Grosjean: "İlk Podyumun Bu Kadar Çabuk Gelmesini Beklemiyordum"

yazar:

kategori:

F1’deki ilk puanlarına geçen hafta sonu Çin’de ulaşan Fransız pilot, takımı adına harika bir gün geçirdi ve takım arkadaşı Kimi Raikkonen ile birlikte podyumun basamaklarında boy gösterdi.

Grosjean: “Şimdiye kadar harika bir duygu. Takımla ve ortaya koyduklarıyla gurur duyuyorum. İyi bir aracımız olduğunu biliyordum ama başta nerede olduğumuzu görünce biraz şaşırmıştık.”Sonunda durum pek de fena olmayan bir seviyeye geldi.

“Aracımızın çok rekabetçi olduğunu düşünüyorum. Yaptıklarımızdan çok memnun olabiliriz diye düşünüyorum. İlk puanlar bir adımdı; bir sonraki adımın ise zaman alacağını sanıyordum ama mutlu olabilir; bir hafta keyif sürebiliriz.”

1998 Belçika GP’de Jean Alesi’den bu yana podyuma çıkan ilk Fransız pilot olan Grosjean, Lotus’un ortaya koyduğu çabayı övdü.

Grosjean: “Çok iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Takım, yaptıkları ile gurur duyabilir. Çünkü sezonun çok yakın bir şekilde başlaması ile aracı önlere yakın tutmak zor”

“Podyumda iki aracımız var. İlk podyum çok iyi hisler veriyor. Uçakla eve dönerken daha da iyi hissedeceğiz; rahatlayabileceğiz ve fabrikaya gidip çalışabileceğiz”


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Ah be düşünüyorumda Kimi 3.sıralamaya kalsaydıda yarışa 3.başlasaydı o zaman neler olurdu? O zaman görürdüm ben Vettel'i o kadar rahat gidemezdi zaten kimi webberi ilk turlarda geçti fazla savunamadı ama olsun buda iyi bişey.Grosjean'ı tebrik ediyorum bugün iyi bir yarış çıkardı ve umuyorum ki Kimi ile Lotus'u çok ileriye taşıyacaklar.

  2. Button tarzı sempatiklikle gönülleri de fethetti bence – idolü müdür, tesadüf müdür nedir bilmiyorum ama podyuma çok yakıştı.. Grosjean da Kimi de milleti çatır çatır geçerek yükseldiler, feci hızlıydılar..

  3. Romain Grosjean daha seni çok podyumda göreceğiz.Allahın izniyle

  4. Grosjeanın da kumaşı sağlam rai ile bu takımı ileri seviyelere taşıyabilirler bu sene sürpriz bir galibiyet alabilir

  5. bencede helal olsun takım diye buna denir.herhalde haksızlık olmayan tek takım lotus.en sinir olduğum an lotusun neden kimiyi 1-2 tur önce içeri almamalarıydı.yani illaki vettelin girmesinimi bekliyorsunuz.yazık muhtemel kimi galibiyeti gitti takım sayesinde.

  6. iceman dönüşü avatarı
    iceman dönüşü

    tebrikler çok iyi yarıştın kimiye yol vermedin bileğinin hakkı ile kimi geçti seni de tebrik ederim iyi yarıştı demek kimi önden başlasa yarışı kazanabilirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir