes in gelecek yüzü bu kadar basit potansiyelini ortaya koyabilecek bir platformda değilsen yapacağın is belli malesef duygularımı ifade etmeye kelimeler yetmez hic bir profesyonel kurulusda bu kadarına hata denmez yazık çok yazık.

  34. Schumaher_07 avatarı

    Schumacher neden böyle oluyor?
    ama startta nasıl olsa bomba gibi kalkar 5-6 sıra kazanır
    DRS açıldıgında da çok geçiş izleyeceyiz bügün Schumiden

  35. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    mercedesi nasıl 2. sınıf yaptın anlamak zor. dünyanın marka değeri en buyuk üreticisidir. bu yüzyılda da diğerleri birtaraflarını yırtsalar o değere ulaşamazlar. otomobilin varoluşu onlarla anılır.

  36. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    buralarda kutup ayısı kıreşırı arıyor bulursa fena olur

  37. Yarışdışı kalır'a Bahis oynayanlar kazanır 🙂

  38. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Mercedes nasıl 2.sınıf bir takım oluyor anlamadım 3.senelerinde hakederek galibiyet aldılar.BMW Sauber gibi de olaylı yarışta değil.Çok saçma konuşmussun 2.sınıf dediğin RBR'nin altı olan ToroRosso'dur.

  39. Yarışta kutup ayısı çıkarsa piste görürüm ben sizi :p yahu zaten malezya da değişmedi mi bu kutu ne biçim iş bu ya..

    Ayrıca bilmediğim için soruyorum mesela Schumacher geçen yarış yarışdışı kalmıştı o hafta sonu Mercedes'in zaten bu kutuyu değiştirme hakkı yok mu? Varsa niye değiştirilmiyor…?

  40. Yusuf  Hitay avatarı

    bence vites kutusunu yenilemek için iyi bir fırsat, nasıl olsa o kaybettiği 5 sıra çok fazla sorun teşkil etmiyor. doğru ve akıllıca bir karar.

  41. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    benim bisiklette bile daha az sorun çıkıyor. 😀

  42. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yarışa sert lastiklerele başlayıp, sonlara doğru yumuşak lastiğe geçecektir heralde..hiç kullanılmamış temiz lastikler var, yarışa Raikkonenle birlikte heyecan katacağı kesin..Umarım arkadaki adamlar çarpmaz ona..ilk viraj krtik olacak, birkaç kaza olabilir..İnşallah podyumda görürüz Efsaneyi.

  43. schumikolik avatarı

    Sabır, sabır , sabırrr… Gerçekten tadı kaçtı bu işin. Bu haftasonundan zaten umutlu değildim ama bu kadarını beklemiyordum. Mercedes delirtmeye devam ediyor.

  44. bence yarışa hiç başlamasın daha iyi nasılsa yarış içinde mercedes amg takımı aracı sabote eder yine yarış dışı kalır o sıcakta kokpitin içinde yanmaya değmez cünki schumi mercedes amg takımından daha değerli .. twitter kullanan araçlar twitter üzerinden mercedes amg f1 takımına protesto edebilir.

  45. Hani arkadaş sabotaj yapılsa bu kadar sorun çıkmaz emin olabilirsiniz 🙂

    Bende pek anlayamıyorum olayı yani DRS arızalanıyor tamam sonra Vites kutusu arızalanıyor yarışta ne olucak acaba büyük ihtimal benzin biter ne bileyim kanatlar kopar.

    Arkadaş 3 yarışta 3 sorun olabilirmiya matematiksel olarak sınırlar zorlanıyor.

    Eğer bu yarıştada mekanik arıza olursa Schumi o garaja girer artık kaç ölü kaç yaralı siz düşünün.

    Adam Mevlana değil sonuçta hoşgörü hoşgörü nereye kadar…..

  46. yarışı alabilir, hâlâ…

  47. 4 tekerinde kopmasını bekliyebiliriz.ne bahtsız adamsın be şampiyon.

  48. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    ah be şumiii…kariyerinin zirvesinde bıraktın ne gerek vardı 2. sınıf bir takımla geri dönmeye sonuç 2.5 yılda 0 podyum senin yerin zirveyken ya şimdi ?

  49. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    of of başka ne gelebilir başına ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir