Grosjean, Ekstra Çalışma Gününden Memnun

yazar:

kategori:

Bugünü Sauber pilotu Kamui Kobayashi ile zirvede tamamlayan Lotus sürücüsü, yarın Kimi Raikkonen’in yerine çalışmaları sürdürecek. Dünün yağmur altında geçmesinin ardından takım son 2 günü aynı sürücüye ayırma kararı almıştı.

Grosjean “Araçta daha fazla zaman geçirdikçe daha iyi hissediyorum. Henüz ilk sezonum bu yüzden ne kadar çok zaman geçirirsem o kadar iyi.”

“Bu takımla daha ileriye gitmek ve her şey yolunda giderse bir gün şampiyon olmak istiyorum. Çok şey öğrenmeniz lazım ancak hedegimiz bu ve birlikte gelişerek bunu başarabilirsek çok mutlu olacağım.” dedi.

Bugünün zirvedeki ortağı olan Grosjean, bunun pek bir manasının olmadığını söylüyor.

Grosjean “Günün sonunda zirvede olmak her zaman iyidir ancak test zamanlarının çok anlamının olmadığını unutmayalım. Bununla birlikte araç harikaydı ve en baştan beri çok rahattım.”

“Bu test bize yarış hafta sonunda deneyemediğimiz şeyleri deneme fırsatı veriyor bu yüzden umarım ilerlememizi sağlamasını umuyoruz.”

“Bugün çok fazla ayar çalışmaları yaptık ve tabi ki tüm verileri inceleyip analiz etmemiz biraz zaman alacak. Ancak son gün için iyi bir temel oluştu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Hala muallaktayım takımmı Grosjean ı geçirdi 2 gün yada Kimi istemedi mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir