Webber Pirelli Lastiklerini Destekliyor

yazar:

kategori:

Yeni nesil lastiklerin yarışları çok daha heyecanlı hale getirdiğini düşünen Mark Webber lastiklerin çabuk aşındığı gerekçesiyle eleştirilmesinin doğru olmadığını düşünüyor.

“Lastikler daima Formula 1’in önemli bir parçası olmuştur.”

“Herkes aynı bileşenlerle başa çıkmak zorunda kalıyor. Bir şekilde üstesinden gelmek zorundasınız. Piste çıkıp, elinizdekiyle en iyisini yapmanız gerekiyor.”

Michael Schumacher’in Bahreyn Grand Prix’sinin ardından Pirelli lastiklerini eleştirmesi spor camiasında lastik etkisinin geniş çevrelerce tartışılmasına yol açmıştı.

Her pilotun kusursuz lastikler isteyeceğini söyleyen Webber taraftarlara sunulan şovun her şeyin önünde olması gerektiğini düşünüyor.

“Hepimiz geçmişte olduğu gibi daha hızlı tur zamanları elde etmek ve daha istikrarlı lastiklerle yarışmak isteriz ama bu, taraftarlar için en heyecan verici şey olmaz.”

“Orta yolu bulmak ise daima zordur. Şu anda taraftarlara oldukça iyi bir şov sunabiliyoruz”


Yorumlar

  1. sen bu şovun içinde olmasan daha iyi olabilir. o kadar vasatsınki sana kaşarda taksalar heyecan yaratamazsın seyircide.

  2. dikkat ediyormusunuz vasat pilotlar pirelli den ne kadar da memnun ama hızlı pilotlar tam tersi istikamette düsünüyorlar hızlı pilotların agresiflikleri de yok oldu bu sene sıradanlastılar lastikler sayesinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir