Raikkonen Mugello Testlerinde Çalışmayacak

yazar:

kategori:

Normalde Raikkonen’in yarın testlere katılması ve ardından koltuğu Grosjean’a devretmesi bekleniyordu. Ancak bugün yapılan açıklamada testlerin son 2 gününde Grosjean’ın çalışacağı duyuruldu.

Alan Permane “Değişken koşullar, ilk başta geçiş lastiklerini kullanıp ardından orta sert lastiklere geçmemiz, önümüzdeki 2 gün için Romain’e iyi bir zemin hazırladı. Önümüzdeki iki gün, bugün öğleden sonra kaybettiğimiz zamanı telafi etmek adına sadece tek bir sürücünün çalışmasına karar verdik.” dedi.

Teknik Patron James Allison “JErome için yoğun bir programımız vardı. Bunların içerisinde aerodinamik çalışma, sensör ölçümü ve Romain için temel hazırlama gibi işler vardı. Mümkün olan sınırlı kuru zemin sürüşünde bunların bazılarını yaptık ancak çarşamba ve perşembe günleri yapmamız gereken çok şey var. Önemli olan şu anda devam edebileceğimiz bir temelin olması bu yüzden önümüzdeki 2 gün daha üretici olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Tüm testleri Grosjean'a verelim, belki sürmeyi öğrenir diye düşünmüşlerdir.

  2. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    napacan len sen git magnum ye boşver.dondurma ve gece hayatından başka bişeyden anlamıyon zaten f1 i de hobi gibi can sıkıntısından işte arasıra bi rally yap gel bazen de i.kıreşırla 7 kiremit oyna

  3. yağmurda az sürüş yapsaydın iyi olurdu birader .. sonra bu lastiği ilk kez kullanıorum diye dert yanmazdın …

  4. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Bence istememiştir.Normalde zaten Grand Prix haftasonları hariç araç sürmeyi sevmiyor.Bunu kendiside söylemişti

  5. Kimi mi istemedi acaba?

  6. Tolga Soydan avatarı

    saçma.2 gün kimi olsaydı bari

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir