Alonso Yağmurdan Dolayı Mutlu Değil

yazar:

kategori:

Alonso “Yağmur nedeniyle yazık oldu. Yağmur testlerde ilk günü karıştırdı ve aynı zamanda daha fazla gösteriyi hak eden seyirciler için yazık oldu.”

“Oldukça yoğun bir programdı ancak sadece bir bölümünü tamamlayabildik. Bu yüzden kuru zeminde çok az sürüş gerçekleştirdiğimiz için ciddi değerlendirme yapmak imkansız. Sadece bu pistte tekrar sürmekten keyif aldığımı söyleyebilirim. Burada ilk ve tek 2001’de Minardi ile test yaptığımda sürmüştüm. Burası görsel bir pist ve burada yarışmak çok güzel olurdu.” dedi.

Ferrari’de görevi yarın Felipe Massa devralacak.


Yorumlar

  1. egzos çalıştı gordüğümüz kadarıyla ama son hali perşembe günü ortaya cıkacak. barcelonaya yenı bir burun ve bir çok parca gelecek. dediğim gibi ferrari bu 3 günü egzos a harcıcak cünkü kazancı en buyuk sistem ferrari nin ki gibi duruyor sıdepodlar dan gecen hava acer yazan egzos cıkısndakı gazla birleşip zemınde bulunan delikten diffizöre yonlendırılıyor. yani avantajı buyuk pilot ayağını gazdan ceksede egzos mutlaka üffleme yapcak ve o sıcak hava sıdepod dan gelen havayla diffizöre gidecek.

  2. EGZOS un son hali son test gununde perşembe ortaya cıkacak ve güncellemelerin çoğu barcelona yarışına gelcek.

  3. persembe gunu hersey iyi olur insallah tabiki havada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir