Webber: "Önemli Bir Test"

yazar:

kategori:

Bugün yağmurun etkilediği seansta Webber sadece 24 tur attı. Webber “Açıkçası hava koşulları bugün harika değildi bu yüzden kuru zeminde çok fazla sürüş gerçekleştiremedik. Gerçekten oluksuz lastiklerle tek bir iyi tur atabildik. Ardından öğleden sonra yağmur yağdı ve sınırlı sayıda yağmur lastiği olduğu için çok fazla bir şey yapamadık. Önümüzdeki günlerde daha iyi koşullar olmasını umuyoruz.”

“Önemli bir test. Toplamamız gereken çok fazla veri var. Bugün istediğimiz gibi olmasa da önümüzdeki günlerde ihtiyacımız olan verileri toplayabileceğimiz konusunda iyimserim.” dedi.

Webber ayrıca hiç Formula 1 yarışına ev sahipliği yapmayan ancak genel olarak Ferrari olmak üzere Formula 1’de özel testlere sahne olan Mugello pistini övdü.

Webber “Harika bir pist olduğunu söylemem gerek. Pilotlar için çok mücadeleci ve çok hızlı.  Gelecekte burada yarış olup olmayacağını bilmiyorum ancak asla bilemezsiniz. Ancak buradaki kalabalığı görmek çok özeldi. Bizi izlemeye çok sayıda insan gelmişti ve bu harika.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir