Ecclestone, Mosley İle Savaşmaya Hazır

yazar:

kategori:

Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone, FIA Başkanı Max Mosley’in geçen hafta yolladığı mektuplarla savaş başlatmış olabileceğini söyledi.

Mosley, karışık olaylar nedeniyle kendisinin FIA Başkanlığı görevine devam etmesi gerektiğini ve FIA’nın Formuşla 1’in yönetimini kaybetme riski ile karşı karşıya olduğunu söylemişti.

Times gazetesine konuşan Ecclestone "Samimi şekilde bunun bir savaş ilanı olmamasını umuyorum çünkü eğer böyleyse kendimizi savunmak zorunda kalacağız."

"Herkes bunu yapar. Mosley’in mektubunda bunu demek istediğine inanmıyorum. Max ile savaş içerisine girmek istemiyorum. Umuyorum o da istemiyordur."

"Tüm olay News of The World’de çıkanlarla ya da FIA ya da klüplerine zarar verip vermediği ile ilgili, hepsi bu."

"Başka bir şey ile alakası yok ve neden bunları dedi bilmiyorum. Eğer basın onun istemediği şeyleri yayınladıysa üzgünüm ancak FIA üzerinde hiç bir etkimiz yok."

"Bir kaç ay öncesine kadar hiç sorun yoktu." dedi Mosley’in ortaya çıkan skandalını kastederek.

Ecclestone ayrıca bu hafta CVC ile yapılacak toplantı sonrasında Mosley’e cevap vereceklerini belirtti.

FIA Başkanı Max Mosley’in geçtiğimiz günlerde endişelerini dile getirdiği mektubun ayrıntıları için Tıklayınız

 


Yorumlar

  1. Ecclestone FIAyı bile satın alır…

  2. tijs_wervest avatarı

    Abdullah Çelik füze demek istedin sanırım:)

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ''Max ile savaş içerisine girmek istemiyorum umuyorum o da istemiyordur '' evet güzel bir söz ne yapacağını max biliyor şayet yapmaması gerekenleri yapmaya kalkarsa bernie de yapması gerekenleri yapacak ;savaşta tüm kozlarını rakibinden önce oynayanlar kaybederler bernie bekle-gör taktiğini uyguluyor max neyi uygulayacak aptallık ederse hiç ummadığı bir sonla karşılaşabilir şu ana kadarki prestij kaybı kaybedecekleri yanında devede kulak kalır

  4. savaş başlıyor çekin kılıçları 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir