Turvey: "McLaren Mugello'dan İstediğini Alacaktır"

yazar:

kategori:

Turvey, İtalya’daki işleri Gary Paffett ile birlikte paylaşıyor.

Turvey: “Her şeyi halledemedik. Kuru zeminde az çalıştık ama ana şeyleri yaptık. Bu da olumlu. Hava tahminleri daha iyiyi işaret ediyor. Bu yüzden burada geliş amaçlarımızı yerine getirebileceğimizi düşünüyorum”

Genç pilot, dün öğleden önceki kısa süreli kuru zemin fırsatını değerlendirdiklerini, en iyisini elde ettiklerini belirtti.

Turvey: “Açıkçası pist koşullarının daha iyi olmaması hayal kırıklığı yarattı. Ama müsait zamanda, azami pist zamanını değerlendirdik ve öğleden hemen önceki kısa süreden fazlasıyla yararlandık. Yani elimizden geleni yaptık”

Salı gününün 7. hızlı ismi olan Tuvey, Barselona öncesinde simülatör çalışmalarıyla bağdaştırma adına test pilotlarına fırsat tanıdığını düşünüyor.

Turvey: “Takımın beni ve Gary’yi, simülatör çalışmalarımız yüzünden istediğini düşünüyorum. Bu da her ikimiz için de araca binme adına güzel bir fırsat oldu; özellikle de sezonun bu zamanında. Gelişim konusunda elimizden geldiğince zorlama adına önemli bir zamandayız”


Yorumlar

  1. Aslında McLaren'in yaptığı bir bakıma mantıklı.
    Geçen yıl genç sürücüler testinde takımlar genç sürücüleri denerken, McLaren Gary Paffett ile aracı denemişti. Şimdi de yine bu sürücülere test imkanı vererek onlarında biraz daha pişmesinşi ve bir daha ki genç sürücüler testinden daha fazla verim almayı düşünmüş olabilir..
    Bu da bir mantık..

  2. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    alacaz tabi aslan garam barcelonada mala vuracak :-)))

  3. Takım inşaallah bu testlerden bekledikleri geri beslemeyi alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir