Hockenheim'deki Sezon Açılışında Zafer Paffett'in Oldu

yazar:

kategori:

Yarışa 6. sıradan başlayan Paffett sezona galibiyetle başlarken onu bir diğer Mercedes sürücüsü Jaime Green takip etti. Podyumu tamamlayan isim ise ilk sıradan başlayan Mattias Ekstrom oldu.

Yarışa 15. sıradan başlayan Christian Vietoris 4. olarak iyi iş çıkarırken onu Mike Rockenfeller takip etti.

DTM’de mücadeleye geri dönen BMW’den en yukarıda yer alan isim damalı bayrağı 6. sırada gören Andy Priaulx oldu. BMW sürücüsünü eski Formula 1 sürücüleri Ralf Schumacher ve David Coulthard takip ettiler. Schumacher yarışı 7. sırada tamamlasa da hem Audi hem de BMW sürücüleri ile bazı temaslar yaşadı.


Yorumlar

  1. Sitedeki linkten DTM i izleyemedim Justin tv sitesinde DTM diye aratırsan birkaç kanal var sorunsuz izleyebilirsin bu hafta sonu da yarış var.

  2. DTM i internette hangi siteden izleyebildiniz ???

  3. Andy iyiki 6. olabildi. Resmen sağdan soldan biçtiler BMW'leri. Uçan kaput mu dersin. Kopan kapı mı ne ararsan vardı.

  4. :)))))))) kafa yanmış senin. Güzel espri 😉

  5. Televizyonda dönüşümlü WTCC-Moto GP bilgisayardan da DTM izlemeye çalışınca kafam biraz karşıtı. Neyseki hepsini takip edebildim Moto gp yi kazanan Tarquini yi kutluyorum WTCC nin galibi Stoner harikaydı baskılara rağmen galip geldi DTM i kazanan Volkan Demirel de kariyerinin yarışını çıkardı Süperlig şampiyonu Pafett e tebrikler :SSS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir