Rosberg, Bahreyn GP İçin Çin'den Daha Emin

yazar:

kategori:

Rosberg, Çin’de ilk pole zaferini kazanmasının ardından yarışta da damalı bayrağı ilk sırada görerek ilk galibiyetini kazanmıştı.

Bahreyn’de aşırı sıcaklar nedeniyle lastiklerin aşırı bozulması bekleniyor. Dünkü sıralamalarda 5. sırada kalan Rosberg, sıralamalardan çok yarış ayarlarına odaklandıklarını söylemişti.

Rosberg “Ayarlar ve bu tür şeyler açısından kesinlikle geliştik. Biraz daha fazla eminim. Ve buradaki gibi; çok, çok sıcak bir yarış öncesinde bunu söylüyorum. Bu kesinlikle ilerlediğimizi gösteriyor.”

“Araç buradaki gibi zor koşullarda genel olarak iyi çalışıyor. Kesinlikle geliştik ve ilerliyoruz. Bunu görmek güzeldi ve bu nedenle bu yarış için dikkatli bir şekilde iyimserim.” 

“Sıralamalarda biraz daha yukarıda olmayı bekliyordum. 10. viraja girerken lastikleri kilitlemem zaman kaybetmeme neden oldu ancak bu işler böyle oluyor.”

“Bu yarışa sıralamalara göre biraz daha güçlü girdiğimizi düşünüyorum bu yüzden iyi işler çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Nurettin  Dovan avatarı
    Nurettin Dovan

    rosberge katılyorum bende çin yarışında acaba kaç tur lider gidecek diyordum. eğer mercedes burda lastik aşınma problemini aşarsa takvimde başka zorlayıcı pist kalmıyor.

  2. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    iyi yarış çıkarırsın tabi, tüm Mercedes AMG takımı arkanda olduktan sonra.

  3. su saat itibariyle pist üzerinde siyah bulutlardan şimsek ve fırtınadan bahsediliyor . bir yağmur yarışı vurursa o zaman emin olabilirsin şürüşünden ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir