Massa İspanya'da Gelişim Bekliyor

yazar:

kategori:

Mugello’da yavaş yavaş güncellemelerini piste çıkaran Ferrari, yarın daha fazla güncellemeyi Alonso ile test edecek.

Bugün çalışmaları sürdüren ve günü 5. sırada tamamlayan Massa, İspanya’da her iki aracın ilk 10 içerisinde yer almasının mümkün olacağını düşünüyor.

Massa “Barselona’da her iki aracın ilk 10 içerisinde başlaması benim beklentilerim arasında ancak henüz tüm parçalarımızı denemedik bu yüzden Barselona’da onların ne kadar gelişme sağladığını görmemiz lazım.”

“Ardından daha gerçekçi olabiliriz ancak beklentilerim bu şekilde.” dedi.

Ferrari’nin atacağı adım, rakiplerine göre ne kadar adım attığıyla doğru orantılı olacak. Bu yüzden Massa beklentilerini kontrol altında tutuyor.

Massa “Farkı kapatmak için diğerlerinden daja çok gelişmeniz lazım çünkü onlar da gelişmek için çalışıyorlar. 3 hafta içerisinde araçlar 0.2 – 0.3 sn gelişirler bu yüzden bizim devasa adım atmamız lazım.”

“Yarış kazanma beklentisi kesinlikle çok iyimser olur ancak yeni parçalar geldiğinde ve hepsini araçta denediğimizde daha iyi konuşabiliriz. Yeni parçaları denemeden konuşmak zor ancak farkı kapatmak ve yarış kazanmak biraz iyimserce olur. Ancak öyle olmasını umuyoruz.” dedi.

Massa yeni parçaların tamamını İspanya’ya kadar test edememiş olacak ancak bundan endişe duymuyor.

Massa “Yeni parçaları denemek her zaman iyidir ancak programa göre dün Fernando yeni egzozu test etti, ben de bugün eski egzozu denedim ve arka arkaya kıyaslama yapmış olduk.”

“Yarın bu akşam gelen yeni parçaları deneyeceğiz. Her şey olmayacak çünkü hepsi ancak Barselona’da hazır olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 0.200 – 0.300 lik bir gelişim alonso yu ilk beşe,massa yı ilk sekize sokar,yarış performansı ile birlikte daha iyi sıraların gelmesi muhtemel.artık bu aracın birşeyler yapması lazım, hasarı azaltıyoruz diye diye sezon bitecek,pat fry ve ekibinin artık uyanması lazım

  2. Ömer_Massa avatarı

    hadi ferrari artık biz ferrari taraftarlarını sevindirecek büyük bir adım atın da iki pilotumuzda ilk 5 te olsun.inşallah İspanya ile beraber toparlanacaz.

  3. Sonunda ön kanadı tutan kollarda grafik değişikliğe gitmişler. ferrari aracını bu kadar kötü gösteren etmenlerden biriydi bu geniş kollar.

  4. Ne bu kötümserlik arkadaşım?

  5. sanırım bütün hepimiz bekliyoruz, 0.5 0.6 ya daha fazla istemiyorum Ferrariden 😀

  6. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    tabi tabi herkes bekliyorr, hala bekliyoruzz anca beklersiniz zaten bi cacık olmaz takımdan!

  7. Felipe haklı
    Ama yine Masaya eski egzosu denettirmişler
    Büyük patlama yapacak gelişim parçaları Barcelona da
    Ilk 10'da degil ilk 5'te olacak Ferrari pilotları

  8. valla bende bekliyorum gelişim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir